KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽631 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽631 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽631 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.08.2017
Data zako艅czenia pracy: 03.03.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, dwa lata do艣wiadczenia zawodowego, zakres obowi膮zk贸w: utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych: przyjmowanie produkt贸w z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach 偶ywno艣ciowych oraz dbanie o racjonalne ich zu偶ycie, przyrz膮dzanie zdrowych posi艂k贸w wed艂ug ustalonego jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci, przestrzeganie przepis贸w BHP i wymog贸w sanitarnych, praca w godzinach 7-15 w systemie jednozmianowym.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://przedszkolezlotarybka.pl/
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 11.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, obr贸bka termiczna p贸艂produkt贸w, wydawanie gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
kuchnia polska
DOM SENIORA BO呕ENA - 2016-03-02 - Siewierz (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw i gotowanie.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie. Praca sezonowa na okres letni.
Us艂ugi Gastronomiczne W艂adys艂awa Le艣niak Pensjonat Bursztyn - 2016-02-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
obs艂uga kuchni, przygotowywanie potraw
PPHU "ALEX" ALEKSANDER SERWATKA - 2016-01-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w tym diety. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, sto艂贸wki, zaplecza, gotowanie dla 101 os贸b. Praca wed艂ug grafiku, 6.30-14.30, 11.30-19.00+ weekendy+ 艣wi臋ta
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Doros艂ych - 2016-03-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
transport towar贸w teren Polski i Austrii
TRANSPORT CI臉呕AROWY MIECZYS艁AW STECKO - 2018-01-11 - Wo艂czyn (opolskie)
obs艂uga go艣ci w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bo偶ena Sitko - 2018-02-19 - Paw艂owiczki (opolskie)
Kucharz b臋dzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i da艅,zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮.OFERUJEMY- umow臋 o prac臋- prac臋 w profesjonalnym zespole- mo偶liwo艣膰 rozwoju zawodowego i awansu w najwi臋kszej sieci hoteli w Polsce i Europie 艢rodkowo-Wschodniej- szkolenia podnosz膮ce umiej臋tno艣ci zawodowe- szereg benefit贸w socjalnych, w tym prywatn膮 opiek臋 medyczn膮, kart臋 MultiSport Je艣li spe艂niasz nasze wymagania to z rado艣ci膮 powitamy Ci臋 W NASZYM ZESPOLE!ZG艁OSZENIAwww.orbis.pl/ kariera
"ORBIS"SA ODDZIA艁 NOVOTEL WE WROC艁AWIU - 2017-07-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Rozdawanie ulotek
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz), 8 godz. dziennie miedzy 10 a 24.
SMEILY U COBRY Beata St臋pie艅-Jopek - 2017-10-16 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- opracowywanie planu produkcji i kolejno艣ci zlece艅 produkcyjnych, - kontrola i bie偶膮ce korygowanie plan贸w produkcyjnych zgodnie z zam贸wieniam, - wykonywanie analiz, raport贸w i zestawie艅 potrzebnych do poprawnego opracowania planu produkcyjnego, - utrzymywanie kontakt贸w z dzia艂em marketingu i logistyki.
FLEX FILMS EUROPA Sp. z o.o. - 2017-01-03 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem. Okres pr贸bny 2 m-ce wynagrodzenie 1 050 z艂 brutto, nast臋pnie wynagrodzenie jest ustalane indywidualnie.
Dom Seniora " W Dolinie Zag贸rzanki" - 2018-08-17 - Rumia (pomorskie)
Sta偶 dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Strza艂a (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na ciep艂o i zimno; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie jad艂ospisu i przygotowywanie potraw dla go艣ci hotelowych, os贸b indywidualnych oraz grup zorganizowanych; dyspozycyjno艣c ze wzgl臋du na godziny pracy do uzgodnienia (Restauracja czynna 12:00 do 22:00); rok do艣wiadczenia jako kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,-przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowaywanych posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad藕era,-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trzynych.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w oparciu o jad艂ospis dekadowy z uwzgl臋dnieniem walor贸w smakowych; Przynoszenie p贸艂produkt贸w, produkt贸w i poddawanie ich obr贸bce wst臋pnej i wt贸rnej zgodnie z zasadami GMP i GHP; Zmywanie i dezynfekcja naczy艅 zgodnie z rozwieszonymi instrukcjami HACCP; Zachowywanie wymaganej czysto艣ci w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych.Zachowanie wymaganej czysto艣ci sprz臋tu kuchennego. Wykonywanie zalece艅 kierownika kuchni; Zwracanie uwagi na oszcz臋dne zu偶ycie wody i gazu orazzachowanie szczeg贸lnej uwagi przy za艂膮czaniu i wy艂膮czaniu gazu. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 mechanicznych (kot艂贸w, patelni,itp.) Wype艂nianie dokument贸w GMP i GHP. Zwracanie szczeg贸lnej uwagi na w艂a艣ciwe i higieniczne przygotowanie posi艂k贸w.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ IM.艢W.BRATA ALBERTA PROW.PRZEZ ZG.S. ALBERTYNEK - 2017-12-22 - Poraj (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w regionalnej kuchni ukrai艅skiej, planowanie menu, tworzenie listy zam贸wie艅 produkt贸w oparty o menu tygodniowe.
"Niebanalna Pracownia Kulinarna" Andrejs Stepanenko - 2017-09-27 - Gda艅sk (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w; mile widziane do艣wiadczenie; miejsce pracy: Restauracja "KRAKUS"
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2017-07-11 - Strzelce Opolskie (opolskie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w,2. Przygotowywanie produkt贸w i p贸艂produkt贸w3. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-01 - Babin (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Radom (mazowieckie)
ROBOTNIK
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga klient贸w, kasy fiskalnej, odpowiednia ekspozycja towar贸w na sklepie. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
FELONA Sp贸艂ka z o.o. - 2017-07-14 - K臋pno (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w, zestaw贸w obiadowych, pizzy
"MIKO" PIOTR SO艁TYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-03-02 - 艁a艅cut (podkarpackie)