KUCHARZ-PIZZER (Z) Rad艂贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER (Z)
Wynagrodzenie: do 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz-pizzer
Data publikacji: 2016-04-18
Lokalizacja: Rad艂贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Rad艂贸w, powiat: tarnowski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz-pizzer
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER (Z)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rad艂贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, min. 1 rok do艣wiadczenia, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Praca w Rad艂owie, dwie zmiany w godz. 7.00-15.00, 15.00-23.00 (pon-pt), 12.00-23.00 (sb-nd), wynagrodzenie: 1850z艂 brutto.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Pl. Gen. J.Bema 3, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarn贸w
Gmina pracodawcy: Tarn贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarn贸w
Ulica pracodawcy: Pl. Gen. J.Bema
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 09.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- opracowywanie projekt贸w dotycz膮cych edukacji i pracy m艂odzie偶y, w ramach dost臋pnych program贸w krajowych i mi臋dzynarodowych oraz funduszy unijnych; - nawi膮zywanie wsp贸艂pracy z instytucjami i organizacjami z zagranicy; - przygotowywanie i sk艂adanie wniosk贸w aplikacyjnych; - koordynowanie projekt贸w mi臋dzynarodowych i lokalnych; - kontrola i rozliczanie bud偶et贸w realizowanych projekt贸w; - sporz膮dzanie analiz, raport贸w i sprawozda艅 z realizacji projekt贸w.
kontakt przez OHP - 2016-07-20 - Gda艅sk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Gniezno (wielkopolskie)
gotowanie, przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - 艢widnik (lubelskie)
sporz膮dzanie i przygotowywanie potraw i da艅 na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, w艂oskiej, greckiej, hiszpa艅skiej, polskiej, rosyjskiej i ukrai艅skiej
DOM INWEST Sp. Jawna T. i E. Japtok - 2016-11-16 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie masy m膮cznejdo wyrob贸w garma偶eryjnych, przygotowywanie farszu do pierog贸w, krokiet贸w, klusek z mi臋sem
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - G艂owno (艂贸dzkie)
gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe
Krzysztofik Agnieszka Zak艂ad Fryzjerski "AGA", "R贸偶any Dworek" - 2017-11-02 - Ignac贸wka (艣wi臋tokrzyskie)
Uk艂adanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga pensjonariuszy, wydawanie posi艂k贸w.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zast臋pstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Miko艂贸wPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w ma艂ej gastronomii (kebab, tortilla). Praca wymiarze 1/2 etatu. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesi臋cznie 1050 z艂 brutto + premia od 150 z艂 do 350 z艂. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma S艂omi艅ski Sp贸艂ka Cywilna Zdzis艂awa S艂omi艅ska Fabi艣, Dominik S艂omi艅ski Fabi艣, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i normami obowi膮zuj膮cymi w 偶ywieniu zbiorowym
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-08-10 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Sp贸艂ka Cywilna S. Za艂uski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie ze stanowsikiem
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie potraw, dbanie o jako艣膰 na ka偶dym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standard贸w restauracji
Grupa 艁apaj Sp. z o.o. , Sp贸艂ka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 proces贸w technologicznych, dbanie o wysoki standard i jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-10-31 - Mielec (podkarpackie)
- ZAPOZNANIE SI臉 Z METODAMI GOSPODAROWANIA ZASOBAMI WODNYMI,- UDZIA艁 W REALIZACJI ZADA艃 W ZAKRESIE UTRZYMANIA I EKSPLOATACJI SYSTEM脫W WODNO-MELIORACYJNYCH, OKRESOWYCH PRZEGL膭DACH W脫D I URZ膭DZE艃 MELIORACJI WODNYCH,- POZNANIE SYSTEM脫W WODNO-GOSPODARCZYCH I ICH FUNKCJONOWANIE
REGIONALNY ZARZ膭D GOSPODARKI WODNEJ WE WROC艁AWIU - 2016-05-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅.Praca w godz.: 7-15, 13-21, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy JALAPENO s.c. we Wroc艂awiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, utrzymywanie porz膮dku w pomieszczeniach kuchni
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 呕ywcu - 2016-01-07 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, burger贸w
BISTRO U PRZYJACI脫艁 SP脫艁KA CYWILNA - 2018-06-21 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
Wg. harmnonogramuRP
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:Zapewnienie dzieciom i m艂odzie偶y przebywaj膮cym na obozie偶eglqarsko-rekreacyjnym w Siemianach k/I艂awy, ca艂odziennego wy偶ywienia.Gotowanie, sma偶enie, pieczenie, obieranie jarzyn, krojenie, obr贸bka mi臋s i ryb, przenoszenie, ustawianie, zestawianie pojemnik贸w z produktami i potrawami zgodnie z przepisami bhp, p.po偶., zasadami 偶ywienia zbiorowego oraz procedurami okre艣lonymi w HACCP;Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 - smak posi艂k贸w i wydawanie ich w wyznaczonych godzinach.
DOM DZIECKA im. Stefana Starzy艅skiego - 2016-06-16 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni kaukaskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
Spawanie konstrukcji stalowych metod膮 MIG MAG.
IW-MAR Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Trzemuszka (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, czynno艣ci porz膮dkowe zwi膮zane z kuchni膮, prowadzenie dokumentacji HACCP, przygotowywanie zam贸wie艅 zgodnie z otrzymanym jad艂ospisem.
Fundacja ALA MA KOTA - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy
JAROS艁AW SZCZEPANIAK OBIADY-NIEPO艁OMICE - 2018-05-07 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2018-02-07 - D臋blin (lubelskie)
wykszta艂cenie min. zawodowe-gastronomiczne, do艣wiadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLU艢 - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Kucharzprzygotowywanie ciasta i skladnikow do produkcji pizzy, wyr贸b pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅 typu Fast-Food, utrzymanie pozr膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Radymno (podkarpackie)
roboty ciesielskie, murowanie, roboty monta偶owe, roboty dekarskie, roboty rozbi贸rkowepraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowa w godzinach 7:00-15:00oferta dost臋pna w sali D
SIBUD SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-07-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)