KUCHARZ Łąka oferta pracy Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz, przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Data publikacji: 2016-08-11
Lokalizacja: Łąka (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-700 Łąka 29B, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz, przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łąka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane osoby po szkole gastronomicznej, doświadczenie w zawodzie mile widziane, mobilność
Nazwa pracodawcy: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-700 Łąka 29B, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 9-15 pod numerem telefonu 513556290.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łąka
Numer budynku pracodawcy: 29B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.08.2016
Oferta pracy ważna do: 07.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz, przygotowywanie potraw, wstępna obróbka warzyw, gotowanie, przygotowywanie przyjęć
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Mielec (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Rzekuń (mazowieckie)
gotowanie dla wczasowiczów w OW Złota Rybka
O.W. "Złota Rybka" (PKP - Natura Tour) w Dziwnówku - 2018-04-11 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-01-04 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków
"Maxbut"Iwona Rak, Patryk Rak Spółka Jawna - 2018-08-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, praca w dni powszednie, zmiany od 12-14h
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań tracycyjnych kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, polma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Żyrardów (mazowieckie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-04-27 - Zagórz (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Gniezno (wielkopolskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie, gotowanie, sprzątanie kuchni, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jarosław (podkarpackie)
praca na wulkanizacji
STANGAZ Firma Handlowo-Usługowa Stanisław Surówka i Firma Przewozowa SEB - 2018-03-07 - Wieliczka (małopolskie)
Praca w kuchni.Wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. "B".Dodatkowo w zastępstwie praca jako rozwoziciel posiłków.
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2018-02-06 - Racibórz (śląskie)
wysyłanie zapytań ofertowych, zamówień; kontakt z dostawcą; współpraca z innymi działami w firmie; praca w godzinach 08.00-16.00, I umowa na okres próbny 3 miesiące;
UNIMOULD SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-12-13 - Pieńsk (dolnośląskie)
-
Hotel Restauracja "Chata za Wsią" - 2015-12-02 - Mysłakowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw (zup, drugich dań - kuchnia polska), wydawanie potraw. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8-16, 11-19. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 691 33 10 36, e-mail: mb.januszkiewicz (at) gmail.com
Firma MIRJAN Mirosława Januszkiewicz - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
PPH JABŁONKA - 2016-08-08 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Murarz
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Śrem (wielkopolskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Zakopane (małopolskie)
Praca przy produkcji łodzi motorowych. Mile widziane osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
"SPORTIS" S.A. - 2018-07-10 - Bojano (pomorskie)
Gastronomia.Sporządzanie róznego rodzju potraw, ciast, napojów deserów. Obróbka wstępna surowców.
TWIST KRYSTYNA BŁASZCZYK, SZYMON BŁASZCZYK S.C. - 2018-07-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
SALSA- IMPREZY,BANKIETY,SZKOLENIA Jarosław Szumowski - 2018-08-16 - Grajewo (podlaskie)
Zatrudnię kucharza/kucharkę do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-11-29 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
kucharz kuchni orientalnej.Gotowanie potraw kuchni arabskiej, robienie patyka kebab.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Nowa Dęba (podkarpackie)
wystawianie faktur, obsługa klientów tartaku, obsługa programu komputerowego, przyjmowanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Gniezno (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW,PRODUKCJA GARMAŻERKI,OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZĄTANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
DOM PRZYJĘĆ IRYS - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw
Jabłoń-Lake Resort Sp. z o.o - 2016-06-03 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
naprawa terenowa sprzętu AGD gospodarstwa domowego
"MORS"Autoryzowany Zakład Usługowo-Handlowy Waldemar Kryniewski - 2017-01-20 - Tarnów (małopolskie)