KUCHARZ Janików oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Piotr Zagóra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-12-06
Lokalizacja: Janików (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Piotr Zagóra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OGRODOWA 50, 26-400 Janików, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: książeczka sanepidowska
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Janików
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: przysuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przysucha
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Piotr Zagóra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przysusze
Adres pracodawcy:
OGRODOWA 50, 26-400 Janików, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: przysuski
Gmina pracodawcy: Przysucha
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Janików
Ulica pracodawcy: OGRODOWA
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przysusze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.12.2017
Oferta pracy ważna do: 30.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-11-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Szprotawa (lubuskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-05-26 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
KAMIL WAŁĘGA PUB K2; HERBACIARNIA CZARTORYSKA; XERO-DRUK, PROSECO - 2018-07-11 - Puławy (lubelskie)
prace melioracyjne na rowach i ciekach wodnych - odmulanie i odbudowa rowów, przepustów; wycinka zakrzaczenia
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Złotoryja (dolnośląskie)
produkcja pieczywa
GABI CENTRUM Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU 6 MIESIĘCY
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Obsługa klienta w zakresie zawierania i wypowiadania umów ubezpieczeń majątkowych i osobowych. Praca na 2 zmiany: 08.00 - 16.00, 10.00 - 18.00. Praca na pełny etat lub 1/2 etatu.
Pośrednictwo Ubezpieczeniowe Elżbieta Dyhdalewicz - 2016-02-08 - Zabrze (śląskie)
Przyrządzanie posiłków, wydawanie zgodnie z zamówieniem, wdrażanie nowych pomysłów związanych z potrawami
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Zgierz (łódzkie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-26 - Katowice (śląskie)
wg. stanowiska, gotowanie potraw, przygotowywanie menu. praca dwie zmiany 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00, miejsce pracy: "Diabla Góra"
Firma Handlowo-Usługowa "IRJOL" Ziniewicz Ireneusz - 2017-03-15 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2017-02-21 - Ustka (pomorskie)
gotowanie w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej
DK Projek Darowski Krzysztof - 2018-05-11 - Staszów (świętokrzyskie)
jw.
Przedszkole nr 82 - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
LIM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SP. KOMANDYTOWA - 2018-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Kliczków (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-05-15 - Augustów (podlaskie)
redagowanie strony internetowej oraz portali społecznościowych, monitorowanie stron związanych z działalnością kulturalną, monitorowanie programów MKiDN, opracowywanie oraz realizacja projektów kulturalnych, prawadzenie kasy, realizacja działań ststutowych centrum.
WOLBORSKIE CENTRUM KULTURY IM. ANDRZEJA FRYCZA MODRZEWSKIEGO - 2017-01-20 - Wolbórz (łódzkie)
Obsługa imprez okolicznościowych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pińczów (świętokrzyskie)
obróbka wstępna surowców, praca na wydawce, organizacja pracy zespołu kucharzy na bankietach, imprezach okolicznościowych oraz innych dużych imprez, zamówienia i współpraca z dostawcami, kalkulacja imprez, wypełnianie dokumentów HACCP, prowadzenie dokumentacji związanej z gospodarką magazynową kuchni, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw do różnych diet
ANATEX Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-01-24 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych: obiady, kolacje, desery.- Wynagrodzenie: od 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele, święta wg grafika. Wymagania: wykształcenie mile widziane średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanitarno epidemiologiczna. Staranność, szybkość, umiejętność współpracy zespołowej. Kontakt e-mail: aleksandra.baron (at) parkinn.com lub poprzez pocztę polską.
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Łódź (łódzkie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2017-02-13 - Pielgrzymowice (śląskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)