KUCHARZ Torzym oferta pracy LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Data publikacji: 2017-11-30
Lokalizacja: Torzym (lubuskie)
Pracodawca: LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŚWIEBODZIŃSKA 21, 66-235 Torzym, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Torzym
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Torzym
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Data zakończenia pracy: 31.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
SKWIERZYŃSKA 10, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Krzeszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzeszyce
Ulica pracodawcy: SKWIERZYŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2017
Oferta pracy ważna do: 20.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującym standardem. Przygotowywanie dań a la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych. Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna - 2018-08-02 - Płock (mazowieckie)
*
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Wykładanie towaru, załadunek i wyładunek towaru, rozmieszczanie i składanie towarów.
ALDIK NOVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-07 - Lublin (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
Prace stolarskie, cięcie płyt na pile, wykonywanie szafek.
Warszawska Spółdzielnia Handlowa FALA - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW O OBRÓBKI TERMICZNEJ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, PUNKTUALNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ZASADNICZE KIERUNKOWE
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2018-08-16 - Bezrzecze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Remco Remigiusz Gala - 2016-05-05 - Gdańsk (pomorskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Końskie (świętokrzyskie)
koszenie traw, dbanie o porządek wokół zakładu, drobne naprawy
Zakład Garmażeryjny "Wiek - Pol" Krzysztof Abramczuk - 2016-07-01 - Wiekowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław).
AMALFI s.c. - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Wykonywanie instalacji wod-kan c.o. Praca w godzianch 7-15
RURWOD Zakład Usługowy - 2017-04-18 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie produktów, oraz dań kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-11-07 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przyjmowanie, wydawanie i sprzedaż towarów będących w asortymencie firmy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Tczew (pomorskie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Żywiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY KUCHNI. PRACA DWUZMIANOWA, RÓWNIEŻ W WEEKENDY.
GMINNY OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O. - 2016-01-22 - Zakrzów (opolskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2017-05-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wykonywanie zabiegów rehabilitacyjnych
WITA KRYSTYNA JABŁOŃSKA USŁUGI REHABILITACYJNE - 2018-03-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia Polska- przygotowanie, gotowanie
Restauracja PARADISO Kawice - 2016-11-28 - Prochowice (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PPHU Angello Patryk Szwarczyński - 2018-04-27 - Rawicz (wielkopolskie)
Operator wypalarek gazowych, laserowych i plazmowych
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Kunów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępnasurowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw zwarzyw, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potrawpółmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napojów i deserów naprzyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a takżeporządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Rzetnia (wielkopolskie)