KUCHARZ ŚNIADANIOWY Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: 9,34 - 10,99 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy
Data publikacji: 2016-08-30
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 10,99 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 8 zł netto
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 10,99 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- umiejętność przygotowywania śniadań w formie bufetu;- mile widziana umiejętność przygotowywania ciast i deserów;- wysoka motywacja do pracy;- odpowiedzialność, zaangażowanie w powierzone zadania;- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole;- dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach porannych; 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 6 mies. na podobnym stanowisku 5) znajomość języków obcych: nie wymagane
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2016
Oferta pracy ważna do: 13.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z mięsa, ryb, ryżu, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie itp.
Mariola Żyła - 2017-07-31 - Żory (śląskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie: Kuchnia Polska, Śląska, dbanie o czystość
PUH "MAJA" PATRYCJA ŚLUSAREK - 2018-02-27 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-11-29 - Bochnia (małopolskie)
ocena przydatności surowców (maki pszennej, cukru, tłuszczu itd.) oraz przygotowanie ich do produkcji ,mieszanie surowców, przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, formowanie i wypiek ciast, tortów, przekładanie i nadziewanie różnymi masami, wykończenie, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Gorlice (małopolskie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-03 - Skroniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Słońsk (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w systemie równoważnym w godz. 6-18 w Grzybowie, również w weekendy.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2018-02-13 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2017-04-13 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-02-23 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Człuchów (pomorskie)
Obsługa pieca konwekcyjno -parowego, pakowarki próżniowej, sous vide.
"OŁAWIAN HOTEL" TERESA I PIOTR MARAJ - 2016-09-26 - Oława (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystanie oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Łódź (łódzkie)
Ścinka drzew, zrywka, prace pielęgnacyjne.Praca w okolicach Leżajska i Rudnika.Mile widziane doświadczenie zawodowe.
HDO Krzysztof Bigas - 2015-12-07 - Ruda Łańcucka (podkarpackie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw, dowozy. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-05-25 - Wejherowo (pomorskie)
Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.
Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka - 2016-01-25 - Zabełków (śląskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-01-18 - Gliwice (śląskie)
wg stanowiska
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-09-23 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
lepienie pierogów
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka Kędziora - 2016-06-08 - Opatów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA EDEN ŚWITAŁA GRZEGORZ - 2017-11-03 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodniez recepturami i jadłospisem; porcjowanie oraz wydawanie posiłków;dbanie o jakość przygotowywanych potraw; wykonywanie poleceń przełożonych.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2018-03-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych.Utrzymanie czystości stanowiska pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE MEGA MAŁGORZATA BIESALSKA - 2017-09-05 - Ołtarzew (mazowieckie)
- Zapoznanie się z przepisami BHP- Zapoznanie się z przepisami Ppoż- Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów- zabezpieczenie pzed zepsuciemsurowców, półproduktów i wyrobów gotowych- obróbka wstepna surowców- gastronomiczny rozbiór miesa- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, dbanie o dobór składników, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, składanie zamówień na produkty do przygotowywanie dań. Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie, mile widziane gastronomiczne, umiejętność wykonywania potraw kuchni ukraińskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie: min 6 m-cy, mile widziana podstawowa znajomość języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Lublin (lubelskie)
naprawa pojazdów mechanicznych, dokonywanie niezbędnych regulacji, kontrola stanu technicznego oraz stopnia zużycia podzespołów i układów.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Pruszków (mazowieckie)