KUCHARZ Zabrze oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
Data publikacji: 2018-06-21
Lokalizacja: Zabrze (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zabrze
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. 艣rednie, umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w, nadzoru nad estetyk膮 podawanych da艅, rozdzielania pracy mi臋dzy pomocnik贸w kuchennych, nadzoru nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni, sprawdzania stanu 艣wie偶o艣ci i jako艣ci produkt贸w wykorzystywanych do przygotowania posi艂k贸w, przygotowywania potraw zgodnie z zasadami 偶ywienia, nadzoru nad przygotowaniem da艅 na czas i ich wydawaniem, dbania o pozytywny wizerunek restauracji. Minimum 2 lata pracy na stanowisku samodzielny kucharz zmianowy w hotelu z restauracj臋 oraz salami bankietowymi, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego/rosyjskiego minimum w stopniu 艣redniozaawansowanym.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Pl. Krakowski 9, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, 艣wiadectwo szkolne, 艣wiadectwa pracy, skierowanie z PUP w Zabrzu.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zabrze
Ulica pracodawcy: Pl. Krakowski
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.06.2018
Data dodania oferty pracy: 21.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 11.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
AGRO-TURYSTYKA Handel Art.Spo偶. i Przemys艂. M.Niegowska - 2017-09-04 - Brok (mazowieckie)
jw.
MAKROKLIMAT Sp. z o.o. - 2018-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE NR 1 POD TOPOL膭 - 2018-03-29 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2017-10-24 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Praca w sto艂贸wce szkolnej.
ZESP脫艁 SZKOLNO-GIMNAZJALNY NR 2 W K臉TACH - 2016-12-09 - K臋ty (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie ze standartem restauracji. Wykonywanie tort贸w artystycznych. Obr贸bka ryb i owoc贸w morza. Przygotowywanie ofert rosyjskich i ukrai艅skich. Kontakt z go艣膰mi. Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Sopot (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - 艁owicz (艂贸dzkie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2017-03-24 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Podawanie posi艂k贸w w restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Korczyn (艣wi臋tokrzyskie)
wg zawodu
Zak艂ad Fryzjerski AS i DAMA - 2018-02-22 - My艣lenice (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw
HOTEL " VEGA " KATARZYNA MARCZAK - 2017-10-24 - L臋bork (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
Obs艂uga kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Apiherba dr Edward Ka艂u偶ny - 2016-03-07 - Witos艂aw (wielkopolskie)
Organizacja i optymalizacja proces贸w produkcyjnych, zarz膮dzanie czasem pracownik贸w, kontrola terminowo艣ci, jako艣ci i ilo艣ci wykonywanych produkt贸w seryjnych, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami (produkcja, logistyka, wyceny, konstrukcyjny, magazyn, zakupy), praca przy powstawaniu prototyp贸w produkt贸w lub nowych konstrukcji.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Siedlce (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Szko艂a Podstawowa Nr 59 w Gda艅sku - 2017-07-13 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W 艁A艃CUCIE - 2016-08-03 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni w internacie dla 30dzieci. Przygotowywanie zam贸wie艅 produkt贸w.
Podkarpacka Organizacja Promocji Sportu - 2017-09-18 - Hadle Szklarskie (podkarpackie)
-przygotowanie posi艂k贸w -nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci -ustalanie karty da艅 -dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni -dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchniadres e:mail: parkowy.bar (at) interia.pl
"Bar Parkowy" Ko艣ci贸艂ek Halina - 2018-04-10 - My艣lenice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Brd贸w (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2017-05-12 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Roma Kalaszy艅ska-Ko艂odziej Restauracja Cezar - 2017-10-19 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
klejenie pierog贸w, pielmieni, cepelin贸w na oczach klient贸w
WRO EU INVEST Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Pozna艅 (wielkopolskie)
zgodnie z charakterystk膮 pracy
Sprzeda偶 Hurtowa Owoc贸w i Warzyw - 2016-02-09 - Ko艣cielna Wie艣 (wielkopolskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni wietnamskiej, umiej臋tno艣膰 odtworzenia ich z oryginalnych wietnamskich przepis贸w, zarz膮dzanie produkcj膮. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrzadzanie potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, znajomo艣膰 HACCAP, przestrzeganie przepis贸w BHP i regulaminu DPS.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MA艁GORZATA - 2016-06-14 - Transb贸r (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
Obs艂uga gastronomiczna w "Sza艂asie Pod D臋bem".Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w godzinach 7-15 15-23.
Firma "Jur-Met-Trans" Jerzy Jab艂o艅ski - 2017-04-10 - Gr贸dek nad Dunajcem (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Warszawa (mazowieckie)