KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Branża hotelarska. Przygotowywanie dań kuchni polskiej i potraw ukraińskich dla gości indywidualnych i grup konferencyjnych.
Data publikacji: 2017-12-01
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża hotelarska. Przygotowywanie dań kuchni polskiej i potraw ukraińskich dla gości indywidualnych i grup konferencyjnych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Umowa zlecenie na okres 3 miesięcy
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagany staż pracy. Umiejetnośc przygotowywania potraw kuchni polskiej i ukraińskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2017
Oferta pracy ważna do: 15.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie pracy zgodnie z dokumentacją techniczną, stanowiskowa kontrola jakości, terminowa realizacja powierzonych zadań.Mile widzine osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności.
SUNEX S.A. - 2019-10-31 - Racibórz (śląskie)
Gotowanie posiłków z zakresu polskiej kuchni, realizowanie i wydawanie zamówień, dbałość o higienę stanowiska pracy,
Bar " Słoneczna Polana" - 2019-11-19 - Włodzimierzów (łódzkie)
Przygotowanie dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 11.00 - 22.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-03-07 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie pomieszczenia do remontu, przygotowywanie potrzebnych narzędzi do pracy, przenoszenie niezbędnych materiałów budowlanych; malowanie; przewożenie na taczkach róznych przedmiotów; pomoc murarza
F.H.U."BAUMAX" KRZEŚLAK MAŁGORZATA - 2018-03-29 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wysmagane doświadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiejętności: Estetyczne serwowanie dań; umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast; umiejętność planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać POCZTĄ na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów art, spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-09-06 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, sporządzanie listy zakupów, odbiór oraz sprawdzanie dostaw, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, wykonywanie prac zleconych przez kucharza/właściciela
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czeladź (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,umiejętności: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, znajomość ziół oraz innych produktów stosowanych w kuchni tajwańskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, że szczególnym opisem składników dań, projektowanie menu, dobór nowych dań.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie zabiegów masażu energetycznego w celu relaksacyjnym, profilaktycznym i poprawy ogólnego stanu zdrowia
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Kraków (małopolskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów, ekspedycja potraw z kuchni do restauracji, dań napojów, przygotowywanie i obsługa bufetów itp.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-01-22 - Żary (lubuskie)
- Organizacja i nadzór nad pracami elektrycznymi na placu budowy; Przygotowywanie wycen i kosztorysów; Weryfikacja i ocena przedstawianych ofert; Opracowywanie zestawień materiałów i urządzeń oferowanych; Uzgadnianie z dostawcami danych technicznych oferowanych urządzeń; Wsparcie zespołu projektantów w zakresie realizowanych projektów; Realizacja zamówień. - Wynagrodzenie: 2100 -3000 zł/brutto, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek na okrespróbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana znajomość zagadnień z elektrotechniki. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: wajda (at) energocenter.pl
ENERGOCENTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-19 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w Kołobrzegu w godz. 9-16, 13-22 również w soboty i niedziele.
Tawerna "Stara Łajba" Kacper Lader - 2018-04-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posiłków, wydawanie dań.
Restauracja "MIMOZA"s.c. Anna Wróbel, Jan Wróbel - 2019-02-26 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
Pomoc przy organizacji imprez, pomoc przy promocji wydarzeń kulturalnych, obsługa klientów, realizacja innych powierzonych obowiazków, prowadzenie rejestu pism wychodzących i przychodzących
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowanie dań według receptur firmy, przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem zmiany. Obsługa klientów i wydawanie dań.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Gniezno (wielkopolskie)
W/g programu stażu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Łódź (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zakończonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milówka (śląskie)
sprzedaż artykułów spozywczych
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Janowice (małopolskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-30 - Torzym (lubuskie)
Kucharz małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)