KUCHARZ Zabełków oferta pracy Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2016-01-25
Lokalizacja: Zabełków (śląskie)
Pracodawca: Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabełków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzyżanowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Nazwa pracodawcy: Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
-, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny z pracodawcą celem umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Krzyżanowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zabełków
Ulica pracodawcy: -
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2016
Oferta pracy ważna do: 25.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-05-11 - Augustów (podlaskie)
toczenie elementów metalowych
SPÓŁDZIELNIA PRACY MOTORYZACYJNO-METALOWA - 2016-07-21 - Zagórów (wielkopolskie)
Operator ładowarki teleskopowej
Józef Andrzej Remisiewicz - HANDEL ROLNO SPOŻYWCZY PRZEMYSŁOWY I BUDOWLANY "TRANS-ROL" - 2018-04-19 - Kruszewo-Wypychy (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, samodzielne stanowisko. Praca w godzinach 11.00 - 23.00
Firma Handlowo Usługowa "KRIS" Krzysztof Kołodziejczyk - 2016-04-12 - Nowy Wiśnicz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie, umiejętność gotowania potraw kuchni arabskiej, min. 3 miesiące doświadczenie w pracy na w/w stanowisku, podstawowa znajomość języka angielskiego. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dbałość o czystość, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska), smażenie, serwowanie potraw.
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2018-03-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, pizzy
FIRMA KATERINGOWA DOROTA SIEMASZKO - 2016-06-06 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
SŁONECZNE WZGÓRZE JANINA MYSZKA - 2017-06-30 - Bolszewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków- kuchnia polska
F.H.PLUS SPÓŁKA JAWNA T.BIELA,M.STRAMA,ST.KOTELA - 2016-02-03 - Mogilany (małopolskie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Umiejętność pracy z ludźmi. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej oraz naleśników, pancakes, zup, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Katowice (śląskie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów, sosów, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, obsługa klienta.
MAREK KUŹNIK - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spozywczych i produktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (małopolskie)
KUCHARZ- KUCHNIA HINDUSKA
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Końskie (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw
Firma Handlowo-Usługowa " Panorama" Marcin Kopciewski - 2016-09-16 - Mielnik (podlaskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spozywczychw oparciui o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie w czystości miejsca pracy, praca. 9-17/17-24
Pizza Oregano Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Opole (opolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2015-11-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
KUCHARZ/KA - POMOC KUCHENNA - PRACA W RESTAURACJI "RATUSZOWA"
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2016-08-11 - Strzelce Opolskie (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni.Wymagane minimum 2 lata doświadczenia zawodowego, wykształcenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia.Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 512085809, e-mail: handel (at) zmtrzebownisko.pl
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Trzebownisko (podkarpackie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowanie bufetu śniadaniowego, ciepłych potraw serwowanych podczas śniadań.Dbanie o estetykę potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy.
DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SP K - 2017-08-14 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz Błachnio - 2015-12-10 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zamówienia atrybutów do kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Zielona Góra (lubuskie)
KucharzDDwie zmiany:od 9-15,od 16-23.
FUZJA sp z o.o. - 2016-08-24 - Mielec (podkarpackie)
1. Przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy i ppoż2. Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów itp.3. Utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych4. Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych5. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków6. Porcjowanie i wydawanie posiłków7. Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej8. Stosowanie norm i sasad zawartych w księgach HACCP9. Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami i maszynami wykorzystywanymi do obróbki surowców, produktów spożywczych oraz przy przygotowaniu dań
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Brodnica Górna (pomorskie)