KUCHARZ Zabełków oferta pracy Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 500 PLN

Zakres obowiązków: Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.

Data publikacji: 2016-01-25

Lokalizacja: Zabełków (śląskie)

Pracodawca: Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
-, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 0.75

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 30

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabełków

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzyżanowice

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016

Nazwa pracodawcy: Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu

Adres pracodawcy:
-, 47-460 Zabełków, powiat: raciborski, woj: śląskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny z pracodawcą celem umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną.

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: śląskie

Powiat pracodawcy: raciborski

Gmina pracodawcy: Krzyżanowice

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Zabełków

Ulica pracodawcy: -

Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 25.01.2016

Oferta pracy ważna do: 25.02.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-05-11 - Augustów (podlaskie)

TOKARZ W METALU - od 1 850 PLN

toczenie elementów metalowych
SPÓŁDZIELNIA PRACY MOTORYZACYJNO-METALOWA - 2016-07-21 - Zagórów (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 925 PLN

-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Zakopane (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków, samodzielne stanowisko. Praca w godzinach 11.00 - 23.00
Firma Handlowo Usługowa "KRIS" Krzysztof Kołodziejczyk - 2016-04-12 - Nowy Wiśnicz (małopolskie)

KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ - od 2 200 PLN

zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie, umiejętność gotowania potraw kuchni arabskiej, min. 3 miesiące doświadczenie w pracy na w/w stanowisku, podstawowa znajomość języka angielskiego. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dbałość o czystość, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - 2 450 - 2 600 PLN

Gotowanie potraw (kuchnia polska), smażenie, serwowanie potraw.
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2018-03-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/ PIZZERMAN - 13 - 20 PLN

przygotowywanie potraw, pizzy
FIRMA KATERINGOWA DOROTA SIEMASZKO - 2016-06-06 - Polkowice (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków.
SŁONECZNE WZGÓRZE JANINA MYSZKA - 2017-06-30 - Bolszewo (pomorskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków- kuchnia polska
F.H.PLUS SPÓŁKA JAWNA T.BIELA,M.STRAMA,ST.KOTELA - 2016-02-03 - Mogilany (małopolskie)

KUCHARZ - od 8,5 EUR

Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Umiejętność pracy z ludźmi. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej oraz naleśników, pancakes, zup, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)

KUCHARZ W RESTAURACJI FAST FOOD - 2 000 - 2 500 PLN

Przygotowywanie półproduktów, sosów, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, obsługa klienta.
MAREK KUŹNIK - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spozywczych i produktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 100 PLN

KUCHARZ- KUCHNIA HINDUSKA
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Końskie (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

- przygotowywanie potraw
Firma Handlowo-Usługowa " Panorama" Marcin Kopciewski - 2016-09-16 - Mielnik (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spozywczychw oparciui o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie w czystości miejsca pracy, praca. 9-17/17-24
Pizza Oregano Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Opole (opolskie)

KUCHARZ / POMOC KUCHENNA - 11 - 12 PLN

KUCHARZ/KA - POMOC KUCHENNA - PRACA W RESTAURACJI "RATUSZOWA"
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2016-08-11 - Strzelce Opolskie (opolskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Praca na kuchni.Wymagane minimum 2 lata doświadczenia zawodowego, wykształcenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia.Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 512085809, e-mail: handel (at) zmtrzebownisko.pl
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Trzebownisko (podkarpackie)

KUCHARZ - OFERTA WYŁĄCZNIE DLA OSOBY, KTÓRA ODBYWAŁA STAŻ U PRACODAWCY - od 1 050 PLN

utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)

KUCHARZ ŚNIADANIOWY - od 2 200 PLN

Przygotowanie bufetu śniadaniowego, ciepłych potraw serwowanych podczas śniadań.Dbanie o estetykę potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy.
DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SP K - 2017-08-14 - Sopot (pomorskie)

KUCHARZ/PIZZER (934J) - 2 500 - 3 000 PLN

Przygotowywanie pizzy. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz Błachnio - 2015-12-10 - Celestynów (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zamówienia atrybutów do kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Zielona Góra (lubuskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 200 PLN

KucharzDDwie zmiany:od 9-15,od 16-23.
FUZJA sp z o.o. - 2016-08-24 - Mielec (podkarpackie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

1. Przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy i ppoż2. Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów itp.3. Utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych4. Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych5. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków6. Porcjowanie i wydawanie posiłków7. Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej8. Stosowanie norm i sasad zawartych w księgach HACCP9. Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami i maszynami wykorzystywanymi do obróbki surowców, produktów spożywczych oraz przy przygotowaniu dań
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Brodnica Górna (pomorskie)