KUCHARZ Zakopane oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2016-04-18
Lokalizacja: Zakopane (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zakopane
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tatrza艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
Ks. Stolarczyka 14, 34-500 Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymagane
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: tatrza艅ski
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: Ks. Stolarczyka
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie oraz wst臋pna obr贸bka 偶ywno艣ci, obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-01-02 - Przemy艣l (podkarpackie)
kompleksowa obs艂uga Klienta wed艂ug standard贸w firmy
realizacja planu sprzeda偶y na jak najwy偶szym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprz臋tu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w za艂adunku towaru
Media Expert - 2015-10-29 - Stargard Szczeci艅ski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - K臋ty (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-11-03 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw. Praca sta艂a w Ko艂obrzegu w godz. 9-21, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-10-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w w formie bufetuUmowa o prac臋 na czas okre艣lony: 5 lat.Praca w przedziale godzinowym: 7-22.
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
obs艂uga kuchni i sto艂贸wki
Szekla Katarzyna Nadrowska - 2016-10-25 - Stronie 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Gminna Sp贸艂dzielnia "SCh" Strzy偶贸w - 2019-08-19 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
praca w kuchni
GRILL-BAR Pod Dzikiem Bogus艂awa Szerszenowicz - 2015-12-01 - Bobrowice (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie towaru,segregacja,obr贸bka wst臋pna,rozbi贸rka.Dbanie o czysto艣膰 kuchni.Segregacja naczy艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - S艂upca (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - 艁apy (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W SK臉CZNIEWIE - 2018-02-12 - Sk臋czniew (wielkopolskie)
zakres obowi膮zk贸w: zapoznanie si臋 i przestrzeganie zasad HCCAP, BHP, P-PO呕; przestrzeganie polece艅 prze艂o偶onych; przychodzenie punktualnie wg ustalonego grafiku; przestrzeganie procedur pracy (np. wpisywanie produkcji do rejestru, wpisywanie strat, realizowanie checklisty dnia); przestrzeganie receptur i utrzymywanie standard贸w przygotowywania da艅.;przygotowywanie da艅 i wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem i wst臋pn膮 obr贸bk膮artyku艂贸w spo偶ywczych; zabezpieczanie produkt贸w i wyrob贸w przed zepsuciem ; przygotowanie i zapakowanie zam贸wie艅kateringowych i okazjonalnych; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, w tym mycie naczy艅; sprz膮tanie pomieszcze艅 produkcyjnych, magazyn贸w po zako艅czeniu pracy; pomoc przy roz艂adunku towaru; dbanie o maj膮tek firmy i niezw艂oczne naprawienie wyrz膮dzonej szkody (np. odkupienie zbitych naczy艅); 艣ledzenie zmian w menu.
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mr膮gowie.
Hotel Huszcza Stanis艂aw Huszcza - 2018-04-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-06-13 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"艁ochowianka" s.c. Skolimowska Ewa, Matusik Tomasz - 2016-03-09 - 艁och贸w (mazowieckie)
zgodny z ustaleniami z pracodawc膮
O艣rodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-07-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
Nadzorowanie przebiegu produkcji.. Planowanie poszczeg贸lnych zada艅 na stanowiskach robotniczych
GMK 艁OBEZ Sp贸艂ka Akcyjna - 2019-05-21 - 艁obez (zachodniopomorskie)
gotowanie, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮danie zespo艂em (oferta GCP Konoiecpol)
Firma Handlowa "ZAWISZA" Restauracja "CEZAR" Aleksandra Zawisza - 2016-12-05 - D膮browa Zielona (艣l膮skie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty da艅- wyb贸r naczy艅 do podawania da艅- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni
Miniorczyk Barbara - 2018-10-02 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Szycie odzie偶y tj. kurtki, p艂aszcze ze sk贸r naturalnych. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 w Bielsku-Bia艂ej. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - docelowo umowa na czas nieokre艣艂ony.
EXPO SP. Z O. O. - 2018-10-02 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rz臋skowo (zachodniopomorskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Us艂ugi Handel i Gastronomia - 2016-07-18 - Sielpia Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kuchni,przygotowywanie potraw.
HYDROMONT OPOLE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2015-12-22 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni , przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWA JAR - 2019-08-28 - J贸zef贸w nad Wis艂膮 (lubelskie)
przygotowywanie potraw,
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - 艢lesin (wielkopolskie)
Praca w godzinach 11-23, co drugi dzie艅
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Robienie patyka KEBAB, tworzenie nowego orientalnego menu
SALEM ELMAADALAWI - 2018-11-21 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej, umiej臋tno艣膰 gotowania i przygotowywania potraw
Hotel Szafir Anna Pestilenz - 2019-03-06 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)