KUCHARZ OS. DO PRZYUCZENIA S艂upia pod Bralinem oferta pracy " HACIENDA " Kalina Horbacz

Stanowisko: KUCHARZ OS. DO PRZYUCZENIA
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w , obs艂uga imprez, utrzymuwanie czysto艣ci
Data publikacji: 2017-03-02
Lokalizacja: S艂upia pod Bralinem (wielkopolskie)
Pracodawca: " HACIENDA " Kalina Horbacz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-642 S艂upia pod Bralinem 75, powiat: k臋pi艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w , obs艂uga imprez, utrzymuwanie czysto艣ci
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂 brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ OS. DO PRZYUCZENIA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upia pod Bralinem
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k臋pi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Perz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: " HACIENDA " Kalina Horbacz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ole艣nicy
Adres pracodawcy:
63-642 S艂upia pod Bralinem 75, powiat: k臋pi艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
przygotowywanie posi艂k贸w , obs艂uga imprez, utrzymuwanie czysto艣ci
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Termin: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: k臋pi艅ski
Gmina pracodawcy: Perz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂upia pod Bralinem
Numer budynku pracodawcy: 75
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ole艣nicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 02.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
koordynowanie oraz nadz贸r nad prawid艂owym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej,
SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK - 2018-01-03 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2018-01-10 - Sopot (pomorskie)
Obowi膮zki:- Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przyj臋tymi standardami - 艢cis艂a wsp贸艂praca z innymi pracownikami - Utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy- Dbanie o estetyk臋 podawanych potraw - Przestrzeganie przepis贸w systemu HACCPPraca w godz. 14.00-22.00
Discover Poland Tour Sp. z o.o.Sp.k. - 2016-05-18 - Broszkowice (ma艂opolskie)
obs艂uga kuchni
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
Zajazd "Pod Po艂onin膮" Jadwiga Maciaszczyk Wetlina - 2018-03-14 - Wetlina (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w; krojenie produkt贸w; godziny pracy 8.00-16.00, 10.00-22.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJA艁KOWSKI - 2018-05-14 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Kucharz kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie da艅 wg tradycyjnej receptury kuchni ukrai艅skiej. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego i polskiego w stopniu bardzo dobrym oraz min. 4 letnie do艣wiadczenie zawodowe. O艢RODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Le艣na 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Sp贸艂ka z o. o. - 2016-11-23 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dekorowanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Sza艂e (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wola Mrokowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. ustalonego menu, dbanie o prawid艂owe przechowywanie produkt贸w, prztgotowanie listy zakup贸w, dba艂osc o czysto艣膰 miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-02-02 - Tr膮bki (ma艂opolskie)
przygotowywanie kebab贸w, sa艂atek
PIRAMIDA GRIL BAR Agnieszka Badari - 2017-05-31 - Malbork (pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w i kolacji go艣ciom indywidualnym oraz grupowym, dbanie o czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach magazynowych, HCCAP
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w zakresie 偶ywienia zbiorowego, wydawanie posi艂k贸w, organizacja pracy kuchni, dbanie o czysto艣膰 w kuchni i zapleczu, dbanie o w艂a艣ciw膮 obs艂ug臋 sprz臋tu znajduj膮cego si臋 w kuchni.
Przedsi臋biorstwo Uzdrowisko Ciechocinek S.A. - 2018-04-12 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2016-08-11 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur posi艂k贸w kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, przestrzeganie zasad BHP, nadzorowanie 艣wie偶osci u偶ywanych sk艂adnik贸w.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2017-10-02 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
przyrzadzanie 艣niada艅 i obiad贸w - kuchnia polska
S艁O艃CE Marek Ward臋cki ; 艁贸d藕 - OW "S艂o艅ce" w D膮bkach - 2016-05-25 - D膮bki (zachodniopomorskie)
sta偶 - organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂ow膮 i terminow膮 realizacj臋 zada艅, zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia, kontrolowanie 艣wie偶o艣ci, jako膮膰i produktu, filetowanie ryb, nauka o produktach do produkcji sushi, przygotowanie produkt贸w do produkcji sushi, przygotowanie sushi, estetyczne uk艂adanie sushi na tacach, przygotowanie zup, deser贸w, makaron贸w z kuchni japo艅skiej,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
kuchnia restauracyjna
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SP脫艁KA JAWNA - 2016-02-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg okre艣lonych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Z艂ocieniec (zachodniopomorskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2015-12-01 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
Wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane do艣wiadczenie. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-11 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posi艂k贸w wed艂ug przepis贸w oraz zgodnie ze sztuk膮 kilinarn膮
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Nowa S贸l (lubuskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
Barbara Smolarek-Dzi膮g - 2017-08-29 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Przytowanie posi艂k贸wGotowanie potrawObs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Gonice (wielkopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2017-05-09 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Zakres zada艅 wykonywanych na stanowisku:Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna b臋dzie za realizacj臋 zada艅 b臋d膮cych w zakresie dzia艂ania Referatu Powiatowego O艣rodka Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej, a w szczeg贸lno艣ci:1) weryfikowanie zbior贸w danych lub innych materia艂贸w stanowi膮cych wyniki prac geodezyjnych lub prac kartograficznych pod wzgl臋dem zgodno艣ci z przepisami prawa obowi膮zuj膮cymi w geodezji i kartografii, a w szczeg贸lno艣ci:a) wykonywania pomiar贸w oraz opracowywania wynik贸w tych pomiar贸w,b) kompletno艣ci przekazywanych wynik贸w wykonanych prac geodezyjnych lub prac kartograficznych,2) przyjmowanie zbior贸w danych lub innych materia艂贸w stanowi膮cych wyniki prac geodezyjnych lub prac kartograficznych do pa艅stwowego zasobu geodezyjnego i kartograficznego,3) aktualizowanie informacji zawartych w ewidencji grunt贸w i budynk贸w, w tym w bazie danych ewidencji grunt贸w i budynk贸w, z urz臋du lub na wniosek os贸b, organ贸w i jednostek organizacyjnych,4) aktualizowanie powiatowego zasobu geodezyjnego i kartograficznego, w tym: a) geodezyjnej ewidencji sieci uzbrojenia terenu, w tym bazy danych geodezyjnej ewidencji sieci uzbrojenia terenu, b) bazie danych obiekt贸w topograficznych o szczeg贸艂owo艣ci zapewniaj膮cej tworzenie standardowych opracowa艅 kartograficznych w skalach 1:500-1:5000,5) tworzenie standardowych opracowa艅 kartograficznych w skalach: 1:500, 1:1000, 1:2000, 1:5000,6) informowanie wykonawc贸w prac geodezyjnych lub prac kartograficznych o istniej膮cej lub b臋d膮cej w opracowaniu dokumentacji dotycz膮cej zg艂oszonej pracy,7) ochrona danych ewidencyjnych przed ich utrat膮, zniszczeniem, niepo偶膮dan膮 modyfikacj膮, nieuprawnionym do nich dost臋pem i ujawnieniem,8) przechowywanie akt stanowiska pod zamkni臋ciem uniemo偶liwiaj膮cym ich zagini臋cie, kradzie偶 lub zniszczenie,9) wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez bezpo艣redniego prze艂o偶onego dotycz膮cych pracy.Wysoko艣膰 wymagrodzemia brutto od 2.500,- do 3.500,-
STAROSTWO POWIATOWE W SZAMOTU艁ACH - 2018-03-09 - Szamotu艂y (wielkopolskie)