KUCHARZ Bia艂a Podlaska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-01-17
Lokalizacja: Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bia艂a Podlaska, powiat: m. Bia艂a Podlaska, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂a Podlaska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂a Podlaska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.01.2018
Data zako艅czenia pracy: 25.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Adres pracodawcy:
Brzeska 101, 21-500 Bia艂a Podlaska, powiat: m. Bia艂a Podlaska, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂a Podlaska
Gmina pracodawcy: Bia艂a Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂a Podlaska
Ulica pracodawcy: Brzeska
Numer budynku pracodawcy: 101
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Wytwarzanie gotowych posi艂k贸w i da艅
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 16.02.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.01.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Osoba samodzielnie pracuj膮ca na wymienionym stanowisku. Przygotowywanie da艅 obiadowych, przek膮sek itp. dla klienta indywidualnego oraz przygotowywanie impres okoliczno艣ciowych (np. komunie)
Adam Lewczuk Firma Handlowo Us艂ugowa - 2016-01-20 - Zbuczyn (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych receptur, z wykorzystaniem przypraw kuchni indyjskiej- przygotowywanie sk艂adnik贸w- dba艂o艣膰 o porz膮dek w kuchniUmowa na czas okre艣lony 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-20 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
ROBERT CHE艁STOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAM脫WIE艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie bufet贸w 艣niadaniowych w pe艂nym zakresie (dania ciep艂e i zimne), bezpo艣redni nadz贸r nad bufetem w trakcie trwania 艣niada艅, dbanie o estetyk臋 i jako艣膰, gospodarowanie powierzonym surowcem i jego w艂a艣ciwe rozpisywanie.
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2019-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 fast-food.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Nisko (podkarpackie)
Od pracownika pracodawca oczekuje: do艣wiadczenia w bezpo艣redniej oraz mailowej i telefonicznej obs艂udze klienta, znajomo艣ci obs艂ugi urz膮dze艅 biurowych oraz pakietu MS Office, wysokiej kultury osobistej oraz mi艂ej aparycji, zdolno艣ci sprzeda偶owych oraz interpersonalnych, umiej臋tno艣膰 dobrej organizacji pracy, dok艂adno艣ci i sumienno艣ci w wykonywaniu powierzonych obowi膮zk贸w, Do obowi膮zk贸w pracownika recepcji nale偶e膰 b臋dzie: prezentacja klubu, przedstawianie oferty klubu oraz sprzeda偶, obs艂uga klienta oraz korespondencji mailowej, dbanie o poprawny obieg dokument贸w w firmie, rozliczanie klienta, rozliczanie kasy i odpowiedzialno艣膰 za ni膮, prace administracyjno-biurowe. Umowa na rok z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
Centrum Sportowe AKTYWNA FABRYKA - 2018-10-31 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"JAROCIN SPORT" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 w Jarocinie - 2018-04-09 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Martom Tomasz J臋siak 艢wi臋ciechowa - 2015-12-18 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu
Firma Handlowo-Us艂ugowa "INWEST BUD" T. Wo藕niczka, M. Wo藕niczka Sp贸艂ka Jawna - 2018-06-26 - Dobczyce (ma艂opolskie)
wyr贸b pizzy
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pnasurowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw zwarzyw, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potrawp贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w naprzyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶eporz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - August贸w (podlaskie)
zakres obowi膮zk贸w to wykonywanie zabieg贸w kosmetycznych takich jak depilacja, henna, zabiegi na twarz i cia艂o, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
JAZO Ewa Abramczyk-Malinowska - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp贸艂ka Jawna - 2017-06-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie da艅
Restauracja Na Wyspie Adam Dobrowolski - 2019-02-13 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu da艅, obieranie warzyw, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
OBS艁UGA KLIENTA TELEFONICZNEGO, SPRZEDA呕 PRODUKT脫W, WYSTAWIANIE ZAM脫WIE艃
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Sopot (pomorskie)
Zapoznanie z urz膮dzeniem i wyposa偶eniem pomieszcze艅 kuchennych, mycie, czyszczenie i sterylizacja naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych, obr贸bka st臋pna ziemniak贸w, warzyw, jarzyn i innych artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w na sto艂贸wk臋 i oddzia艂y, wykonywanie prac porz膮dkowych w kuchni i na sto艂贸wce.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tyszowce (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - S艂upsk (pomorskie)
praca przy pakowaniu artyku艂贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
- pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w- dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-09-12 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii otwartej
Przysta艅 na K臋pce -KOPEL EDWARD - 2017-05-26 - Marklowice G贸rne (艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw kuchni arabskiej, sprzedaz z obs艂uga kast fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji
PRZEMYS艁AW BANDURA BMD - 2017-08-29 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Gotowanie chi艅skich potraw, porozumiewanie si臋 z chi艅skimi dostawcami i kontrahentami.
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-09-24 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej - ormia艅skiej.Znajomo艣c przepis贸w kuchni ormia艅skije.Dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca na stanowisku kucharza w szkole. Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w wg harmonogramu i zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem, przygotowywanie diet eliminacyjnych, utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno-epidemiologicznym pomieszcze艅 kuchennych oraz pomieszcze艅 przynale偶nych do kuchni, odpowiedzialno艣膰 za ilo艣膰 i jako艣膰 pobierania produkt贸w od intendentki zgodnie z dokumentacj膮.
Szko艂a Podstawowa nr 33 im. Henryka Jordana - 2018-06-21 - Zabrze (艣l膮skie)
- umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-11 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug obowi膮zuj膮cych standard贸wdyspozycyjno艣膰 w godzinach 8:00-20:00umowa zlecenie 180h w m-cuProponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)