KUCHARZ Marklowice Górne oferta pracy Przystań na Kępce -KOPEL EDWARD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w gastronomii otwartej
Data publikacji: 2017-05-26
Lokalizacja: Marklowice Górne (śląskie)
Pracodawca: Przystań na Kępce -KOPEL EDWARD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 3, 43-410 Marklowice Górne, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w gastronomii otwartej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Marklowice Górne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zebrzydowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: chęć do pracy
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: mile widziane wykształcenie gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_1: mile widziane doświadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy: Przystań na Kępce -KOPEL EDWARD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 3, 43-410 Marklowice Górne, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Zebrzydowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Marklowice Górne
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja PRZYSTAŃ NA KĘPCE.Sprzedaż detaliczna mebli, sprzętu oświetleniowego i pozostałych artykułów użytku domowego prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach, pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona poza siecią sklepową, straganami i targowiskami.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.05.2017
Oferta pracy ważna do: 25.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie pierogów
"A-S" S.C. - 2018-05-08 - Jaworzno (śląskie)
-
MARTEX OPAKOWANIA JANUSZ PODGÓRSKI - 2017-08-30 - Chmielniki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"ANNA" Spółka Jawna M. i Z. Kupijaj - 2017-03-31 - Grabów nad Prosną (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Zielona Góra (lubuskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
wyrabianie ciasta, wypiek pizzy, sprzedaż
P.H.U OREGANO, Anna Ulanowska - 2016-08-26 - Strzegom (dolnośląskie)
KUCHARZ
"ANDY" Andrzej Kozłowski - 2018-09-13 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Polańczyk (podkarpackie)
jw.
Caritas Diecezji Warszawsko - Praskiej - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków , dbanie o czystość pomieszczeń kuchni i magazynów
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie potraw, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt: e-mail biuro (at) zajazdhotel.pl-Kontakt telefoniczny: 509-492-052
FIRMA INSTROM, ZAJAZD ROMA - ROMAN STUBBA - 2016-09-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2018-07-03 - Poznań (wielkopolskie)
wykładanie towaru,obsługa kasy fiskalnej
"DINO POLSKA" Spółka Akcyjna - 2017-06-14 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Praca w restauracji i przy przyjęciach bankietowych.Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-07-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Drezdenko (lubuskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 23.11.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-09-28 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "JABOR" Jan, Jarosław i Maciej Czajkowscy - Spółka Cywilna - 2018-04-20 - Namysłów (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą; umowa na 3 miesiące, z mozliwością przedłużenia; godziny pracy: 10.00- 18.00
Fala OLCZYK MAREK - 2018-01-11 - Ustka (pomorskie)
Wykonywanie prac budowlanych przy użyciu maszyn i urządzeń budowlanych (od stanu surowego do prac wykończeniowych).Praca fizyczna wykonywana przy użyciu wymienionych narzędzi i maszyn.Umowa zlecenia na okres 3 lat, 40 h/tydz.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie mięsa halal, grillowanie baraniny, wypiek słodyczy tureckich
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykonywanie różnymi metodami i technikami różnych asortymentów potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
ZGG SPÓŁKA Z O.O. - 2016-07-28 - Resko (zachodniopomorskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
osoba będzie przyuczona do wypieku pizzy
CONSTANS CONSULTING KRZYSZTOF GIERCZAK - 2016-02-22 - Zielona Góra (lubuskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe JAN-POL Michał Skolarus - 2017-04-13 - Kasinka Mała (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W HOTELACH 4 I 5 GWIAZDKOWYCHSTAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
Pazim Sp. z o.o. - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)