KUCHARZ/KUCHARKA Zielona G贸ra oferta pracy CONSTANS CONSULTING KRZYSZTOF GIERCZAK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: osoba b臋dzie przyuczona do wypieku pizzy
Data publikacji: 2016-02-22
Lokalizacja: Zielona G贸ra (lubuskie)
Pracodawca: CONSTANS CONSULTING KRZYSZTOF GIERCZAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂awska 19, 65-001 Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: osoba b臋dzie przyuczona do wypieku pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 18 z艂 brutto/h
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielona G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zielona G贸ra
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielona G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.02.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie od zawodowego, 2 lata do艣wiadczenia w gastronomii, ksi膮偶eczka sanepidowska, ch臋ci do pracy
Nazwa pracodawcy: CONSTANS CONSULTING KRZYSZTOF GIERCZAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Drzonk贸w-Strumykowa 30/5, 66-004 Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona G贸ra
Gmina pracodawcy: Zielona G贸ra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zielona G贸ra
Ulica pracodawcy: Drzonk贸w-Strumykowa
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w , obs艂uga imprez, utrzymuwanie czysto艣ci
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - S艂upia pod Bralinem (wielkopolskie)
Wykonywanie menu + obs艂uga bufet贸w szwedzkich 艣niadaniowych i kolacyjnych w obiekcie Kormoran w Rowach, w tym live cooking
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - 2016-09-06 - Rowy (pomorskie)
Praca wed艂ug stanowiska
"HAPPY DIET" SP脫艁KA JAWNA A. WR脫BEL, A. GRELA - 2016-12-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej w szczeg贸lno艣ci sushi. - Wynagrodzenie: 2500 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony - 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesi膮ce. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania Sushi, znajomo艣膰 i obr贸bka ryb oraz owoc贸w morza, znajomo艣膰 japo艅skiej kuchni ciep艂ej, sprawno艣膰 manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiej臋tno艣膰 bardzo szybkiego wykonywania potraw, mi艂a aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynno艣ci powierzonych na stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w tym: przestreganie higieny osobistej, przestrzeganie technologii sporz膮dzonych potraw, bie偶膮ce i prawidlowe sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych, dbanie o prawidlowy stan sanitarno-porz膮dkowy pomieszcze艅, czysto艣膰 urz膮dze艅 i sprzetu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadz贸r nad systemem monitorowania punkt贸w kontroli (temperatury urz膮dze艅 ch艂odniczych, potraw), prawidlowe gospodarowanie 艣rodkami czysto艣ci, wydawanie potraw i obs艂uga mieszkanc贸w na jadalni, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w do pizzy, wyr贸b pizzy do wypieku, wypiek pizzy, prace porz膮dkowe na zapleczu i w kuchni. Praca na 1/2 etatu od wtorku do piatku w godz 12-16 oraz sobota 12-14
PIZZERIA BASILIANO BART艁OMIEJ CZAJKOWSKI - 2017-09-22 - Zel贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczenia,Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-05-09 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
Prace na magazynie.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - D艂u偶ka (mazowieckie)
przygotowyanie da艅 kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Trzemeszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ormia艅skich, kontakt z klientem zagranicznym, korzystanie z przepis贸w w j臋zyku ormia艅skim, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Dobry艅 Du偶y (lubelskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - My艣lib贸rz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, wypiek pizzy, wyr贸b ciasta na pizze, porz膮dku w kuchnipraca na umow臋 zlecenie oko艂o 160 godzin w miesi膮cu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, praca w przedziale godzinowym 11:00-22:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych.Utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Puck (pomorskie)
wg stanowiska
STYRO-PAPEX Robert Ptasi艅ski, Wies艂awa Ptasi艅ska - 2016-04-12 - Wielka Wie艣 (ma艂opolskie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - L臋bork (pomorskie)
przestrzeganie zasad BHP, ISO, HCCAP; delegowanie zada艅 pomocy kuchennej; przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z przyj臋tymi normami wg jad艂ospis贸w
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2017-10-25 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obowi膮zki typowe dla kucharza
Stadtw盲chter Thomas Schr枚der - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w; obieranie, mycie i krojenie owoc贸w i warzyw; nauka gotowania
Firma Kateringowo - Us艂ugowa "AL- KRIS" Aldona Ardelli-Tylza - 2017-10-16 - Wilk贸w (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie zada艅zgodnie z instrukcja wykonania us艂ugii zakresem obowiazk贸w
JAREXS PLUS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-30 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
Infopol Rafa艂 Szczerba - 2018-02-27 - Bytom (艣l膮skie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 potraw oraz o higien臋 miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2018-06-21 - G贸rzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchnii ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
Kierowca samochodu dostawczego prowadzi pojazdy samochodowe o dopuszczalnej masie ca艂kowitej nieprzekraczaj膮cej 3,5 tony lub zespo艂y pojazd贸w z艂o偶onych z samochodu oraz przyczepy. Kierowca b臋dzie dostarcza艂 oraz odbiera艂 艂adunki, przygotowywa艂 samoch贸d do jazdy, 艂adowa艂 i nadzorowa艂 prawid艂owe za艂adowanie, rozmieszczenie i zamocowanie 艂adunku, sprawdza艂 stan techniczny samochodu przed jazd膮, w szczeg贸lno艣ci prawid艂owo艣膰 dzia艂ania kierunkowskaz贸w, sygna艂u d藕wi臋kowego, o艣wietlenia zewn臋trznego i wewn臋trznego samochodu i przyczepy, stanu ogumienia, wyposa偶enia samochodu w tr贸jk膮t ostrzegawczy i ga艣nic臋. Ponadto kierowca b臋dzie porozumiewa艂 si臋 z kontahentami w j臋zyku angielskim lub rosyjskim.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Raczkowa (dolno艣l膮skie)
1. Poznanie zasad i specyfiki pracy Urz臋du, w tym podstawy prawne dotycz膮ce funkcjonowania Urz臋du, struktury organizacyjnej, zakresu dzia艂ania kom贸rek organizacyjnych, celu i ustawowych zada艅 kontroli skarbowej. 2. Poznanie cech pisma urz臋dowego, rodzaje dokument贸w kontrolnych. 3. Wyszukiwanie linii orzecznictwa do wskazanych zagadnie艅. 4. Systematyzowanie dokument贸w zwi膮zanych ze wsp贸艂prac膮 Urz臋du z r贸偶nymi instytucjami. 5. Przygotowywanie i przekazywanie dokument贸w do archiwizacji.
URZ膭D KONTROLI SKARBOWEJ W KRAKOWIE - 2016-03-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)