KUCHARZ K/M (KUCHNIA 艢R脫DZIEMNOMORSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA 艢R脫DZIEMNOMORSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw; utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy; danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.
Data publikacji: 2019-02-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw; utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy; danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 12-20
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA 艢R脫DZIEMNOMORSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.01.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia 艣r贸dziemnomorska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe 4-letnie- kucharz; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, wyczucia smaku; praca pod presj膮 czasu. Obowi膮zki: przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw; utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy; danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 05.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Patroszenie, filetowanie ryb, obs艂uga pieca konwekcyjnego, w臋dzenie. Przyrz膮dzanie da艅 kuchni zimnej i ciep艂ej oraz deser贸w.
PSTR膭GOWO GRZEGORZ JAKIMIAK - 2018-08-27 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Stronie 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
PHU AKWA SP.J. S.Sikorski M.Sikorska - 2016-05-13 - Czelad藕 (艣l膮skie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Wg programu sta偶uPOWER
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Drezdenko (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ - 2018-03-05 - D臋bno (zachodniopomorskie)
Obs艂uga go艣ci Zajazdu Wiking
Jard Dziemian i Wsp贸lnicy Sp贸艂ka Jawna - 2018-12-07 - Wasilk贸w (podlaskie)
kucharz , godz pracy: 14.00-21.00
Firma Handlowo Us艂ugowa Restauracja Hotel Czardasz - 2016-04-06 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Ma艂y Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-10-25 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Praca fizyczna w terenie. Oferta dost臋pna w sali D. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 605 598 828 w godz.: 7:00-15:00.
MAR-BUD Marzena 呕ygad艂o - 2016-08-10 - 呕erniki Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
P.P.H.U. "PAWMIX" Pawe艂 Nowak - 2018-08-20 - Gniezno (wielkopolskie)
.
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-09-19 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-18 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wniez w weekendy.
Firma Us艂ugowo - Handlowa ROMA (Sma偶alnia MOLA) - 2016-02-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅, toalet, korytarzy; godz. pracy 14-21
Clar System S.A. - 2017-04-10 - S艂upsk (pomorskie)
-
F.H.U. "JANTAR" Roman G贸recki - 2018-06-25 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac magazynowych, roz艂adunek, za艂adunek towaru, przyjmowanie i wydawanie zam贸wionego towaru z magazynu
Miros艂aw Gockowiak - 2016-07-19 - Ciele (kujawsko-pomorskie)
planowanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, rozliczanie satn贸w magazynowych towaru na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
rekrutacja os贸b na stanowisko merchandisera, wdro偶enie nowo zatrudnionych os贸b, kontrola pracy merchandisera, raportowanie wynik贸w prac do prze艂o偶onego, rozliczanie personelu, reprezentowanie sp贸艂ki w kontaktach z przedstawicielami handlowymi klient贸w sp贸艂ki, reprezentowanie sp贸艂ki w kontaktach z kierownictwem sklepu
kontakt przez OHP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej, zamawianie towaru, kierowanie zespo艂em pracownik贸w. Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Do艣wiadczenie zawodowe 0,5 roku. Umiej臋tno艣膰 gotowania da艅 kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-04-28 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, koordynowanie prac膮 na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dzieci臋cy w Krakowie - 2016-11-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-10-12 - Siedlce (mazowieckie)
praca przy uboju zwierz膮t rze偶nych i produkcji w臋dlin
ZAK艁AD PRZETW脫RSTWA MI臉SNEGO "ZAG艁OBA" Z. 艁aguna i wsp贸lnicy Sp. Jawna - 2019-01-03 - Grajewo (podlaskie)
Gotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka wczasowego.
kontakt przez OHP - 2016-02-18 - Jurata (pomorskie)
zgodnie z umow膮
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2017-05-24 - S艂upca (wielkopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2016-03-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kucharz
Tempo B.P S.J Jad艂odajnia - 2017-03-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w kuchni DPS: przygotowanie i podanie posi艂k贸w mieszka艅com
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "POD D臉BEM" - 2019-02-14 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
prace magazynowe przy produkcji sok贸w; 3 zmiany: 6-14, 14-22, 22-6
PROBET Sp. z o.o. - 2016-05-20 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)