KUCHARZ Zakopane oferta pracy Sza艂as "HOLNY" s.c. St. i J. Stacho艅 Koszarek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw (regionalne, polskie)
Data publikacji: 2019-03-27
Lokalizacja: Zakopane (ma艂opolskie)
Pracodawca: Sza艂as "HOLNY" s.c. St. i J. Stacho艅 Koszarek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:J. Krzeptowskiego 54, 34-500 Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw (regionalne, polskie)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zakopane
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tatrza艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zakopane
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Sza艂as "HOLNY" s.c. St. i J. Stacho艅 Koszarek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
J. Krzeptowskiego 54, 34-500 Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymagane
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: tatrza艅ski
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: J. Krzeptowskiego
Numer budynku pracodawcy: 54
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 15.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wyr贸b pizzy.Kontakt tel. 517 677 202
RAFAELLO Rafa艂 Side艂 ul. Cz臋stochowska 41, 26-065 Piekosz贸w - 2017-03-14 - Strawczyn (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie obiad贸w,nadz贸r nad pomocami kuchennymi, dba艂o艣膰 o prz膮dek
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 28 - 2017-12-13 - Gdynia (pomorskie)
praca w pizzerii
HEWEX Sp. z o.o. - 2018-02-07 - Strumie艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ J脫ZEFCZYK W 艁A艃CUCIE - 2016-10-24 - 艁a艅cut (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Gr贸jec (mazowieckie)
Produkcja i wypiek pizzy
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-11-21 - Przemy艣l (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych, jak kebab, falafel, sosy, tapile, utrzymywanie 艂adu i estettyki miejsca pracy, podawanie potraw, wykonywanie zam贸wie艅, praca na pe艂ny etat od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 9-17 i 17-24.
NEHAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
wyr贸b pizzy innych da艅 podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Ba偶anowice (艣l膮skie)
Gastronomia.Sporz膮dzanie r贸znego rodzju potraw, ciast, napoj贸w deser贸w. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w.
TWIST KRYSTYNA B艁ASZCZYK, SZYMON B艁ASZCZYK S.C. - 2018-07-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga klienta, sprzeda偶, przyjmowanie dostaw, wyk艂adanie towaru.
WRONA F.H.U. Andrzej Wrona DELIKATESY - 2016-05-13 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRACA NA SAMODZIELNYM STANOWISKU
FORTE Pawe艂 Nykiel - 2016-01-04 - D臋bica (podkarpackie)
Gotowanie da艅, sos贸w i farszy z menu,przygotowywanie da艅 typu placki ziemniaczane, go艂膮bki, zapiekanki, robienie sur贸wek - kuchnia wegetaria艅ska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wyb贸r surowc贸w , przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
KUCHARZ
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-01-26 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
Sprz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Radk贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-10-11 - Lubin (dolno艣l膮skie)
- Prowadzenie kuchni w bufecie.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Minimum 2 - letnie do艣wiadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Osoby BEZ na艂og贸w. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (8:00-20:00) w godzinach: 8:00-20:00
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHA艁 JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2016-10-19 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami kuchni regionalnej i mi臋dzynarodowej. Dbanie o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Si贸dme (wielkopolskie)
- obs艂uga urz膮dze艅 elektromechanicznych- uk艂adanie szk艂a specjalistycznego w tym gi臋tego w pionie i poziomie- skr臋canie element贸w stalowych i aluminiowych wg. dokumentacji technicznej- konieczna umiej臋tno艣膰 obs艂ugi przyssawki samojezdnej Smart Lift pneumatycznej przyssawki do szk艂a do 500 kg
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Prace zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Wi臋cbork (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-01 - Wo艂omin (mazowieckie)
Zgodny ze stanowiskiem
Stacje Paliw Jespol Henryk Jessa - 2018-03-27 - Lipno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
Biuro Polowa艅 Dewizowych "ART-HUBERT" Sp贸艂ka z o.o. - 2017-11-28 - Biedacz贸w (podkarpackie)
gotowanie obiad贸w, sprz膮tanie kuchni i sto艂贸wki
Szko艂a Podstawowa im. Polskich Kawaler贸w Malta艅skich w Ogorzelinach - 2016-02-03 - Ogorzeliny (pomorskie)
Zdobienie szklanych opakowa艅 kosmetycznych metod膮 sitodruku.Osoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o kontakt z pracodawc膮 osobisty, Bo艅ki, ul. Wyszogrodzka 31, telefoniczny 881 968 742 w godz. 08.00-16.00 lub e-mail:mariuszleoniak (at) decorpack.pl
DMC DECOR s.c. Anna Leoniak Mariusz Leoniak - 2016-11-09 - Bo艅ki (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z receptuami, obr贸bka surowca, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy
"MIDA" Us艂ugi-Handel Andrzej Frysztacki - 2017-02-06 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)