KUCHARZ/KUCHARKA (NR 0004) Inowrocław oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 0004)
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni w Inowrocławiu
Data publikacji: 2018-01-02
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 97, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni w Inowrocławiu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 0004)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Sarmacka 14d/2, 61-616 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt w sprawie oferty pracy pod nr tel. 501 965 911
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Sarmacka
Numer budynku pracodawcy: 14d
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2018
Oferta pracy ważna do: 02.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
FHU Kaprys Beata Czekaj - 2017-02-16 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wg stanowiska- przygoptowywanie potraw, organizacja pracy, prowadzenie karty menu.
Restauracja "Przy Młynie" Szymon Nowak - 2018-10-15 - Żmiąca (małopolskie)
Piekarz stołowy. Praca na umowę o pracę w godz. 20-3, 3-11 w Kołobrzegu, praca również w soboty.
Piekarnia-Ciastkarnia NA OGRODACH Olga Wendland - 2018-06-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie, wydawanie posiołków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Stare Babice (mazowieckie)
do uzgodnienia
KAZ-SANIT KAZIMIERZ MYTYCH - 2016-05-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepołomice (małopolskie)
Zdolności manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość branży gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-28 - Wejherowo (pomorskie)
Produkcja żywności.
RESTAURACJA DOMINIKAŃSKA Waldemar Maciejewski - 2017-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
Możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pieczenie pizzy, bułek pizzowych oraz ich sprzedaż.
PIZZERIA Mirosław Kwasek - 2016-09-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Uczenie i rozwijanie umiejętności niezbędnych do samodzielnego życia, w tym zwłaszcza: Kształtowanie umiejętności zaspokajania podstawowych potrzeb życiowych i umiejętności społecznego funkcjonowania, motywowanie do aktywności, leczenia i rehabilitacji, prowadzenie treningów umiejętności samoobsługi i umiejętności społecznych oraz wspieranie, także w formie asystowania w codziennych czynnościach życiowych, w szczególności takich jak: utrzymywanie kontaktów z domownikami, rówieśnikami oraz ze społecznością lokalną,wspólne organizowanie i spędzanie czasu wolnego Interwencje i pomoc w życiu w rodzinie, w tym:pomoc w radzeniu sobie w sytuacjach kryzysowych - poradnictwo specjalistyczne, interwencje kryzysowe, wsparcie psychologiczne, rozmowy terapeutyczne,kształtowanie pozytywnych relacji osoby wspieranej z osobami bliskimi,współpraca z rodziną - kształtowanie odpowiednich postaw wobec osoby chorującej, niepełnosprawnej.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ RZESZÓW - 2017-10-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, pakowanie zamówień
kontakt przez OHP - 2017-05-12 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie jedzenia
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Łask (łódzkie)
wykształcenie średnie ogólnokształcące, staż pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Kobyłka (mazowieckie)
Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków według receptur;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Traugutta 54, Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty lub telefoniczny 71 34 333 10sala G
Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dorosłych - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie Sushi w restauracji.
EVENT Mariusz Jakóbowski - 2017-02-14 - Płock (mazowieckie)
praca polega na pobieraniu próbek węgla podczas załadunku na kopalni : KWK Piast i /lub Ziemowit
Polcargo International - 2018-03-14 - Bieruń (śląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-10-04 - Bażanowice (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-08-29 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Płock (mazowieckie)
sporządzenie potraw kuchni polskiej i włoskiejwydawanie posiłkówutrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Wisła (śląskie)
wykonywanie instalacji elektrycznych
ELSTIN ŁUKASZEWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-10 - Górki (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA LCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2-5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I BARDZO DOBRA JĘZYKA HINDI; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe na stanowisku pracy, obsługa urządzeń kuchennych. Oferta stażu skierowana dla osób zamieszkujących na terenach wiejskich.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kąty (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków - pizza. Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 m-ca. Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli 10.00 - 22.00.
MARIA SIWIK PRZEDSIĘBIORSTWO - 2017-09-07 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie oraz wydawanie wyrobów kulinarnych w placówce gastronomicznej. Zatrudnienie od 02.05.2018r. Praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-24.00
PRESTIGE-ART MARIUSZ SZULC - 2018-04-19 - Piła (wielkopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT PRAKTYKI ZAWODOWEJ
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Warszawa (mazowieckie)