KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań regionalnych wg.receptur kuchni wschodniej- zarządzanie pracownikami podwładnymi- pakowanie dań- godziny pracy 8-16
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań regionalnych wg.receptur kuchni wschodniej- zarządzanie pracownikami podwładnymi- pakowanie dań- godziny pracy 8-16
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- staż pracy 6 miesięcy w branży gastronomicznej- zdolności manualne- znajomość kuchni ukraińskiej- umiejętność przygotowywania potraw ukraińskich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.04.2019
Oferta pracy ważna do: 29.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2fcc1e897a60985ea2e132a3b633f008
Podobne oferty pracy
GŁÓWNA KSIĘGOWA
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Pilzno (podkarpackie)
- przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.;- przygotowywanie sosów i napojów;- j. angielski niezbędny do komunikacji z przełożonymi.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Starogard Gdański (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały szpitala
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.Praca w godz.: 9:00-17:00.
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
BERLIN KEBAB Nuh Bozkurt - 2016-06-01 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Gościniec " Nad Wartą" Teresa Krajewska - 2019-03-20 - Uniejów (łódzkie)
Główne obowiązki:- bieżące zapoznawania się i znajomość regulacji prawnych dotyczących przygotowania i prowadzenia prac konserwacyjno-remontowych w nieruchomościach będących w trwałym zarządzie oddziału;- kierowanie zespołem pracowników zatrudnionych na stanowiskach warsztatowych, gospodarczych i sprzątaczek;- nadzór nad działalnością konserwacyjną prowadzaną w obiektach będących z zarządzie oddziału, bieżące sprawdzane i odbiór prac prowadzonych przez podległych pracowników;- potwierdzanie faktycznie wykonanych prac oraz usunięcia awarii, a także kontrolowanie rozliczeń prac konserwacyjnych w książce pracy konserwatora;- udział w pracach związanych z kosztorysowaniem prowadzonych prac konserwacyjnych, ustalanie potrzeb w zakresie niezbędnej dokumentacji technicznej;- przygotowanie materiałów do wykonania raportów wytwórczości dla prac wykonywanych przez pracowników warsztatów;- zapewnienie właściwego i terminowego zaopatrzenia warsztatów w sprzęt i materiały w uzgodnieniu z inspektorem do spraw planowania i zaopatrzenia;- sprawowanie nadzoru nad prawidłowym użytkowaniem oraz właściwym i racjonalnym wykorzystaniem sprzętu warsztatowego oraz nadzór nad jego właściwym utrzymaniem;- zgłaszanie potrzeb w zakresie odzieży ochronnej dla pracowników warsztatowych i sprzątaczek.Miejsce wykonywania pracy: ul. Dąbrowskiego 2, 47 400 Racibórz.Warunki pracy:- warunki dotyczące charakteru pracy na stanowisku i sposobu wykonywania zadań: praca przed monitorem, wymuszona pozycja ciała, prowadzenie pojazdów służbowych- miejsce i otoczenie organizacyjno techniczne stanowiska pracy: narzędzia i materiały pracy: komputer, urządzenia biurowe;- możliwość poruszania się po budynku: brak wind, odpowiednio dostosowana toaleta oraz zachowana odpowiednia szerokość drzwi.Wykształcenie: średnie.Wymagania niezbędne:- posiadanie wiedzy z zakresu prawa budowlanego;- posiadanie wiedzy z zakresu prac budowlanych i gospodarki materiałowej;- posiadanie 4 lat doświadczenia zawodowego w pracy o podobnym charakterze;- posiadanie umiejętności pracy w zespole oraz zarządzania personelem;- umiejętność działania w sytuacjach stresowych, analitycznego myślenia, rozwiązywania problemów, komunikatywność;- posiadanie poświadczenia bezpieczeństwa osobowego lub pozytywne zakończenie procedur sprawdzających zakończonych wydaniem poświadczenia bezpieczeństwa osobowego, uprawniającego do dostępu do informacji niejawnych oznaczonych klauzulą POUFNE.Wymagania dodatkowe:- wykształcenie średnie techniczne (budowlane lub pokrewne);- umiejętność posługiwania się programem do kosztorysowania;- posiadanie uprawnień budowlanych, energetycznych w zakresie dozoru;- znajomość przepisów Ustawy o Straży Granicznej oraz Zarządzenia nr 95 KGSG.Inne informacje:Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane (decyduje data stempla pocztowego).Tylko kandydaci spełniający wymogi formalne zostaną powiadomieni o terminie rozmowy kwalifikacyjnej.Oferty odrzucone zostaną komisyjnie zniszczone.Proponowane wynagrodzenie brutto: 2498,01 zł oraz dodatek za wysługę lat od 5 do 20% wynagrodzenia zasadniczego.Mile widziana osoba o orzeczonym stopniu niepełnosprawności.Oświadczenia wskazane w wymaganych dokumentach i oświadczeniach należy uwiarygodnić własnoręcznym podpisem.Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem telefonu (32) 414 4139, (43) 414 4342.
Śląski Oddział Straży Granicznej z siedzibą w Raciborzu - 2018-10-29 - Racibórz (śląskie)
KIEROWANIE KUCHNIĄ, GOTOWANIE
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Górki Wielkie (śląskie)
przygotowywanie posiłków do cateringu dietetycznego wg wytycznych
ELTOM Firma Rodzinna Michalina Nalepa - 2018-03-02 - Łowicz (łódzkie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-02-16 - Solina (podkarpackie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Lipsko (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DZAŃ Z KARTY ZAKŁADU
BRAVO sc Urszula Domagała, Mariusz Nawrocki - 2018-10-04 - Konin (wielkopolskie)
Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań z karty oraz potraw ukraińskich, zapewnienie wysokiej jakości produktów i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępopwania z żywnością.
SHM Gdynia Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej i chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy. Pracodawca wymaga 3 lata doświadczenia na takim samym lub podobnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Korytowo (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-01-24 - Suwałki (podlaskie)
przyjmowanie surowca,produkcja ( gotowanie potraw),sporządzanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Okres próbny 1 m-c, docelowo um. na czas nieokreślony. System i rozkład czasu pracy: dzień na dzień lub 2 dni na 2 dni, godz. pracy do uzgodnienia. Wynagrodzenie 3000-3500 zł brutto. Wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą.
OLSEN Olgierd Myczek - 2019-04-01 - Słupsk (pomorskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw oraz wydawanie potrwa
Restauracja "Kargul" - 2019-01-31 - Łęczyca (łódzkie)
przygotowywanie pizzy, salatek i makaronów
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łuków (lubelskie)
jw.
Robertus Robert Karolak - 2017-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
pracownik sprzątający
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Mosina (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznych( catering zamknięty)
SMAKOSZEWO - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i kucharzami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Znajomość zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporność na pracę w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiejętność przekazywania wiedzy. Wysokie zdolności interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyskrecja, sumienność, dokładność, wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne, umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu, sumienność, odpowiedzialność, obowiązkowość i zaangażowanie w powierzone zadania, dyspozycyjność.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE OBRÓBKA, GOTOWANIE DAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJWYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE LUB ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚCI PRZYGOTOWYWANIA DAN AZJATYCKICH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZA KUCHNI AZJATYCKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagany rok doświadczenia na podobnym stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
FHU DANTE DANUTA WOWRA - 2018-09-17 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)