KUCHARZ ( STA呕 WRPO ) Ostr贸w Wielkopolski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ( STA呕 WRPO )
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sta偶 - organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂ow膮 i terminow膮 realizacj臋 zada艅, zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia, kontrolowanie 艣wie偶o艣ci, jako膮膰i produktu, filetowanie ryb, nauka o produktach do produkcji sushi, przygotowanie produkt贸w do produkcji sushi, przygotowanie sushi, estetyczne uk艂adanie sushi na tacach, przygotowanie zup, deser贸w, makaron贸w z kuchni japo艅skiej,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Data publikacji: 2018-08-31
Lokalizacja: Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
sta偶 - organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂ow膮 i terminow膮 realizacj臋 zada艅, zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia, kontrolowanie 艣wie偶o艣ci, jako膮膰i produktu, filetowanie ryb, nauka o produktach do produkcji sushi, przygotowanie produkt贸w do produkcji sushi, przygotowanie sushi, estetyczne uk艂adanie sushi na tacach, przygotowanie zup, deser贸w, makaron贸w z kuchni japo艅skiej,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.4
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( STA呕 WRPO )
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 12.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 11.02.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Wolno艣ci 29a, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 29a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 31.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 14.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.08.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
PRACA PRZY ROBIENIU PIZZY ORAZ INNYCH DA艃 Z KUCHNI W艁OSKIEJ PRZY POMOCY PIECA DO PIZZY, SPRZ膭TANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 LEKARSKICH, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ, MIN. 6 MIESI臉CY DO艢WIADCZENIA W KUCHNI W艁OSKIEJPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw, wydawanie, zarz膮dzanie zmian膮.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Miko艂贸wPraca w godzinach: 8-15, 15-23. pn-ndz . wg grafiku w tym dni wolne(system r贸wnowa偶ny )
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, imprez okoliczno艣ciowych i bankiet贸w
REZYDENCJA SANDOMIERSKA Janusz Zyba艂a - 2016-12-16 - Lenarczyce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw dla klienta indywidualnego oraz na imprezy zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Przygotowanie pizzy, da艅 z makaronu, sa艂atek.
PHU J.B艂a偶ewicz A. Sosi艅ska Sp贸艂ka cywilna - 2017-09-29 - 呕ary (lubuskie)
kontorla stanu zapas贸w niezb臋dnych do pracy restauracji, sporz膮dzanie posi艂k贸w itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
Gotowanie ca艂odziennych posi艂kow dla go艣ci
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w i kolacji dla ok 27 os贸b,utrzymywanie porz膮dku w kuchni i sto艂贸wce. Kontakt z pracodawc膮: 694125807.
DOMEK Z SERCEM s.c. BRYGIDA NOWAK, VIOLETTA PAWLUS - 2016-04-19 - Radwanice (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zabrze (艣l膮skie)
Szkolenia z zakresu technik laboratoryjnych dla pracownik贸w, szkolenia z zakresu oferty firmy dla pracownik贸w i klient贸w, doradztwo merytoryczne i techniczne dla pracownik贸w i klient贸w, prowadzenie prezentacji dla pracownik贸w i klient贸w, przygotowanie merytoryczne zawarto艣ci materia艂贸w informacyjnych.
SYMBIOS Sp. z o. o. - 2016-03-10 - Rotmanka (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-06-22 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej z rejonu Gaziantep w restauracji Urfa Kebab.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Obs艂uga, nadz贸r i kontrola pracy obrabiarek produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - K臋ty (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 i deser贸w w restauracji
DELIKATESY MI臉SNE " PROSIACZEK" HALINA OLSZEWSKA - 2016-01-19 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Kluczborska Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w i zestaw贸w obiadowych, zestaw贸w na imprezy okoliczno艣ciowe np. wesela, zestaw贸w kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespo艂e ukrai艅skoj臋zycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
Silveretta Rafa艂 Korczak - 2018-01-16 - Szczyrk (艣l膮skie)
zapewnienie c膮g艂o艣ci pracy zautomatyzowanego systemu wysokiego sk艂adowania w Centrum Handlowo-Logistycznym
CERAMIKA PARADY呕 SP. Z O.O. - 2016-09-09 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Wydawanie posi艂k贸w. Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od 艣rody do niedzieli. Pracodawca zapewnia dojazd z Pi艂y.
BAR "KR臉PSKO" W艁ODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-06-19 - Kr臋psko (wielkopolskie)
Przygotowywane i wydawanie posi艂k贸w (pizza, kebab, zapiekanki), obs艂uga kasy fiskalnej.
U Brodacza - Piotr Robuta - 2018-03-27 - Skopanie (podkarpackie)
kelner
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Suchacz (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Bobrowniki (艂贸dzkie)
Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-27 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
sporzadzanie da艅 na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, w艂oskiej, greckiej, hiszpa艅skiej, polskiej, rosyjskiej i ukrai艅skiej
DOM INWEST Sp. Jawna T. i E. Japtok - 2016-11-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potaw wg. menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-05-31 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
praca w bibliotece szkolnej
Zesp贸艂 Szk贸艂 Gimnazjalnych w 艁obzie - 2016-07-04 - 艁obez (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
RENATA PYSZ SPRZEDA呕 HURTOWA I DETALICZNA ODZIE呕Y - 2016-10-14 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej zgodnych z karta da艅, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 1 rok, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szko艂a gastronomiczna. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Wymagana umiej臋tno艣膰 samodzielnej pracy na stanowisku, umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej, znajomo艣膰 podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, dekoracja potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zakopane (ma艂opolskie)