KUCHARZ Katowice oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 120 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Znajomość zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporność na pracę w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiejętność przekazywania wiedzy. Wysokie zdolności interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyskrecja, sumienność, dokładność, wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne, umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu, sumienność, odpowiedzialność, obowiązkowość i zaangażowanie w powierzone zadania, dyspozycyjność.
Data publikacji: 2018-06-29
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Znajomość zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporność na pracę w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiejętność przekazywania wiedzy. Wysokie zdolności interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyskrecja, sumienność, dokładność, wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne, umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu, sumienność, odpowiedzialność, obowiązkowość i zaangażowanie w powierzone zadania, dyspozycyjność.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 120 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 120 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Wysokie umiejętności interpersonalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Obowiązkowość
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Sumienność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Wysoka kultura osobista
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Odporność na stres
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Odpowiedzialność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Bardzo dobra organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Zaangażowanie w wykonywanie powierzonych zadań
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Mile widziana znajomość zasad systemu HACCP. Wymagana umiejętność przekazywania wiedzy. Osoba dyskretna. Umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu.
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- Kontakt osobisty z CV (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub telefoniczny (32/254-03-71, 32/254-43-08) w godz.: 8:00-15:00. - Kontakt e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl - przesłać CV- Dokumenty aplikacyjne przesłać na adres szkoły (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.zso7.katowice.pl
Ulica pracodawcy: Wincentego Witosa
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2018
Oferta pracy ważna do: 18.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Utrzymanie czystości , przygotowywanie potraw , zamawianie towaru , odpowiedzialnosć za stan magazynowy , zarządzanie zespołem.
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2016-05-11 - Brzezina (dolnośląskie)
jw.
EAT ZONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Mława (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
szybkie i sprawne gotowanie naleśnikówpraca na umowę zlecenie 70 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godzinach 10:00-21:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2016-12-19 - Złockie (małopolskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zwłaszsza bengalskiej, włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Wernyhora s.c. - 2018-04-14 - Sułoszowa (małopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w zakładzie gastronomicznym, zarządzanie pracownikami i pracą w kuchni, przygotowywanie uroczystości okolicznościowych
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-02-25 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Sporządzanie jadłospisów dziennych z uwzględnieniem zaleceń lekarskich. Przygotowywanie posiłków o możliwie najwyższej jakości oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posiłków dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Utrzymanie czystości przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zadań. Obowiązek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Łomna (mazowieckie)
Gastronomia. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni żydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Łódź (łódzkie)
obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2018-02-27 - Kwidzyn (pomorskie)
sprzatanie warsztatu salonu samochodowego Mercedes
"GWARANT" AGENCJA OCHRONY SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłkow i napojów
P.P.H.U Ewa Zając - 2017-05-08 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Wybór surowców do przygotowania i sporządzania dań wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
zapoznanie się z przepisami bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Piła (wielkopolskie)
składanie rolet zewnetrznych, łączenie elementów bram garażowych
FART PRODUKT - 2017-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kuchni hotelowej, obsługa imprez okolicznościowych
"JAROCIN SPORT" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Jarocinie - 2017-06-01 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, sprzątanie kuchni i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przyrządzanie potraw wietnamskiej, tajskiej, chińskiej. Zamówienie przypraw i towarów orientalnych potrzebnych do potraw.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BIM Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Białystok (podlaskie)
praca w restauracji
Chata Skrzata - 2018-03-12 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż mięsa i wyrobów mięsnych, praca w godzinach 8-15 lub 11-19
FHU Joanna i Grzegorz Pinkosz s.c - 2016-09-29 - Opole (opolskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy (zmianowość: dzień/dzień)
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-01-14 - Ustka (pomorskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)