KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie i wydawanie posiłków w formie bufetuUmowa o pracę na czas określony: 5 lat.Praca w przedziale godzinowym: 7-22.
Data publikacji: 2019-07-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie i wydawanie posiłków w formie bufetuUmowa o pracę na czas określony: 5 lat.Praca w przedziale godzinowym: 7-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność pracy w kuchni bufetowej- doświadczenie w wydawaniu posiłków w formie bufetu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie - Proszę kierować kandydatów do Restauracji Kuchnia Marche w Galerii Łódzkiej, ul. Piłsudskiego 15/23 Łódź.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.07.2019
Oferta pracy ważna do: 06.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?829453d63858069c21af953701254494
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-03 - Skroniów (świętokrzyskie)
kucharz
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-11-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie w restauracji Kurhaus Zingst
Kur - und Tourismus GmbH Zingst, Herr Alexander Wegner - 2015-03-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie Sushi
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łuków (lubelskie)
przechowywanie żywności,przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, sporządzanie potrwa i napojów, dekorowanie potrwa, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-06-30 - Zegrze (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-05-02 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowanie i wydawanie potraw z karty MENU
"PIZZERIA U WRONÓW" WRONA JADWIGA - 2018-04-30 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Gotowanie obiadów
PIZZERIA "u Zbynia" Zbigniew Zaręba - 2019-04-09 - Pułtusk (mazowieckie)
Sprzątanie hal, biur i sanitariatów. Praca na terenie Sulęcina- Molex. Tel. 95 725 2660 Grzegorz Kwaśniewski.
IMPULS Sp. z o.o. - 2018-03-01 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków /dietetycznych/ dieta na zamówienie.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2000-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 8:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (tel.: 796-875-361) w godz.: 8:30-19:30 lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Złoty Stok (dolnośląskie)
jw.
ZAKŁAD TECHNOLOGICZNY ELWIK MAKSYM KĘPA - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i organizacja w żywieniu zbiorowym; praca w godz. 6.00-14.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 8.00-13.00
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dębnicy Kaszubskiej - 2016-06-08 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
Praca na kuchni, wydawanie i produkcja posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Żywiec (śląskie)
Samodzielne zarządzanie pozycją w kuchni, przygotowywanie dań kuchni międzynarodowej typowych dla danego kraju, odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie kuchni, praca w zgodzie z przepisami higieny i standardami jakości. Wdrażanie do pracy praktykantów i nowych pracowników.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
Praca w barze na stacji paliw; praca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
P.H.U.P ROLMASZ Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie i ekspedycja posiłków, deserów. Dbanie o miejsce pracy, stosowanie przepisów BHP i HAACAP
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gniezno (wielkopolskie)
Pakowanie gotowych wyrobów i półproduktów na linii produkcyjnej, obsługa maszyn pakujących, napełnianie kartonów opakowaniami, umieszczanie na kartonach kodów kreskowych, etykiet kontrolnych, monitorowanie poprawności lokalizacji, pobieranie i odstawiania na wyznaczone miejse niewykorzystanych detali, przygotowanie detali, grupy produktów do wysyłki (metkowanie, pakowanie)
"SANTISS GROUP" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-22 - Radzymin (mazowieckie)
pomoc kuchenna dla szefa kuchni w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Poznań (wielkopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-26 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2017-05-16 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw (regionalne, polskie)
Szałas "HOLNY" s.c. St. i J. Stachoń Koszarek - 2019-03-27 - Zakopane (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemII zmiany godz. 5.30-20.00
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie barszczu, dbanie o miejsce pracy. Umowa zlecenie, 70h w m-cu, praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych oraz pizzy
MM Kmieć Marcin Kmieć - 2016-05-19 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Piła (wielkopolskie)
x
K.K. Sp. z o.o. - 2017-05-19 - Wólka Ratowiecka (podlaskie)