KUCHARZ Ogorzeliny oferta pracy Szkoła Podstawowa im. Polskich Kawalerów Maltańskich w Ogorzelinach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie obiadów, sprzątanie kuchni i stołówki
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Ogorzeliny (pomorskie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa im. Polskich Kawalerów Maltańskich w Ogorzelinach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Obkaska 3, 89-665 Ogorzeliny, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie obiadów, sprzątanie kuchni i stołówki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ogorzeliny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chojnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.03.2016
Data zakończenia pracy: 31.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: komunikatywność (15.2016.MK)
Nazwa pracodawcy:
Szkoła Podstawowa im. Polskich Kawalerów Maltańskich w Ogorzelinach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Obkaska 3, 89-665 Ogorzeliny, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ogorzeliny
Ulica pracodawcy: Obkaska
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2016
Oferta pracy ważna do: 02.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace gospodarcze na terenie zakładu pracy, sprzątanie, pomoc przy produkcji, drobne prace remontowe
BŁYSKAL JANUSZ "GRANITY BŁYSKAL" - 2017-12-04 - Parcele Łomskie (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe - kucharz; min. 3 lata doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Gliwice (śląskie)
Branża hotelarska. Przygotowywanie dań kuchni polskiej i potraw ukraińskich dla gości indywidualnych i grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z procedurą i standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o czystość i higienę pracy , zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca w magazynie, załadunek i rozwożenie towaru
AGAT Hurtownia Lodów i Mrożonek Stanisław Stachowiak - 2016-11-29 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów restauracji i gości hotelowych.
Restaurant-Schihütte Wilderer Alm - 2017-09-21 - Austria (Austria)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-02 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Białobrzegi (mazowieckie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2017-12-27 - Tczew (pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2015-12-11 - Siedlce (mazowieckie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Limanowa (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-05-09 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturą i standardami, utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji dań oraz kontrola zamówień, przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP), współpraca w zakresie planowania i koordynowania dostaw żywności do kuchni, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług żywienia indywidualnego oraz zbiorowego
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Żory (śląskie)
Pomoc w wykonywaniu z różnych materiałów murów wszelkiego rodzaju, układanie i łączenie cegieł, pustaków i kamienia, pomoc w fugowaniu cegły, przygotowywanie zapraw murarskich, obsługa maszyn budowlanych.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Józefów (mazowieckie)
gotowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Kraków (małopolskie)
gotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Kraków (małopolskie)
Prowadzenie zmiany, zarządzanie pracownikami, zapewnienie satysfakcji kliienta poprzez doskonałe prowadzenie zmiany; obsługa i konserwacja urządzeń gastronomicznych; kontrolowanie właściwego poziomu zapasów i dbanie o dostępność produktów, analiza raportów potrzebnych do prowadzenia obszaru pracy, tworzenie przyjaznej atmosfery pracy. Umowa o pracę na czas określony, praca na trzy zmiany: 6-14, 14-22, 20-4. Proponowany okres zatrudnienia:; 28.03.2018r. - 27.03.2021r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywaanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Pabianice (łódzkie)
Do obowiązków należy przygotowanie dań typowych dla kuchni niemieckiej, dań a la karte, pieczenie ciast.
Strandhaus Krummensee Anneliese Weiß - 2016-04-12 - Niemcy (Niemcy)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Samodzielny Brukarz
WER BUD Pieszak Wojciech - 2016-11-10 - Zasutowo (wielkopolskie)
Praca dydaktyczna, opiekuńcza, wychowawcza z dziećmi w wielku przedszkolnym, realizacja podstawy programowej wychowania przedszkolnego, udział w doskonaleniu zawodowym.
Przedszkole Miejskie nr 1 "Perełki Bałtyku" - 2018-01-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Niechlów (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej,
DAWMAX Oleg Rab - 2017-08-08 - Tłuszcz (mazowieckie)