KUCHARZ G艂owno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie masy m膮cznejdo wyrob贸w garma偶eryjnych, przygotowywanie farszu do pierog贸w, krokiet贸w, klusek z mi臋sem
Data publikacji: 2017-09-12
Lokalizacja: G艂owno (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: G艂owno, powiat: zgierski, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie masy m膮cznejdo wyrob贸w garma偶eryjnych, przygotowywanie farszu do pierog贸w, krokiet贸w, klusek z mi臋sem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: G艂owno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zgierski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.11.2017
Data zako艅czenia pracy: 02.11.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mo偶臋 by膰 do przyuczenia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie-oferta dost臋pna wy艂膮cznie dla os贸b zarejestrowanych w PUP w Zgierzu, dane pracodawcy dost臋pne w Urz臋dzie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 03.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowanie sk艂adnik贸w do da艅 obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprz膮tanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowywanie potraw kuchni gruzi艅skiej,rosyjskiej,ukrai艅skiej wed艂ug orginalnych receptur- estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy- godziny pracy 11-23 - praca w dni wolne- miejsce wykonywania pracy 艁贸d藕.ul.Traugutta 4,ul.6 Sierpnia
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Prace og贸lnobudowlane
ART BUD URSZULA BARA艃SKA - 2018-10-15 - Nidzica (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw; utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy; danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Budowa hurtowni danych, analiza wymaga艅, optymalizacje wydajno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zapoznanie z Regulaminami obowi膮zuj膮cymi w DPS, szkolenie wst臋pne i stanowiskowe w zakresie BHP, zapoznanie z zakresem obowi膮zk贸w na stanowisku Kucharza, wykonywanie prac pomocniczych i porz膮dkowych, Przygotowywanie potraw wed艂ug ustalonego jad艂ospisu zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami kulinarnymi i zachowaniem wymog贸w Sanepid-u, przygotowanie p贸艂produkt贸w z mi臋s, drobiu i ryb, obr贸bka cieplna p贸艂produkt贸w, pomoc przy sporz膮dzaniu zup, sos贸w gor膮cych, sporz膮dzanie da艅 p贸艂mi臋snych, jarskich, porcjowanie potraw zgodnie z gramatur膮 podan膮 w jad艂ospisie, wydawanie obiad贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni ukrai艅skiej dla go艣ci hotelowych w tym zdecydowanej wi臋kszo艣ci klientom zagranicznym oraz porozumiewanie si臋 ze sp贸艂pracownikami g艂贸wnie z Ukrainy.
FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER - 2016-11-24 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw da klient贸w Restauracji Lenart贸wka
MACIEJ W艁ODARCZAK FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA WIATRAK - 2017-05-16 - Rudawa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni wietnamskiej, orientalnej, robienie zakup贸w w hurtowniach
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - 艁uk贸w (lubelskie)
.
BIURO US艁UG W "POD ANIO艁EM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-09-20 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni przy gotowaniu posi艂kow
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Praca w godz. 11-22, dbanie o porz膮dek w lokalu, obs艂uga klienta oraz przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZA W RESTAURACJI HOTELU HETMAN. PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI, WYKONYWANIE ZADA艃 ZLECONYCH PRZEZ PRZE艁O呕ONYCH. DBANIE O PORZ膭DEK W MIEJSCU PRACY.
AMW HOTELE SP. Z O.O. - 2018-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wypiek, sprzeda偶, dow贸z pizzy do klient贸w
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Us艂ugowa Jaszczyk Wies艂aw - 2017-09-06 - Wr臋czyca Wielka (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w, przygotowywanie zam贸wie艅 - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 501 207 900.
"RORO" Miros艂aw Rychel - 2017-05-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie 艣niada艅 w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych go艣ciom posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE, WYDAWANIE POSI艁K脫W KUCHNI AZJATYCKIEJ
CHAU HOANG THE HOANG KIM - 2018-09-13 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
prace przy przygotowaniu potraw, obr贸bka mi臋sa, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - S艂ubice (lubuskie)
obs艂uga kasy fiskalnej oraz klienta
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posi艂k贸w.Wymagania: wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie w pracy na ww. stanowisku, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-04 - Jankowice (艣l膮skie)
- przygotowywanie da艅 regionalnych wg.receptur kuchni wschodniej- zarz膮dzanie pracownikami podw艂adnymi- pakowanie da艅- godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych i pozosta艂ych pomieszcze艅 w budynku oraz terenu przed budynkiem dla podmiot贸w zagranicznych. Sporz膮dzanie grafik贸w z wykonanej pracy r贸wnie偶 w j臋z. ukrai艅skim i rosyjskim. Sprz膮tanie w biurach i wynaj臋tych pomieszczeniach Pa艅stw WNP np. Ukraina, Rosja.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wi膮zowna (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ci膮g艂ym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMA艃SKA & MAZUR SP脫艁KA CYWILNA - 2017-01-26 - Knur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Mszczon贸w (mazowieckie)
kontakt z klientem, obs艂uga, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu,dbanie o czysto艣膰 miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzant贸w 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczy艅skiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w systemie zbiorowym.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie potraw,2.nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, 3. dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, 4.dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, 5.rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, 6.dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, 7.wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania,8.nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, 9.dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, 10.znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2015-12-29 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie od 3100 z艂 do 3900z艂 miesi臋cznie.
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2017-03-21 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)