KUCHARZ Jastrzębie-Zdrój oferta pracy "MIDA" Usługi-Handel Andrzej Frysztacki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z receptuami, obróbka surowca, dbałość o czystość stanowiska pracy
Data publikacji: 2017-02-06
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: "MIDA" Usługi-Handel Andrzej Frysztacki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 25, 44-330 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z receptuami, obróbka surowca, dbałość o czystość stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w grupie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wykształcenie zawodowe lub średnie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: 1 rok doświadczenia
Nazwa pracodawcy: "MIDA" Usługi-Handel Andrzej Frysztacki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
1 Maja 25, 44-330 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt osobisty z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Adres strony pracodawcy: www.staryzdroj.com.pl
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.02.2017
Oferta pracy ważna do: 05.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Przestrzeganie przepisów BHP. Eststyczne podawanie potraw. Przestrzeganie zasad higieny, dbanie o prządek
SZUMIELEWICZ ARTUR RESTAURACJA "ARAMIS" - 2018-05-18 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
j.w.
BAY GASTRONOMY SP. Z O.O. - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-05-10 - Polańczyk (podkarpackie)
jw
Przedszkole nr 82 - 2016-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w miarę potrzeb objęcie funkcji barmanapraca w godzinach 10:00-18:00
Firma Usługowa Anna Jakobus - 2016-02-02 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej.
Bella Italia Beata Wilisowska - 2017-08-07 - Bolesławiec (dolnośląskie)
praca w kuchni
PHU A&J JANINA CZEROPSKAHOTEL GOŁUŃ - 2016-04-14 - Gołuń (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-04-15 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Dbanie o magazyn i zatowarowanie. Układanie Menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
-Praca na linii produkcyjnej,-Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie cv na adres e-mail: rekrutacja.tczew (at) toolip.pl
TOOLIP HR SPÓŁKA z o.o. - 2016-08-10 - Tczew (pomorskie)
zgodnie z zawodem
Ay Sp. zo.o. - 2018-09-10 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Wierznica (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawidłowe ich przechowywanie; obróbka wstępna surowców; wykonywanie róznych potraw (zgodnie z harmonogramem stażu); staż od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po stażu pon-sb-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeb zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywości, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
G7 Kazimierz i Bożena Hanna Godzina - spółka cywilna - 2016-03-17 - Ostrołęka (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie śniadań i obiadokolacji, zamawianie towarów, utrzymywanie porządku na stanowisku
ELBEST sp. z o.o. - 2017-09-29 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2018-01-02 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-08-19 - Nysa (opolskie)
Smażenie, gotowanie, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Praca w godzinach: 10.00-18.00, 12.00-22.00.
TRAWCZYŃSKI ZBIGNIEW FIRMA MAGMAT - 2015-11-04 - Opole (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn iurządzeń. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (śląskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Byczyna (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni pod nadzorenm szefa kuchni; odpowiedzialność za składanie zamówień artykułów spożywczych u ukraińskich dostawców,samodzielne przygotowyawanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-10-11 - Namysłów (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)