KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Dębno oferta pracy BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-03-05
Lokalizacja: Dębno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spacerowa 5, 74-400 Dębno, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca na dwie zmiany w godzinach - 08:00 - 16:00 i 13:00 - 21:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myśliborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dębno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: turecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Samodzielność i dobra organizacja pracy własnej
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myśliborzu
Adres pracodawcy:
Spokojna 22, 74-300 Myślibórz, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: myśliborski
Gmina pracodawcy: Myślibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Myślibórz
Ulica pracodawcy: Spokojna
Numer budynku pracodawcy: 22
Nazwisko osoby zgłaszającej: ADAM NEVRUZ
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myśliborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.03.2018
Oferta pracy ważna do: 04.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Opieka nad pacjętem, świadczenia diagnostyczne i lecznicze. Praca w godz.7:25-15
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Opolskie Centrum Onkologii w Opolu Im. Prof.T. Koszarowskiego" - 2018-03-27 - Opole (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłkówumowa zlecenie od 13,70 brutto/h
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2018-05-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska, domowa). Praca od środy do niedzieli w godz. 10-18.00.
LAMAR Agnieszka Larisch - 2016-06-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-01-16 - Racibórz (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
kompletacja zamówień z lekami, inwentaryzacja, pakowanie, praca na rzecz pracodawcy użytkownika SLAWEX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, NIP 9462409596.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Izabelin (mazowieckie)
- przyrządzanie potraw, przygotowywanie składników potraw, proponowanie i wprowadzanie nowych dań
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa maszyn, narzędzi i urządzeń, obróbka wstępna i termiczna surowców, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-05-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Wstępna obróbka owoców i warzyw oraz innych surowców. Rozdrabnianie produktów i zimna obróbka. Gotowanie zup, kompotów i ziemniaków. Przyrządzanie potraw mięsnych, półmięsnych, bezmięsnych, rybnych i jaj. Porcjowanie i wydawanie gotowych posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Zamość (lubelskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-06-05 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka termiczna produktów, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw tureckich, kebabu, dań z grilla
"CENPA" Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
W ZAWODZIE
PPHU "ZBAJ" ZYGMUNT GANCARZ - 2016-03-14 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
praca kucharza
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2017-12-21 - Lubawka (dolnośląskie)
Kucharz
MANUFAKTURA EMILIA JABŁOŃSKA - 2018-01-03 - Tykocin (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności. samodzielne stanowisko. Praca w godzinach 10.00 - 22.00
Firma Handlowo Usługowa "KRIS" Krzysztof Kołodziejczyk - 2017-03-22 - Stary Wiśnicz (małopolskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Marcinkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-02-09 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2017-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Pozyskiwanie nowychj klientów, utrzymywanie kontaktów z klientami, budowanie bazy klientów, przygotowywanie ofert handlowych
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Lublewo Gdańskie (pomorskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Tarnów (małopolskie)
Pakowacz ręczny
PROMETAL sp z o.o. - 2018-08-10 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)