KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Bolesławiec oferta pracy Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca wymiarze 1/2 etatu. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 1050 zł brutto + premia od 150 zł do 350 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Data publikacji: 2018-02-05
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Adama Asnyka 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca wymiarze 1/2 etatu. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 1050 zł brutto + premia od 150 zł do 350 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto+premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęci do pracy, książeczka sanitarno-epidemilogiczna, gotowość do pracy, pracodawca zapewnia szkolenie.
Nazwa pracodawcy:
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Adama Asnyka 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach od 10:00 do 19:00 numer telefonu 690 946 768
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10 - 19
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Adama Asnyka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.02.2018
Oferta pracy ważna do: 06.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Goleniów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie kawy, lodów, deserów, drinków, obsługa gości.
MULTICONCEPT Sp. z o. o Warszawa - 2019-04-03 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Piotr Zagóra - 2017-12-06 - Janików (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabówi i innych potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - Krosno (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Leżajsk (podkarpackie)
wszystkie prace związane z przygotowaniem posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-07-11 - Dębówko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw (surowców) - dań kuchni włoskiej, orientalnej i polskiej. Prace porządkowe - mycie sprzętów i sprzatanie kuchni pokończeniu dnia pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie samodzielnie posiłków obiadowych, produktów garmażeryjnych i imprez okolicznościowych.Wymagania:- wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne,- staż pracy minimum 1 rok jako samodzielny kucharz.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Stargardzie Szczecińskim - 2015-12-03 - Stargard Szczeciński (zachodniopomorskie)
Rozwożenie pieczywa
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Dariusz Bojzan - Międzywodzie - 2017-06-05 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Rzeszów (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty. Praca w godz.: 8-16.
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-02-07 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, zapiekanek. Praca w małej gastronomii.
DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna - 2017-10-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków w kuchni, obsługa klienta, sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej i ukraińskiej; dbanie o porządek miejsca pracy; przestrzeganie zasad BHP; przygotowywanie i obróbka ciepła i zimna surowców; wydawanie posiłków.
Pizzeria "RUSTICA" Sebastian Kaczorowski - 2018-11-30 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla klientów resturacji wg menu
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Funka (pomorskie)
KUCHARZ
Firma Handlowo-Usługowa Beata Kwiatek, Grzegorz Kapustka s.c. Stacja Paliw - 2017-08-31 - Breń (małopolskie)
-
Dominik Lachowicz NONIDIOTS.COM - 2019-07-05 - Wdzydze Tucholskie (pomorskie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniachprzyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. bałość o wysoką jakość i smakserwowanych posiłkówProponowany okres zatrudnienia 36 miesięcy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posilków
Karczma "SIEDLISKO" Agata Wołoch - 2016-11-24 - Miechów (małopolskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-11-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI, POMOC W PRZYGOTOWYWANIU JADŁOSPISU, DBANIE O MIEJSCE PRACY.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Łańcut (podkarpackie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie średnie mechaniczne; prawo jazdy B. Zakres obowiązków: sprzedaż części maszyn i urządzeń, pozyskiwanie nowych klientów; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie i obróbka termiczna potraw zgodnie z recepturami;- układanie kart dań;- organizowanie pracy w kuchni;- planowanie i koordynowanie dostaw zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
Restauracja Ogródek - 2017-03-09 - Starogard Gdański (pomorskie)