KUCHARZ Łańcut oferta pracy RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Data publikacji: 2016-08-03
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność gotowania, dyspozycyjność, chęci do pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- zarządzanie zakupami- nadzór nad jakościa żywności
PW "Fox-Bis" E. Nizio - 2016-03-09 - Wierzchowiska Drugie (lubelskie)
prace dekarskie, ogólnobudowlane,
WOJ - DACH PAWEŁ WOJCIECHOWSKI - 2016-06-30 - Przemęt (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-03 - Skroniów (świętokrzyskie)
wykonywanie dań z zachowaniem standardów czasu i jakościpraca w wolne dnizakwaterowanie na miejscuwynagrodzenie do uzgodnienia
Wiwaldi Junior Sp. z o.o. - 2018-04-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
pomoc kuchenna, obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Częstochowa (śląskie)
sortowanie przesyłek, rozładunek i załadunek transportu, rozdzielanie towaru na dalsze kierunki wysyłki. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 16-22; 22-06
Agencja Pracy Czasowej TempusA Aneta Król - 2017-11-24 - Moszna-Wieś (mazowieckie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
Prowadzenie ewidencji przebiegu, serwisu, napraw pojazdów, sporządzanie zestawień, sprawozdań tabel w programie exel, sporzadzanie planów zakupów, sporządzanie pism w programie WORD.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-02-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z umową.
DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA JANUSZ SZPARA - 2017-05-24 - Ropczyce (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, dwie zmiany (6-14,14-22). Równoważny system czasu pracy, umowa na czas określony.Miejsce pracy: Lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. Komandytowa we Wrocławiu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Opiekun
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pracowników firmy
"Wiśniowski" Sp. z o.o., Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-10-28 - Wielogłowy (małopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
- Przyjmowanie sysytemowe do magazynu towarów przygotowanych przez działy produkcyjne- przyjmowanie materiałów pomocniczych do produkcji- wydawanie materiałów pomocniczych na działy zgodnie z dokumentami- kontrola stanów magazynowych- przestrzeganie procedur związanych z magazynowaniem- przestrzeganie zasad BHP i norm ISO na magazynie- prace administracyjne związane z pracą na magazynie.
Animex Foods Sp. z o.o. sp. k Morliny oddział Iława - 2018-04-06 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Praca w Niepublicznym Punkcie Przedszkolnym w grupie mieszanej wiekowo
Wiejskie Stowarzyszenie "Wieś Dzieciom" - 2017-08-24 - Łopatki (łódzkie)
podstawowa umiejętność gotowania
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2018-01-29 - Żurejny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie kuchnią/pracownikami, obsługa stołówki, obsługa cateringów oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2018-02-07 - Cieszyn (śląskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW
PHU PATRYK S.C. JAKUSZ ROBERT, JAKUSZ KAROL - 2016-03-16 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
praca kucharza
Dom Pomocy Społecznej w Szarocinie - 2018-04-16 - Szarocin (dolnośląskie)
Do obowiązków kucharza należy: przygotowanie świeżych potraw regionalnych a'la carte, organizacja pracy w kuchni, gotowanie na imprezach.
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Niemcy (Niemcy)
Realizacja zamówień, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piła (wielkopolskie)
kucharz
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków : śniadanie, obiad, kolacja i imprezy okolicznościowe
PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA - 2016-11-15 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowanie dań
FAMILY PARADISE Sp. z o.o. - 2016-06-03 - Sominy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka Sanepid-u, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Małgorzata Kaczmarek. Praca - Grupa Zabezpieczenia Skwierzyna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-11-16 - Wędrzyn (lubuskie)
Oferta subsydiowana - oferta przeznaczona dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy. Oferta subsydiowana - oferta przeznaczona dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy. STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ GUP
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Kucharz, miejsce wykonywania pracy - stołówka w DS "NAWOJKA" w Krakowie
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kraków (małopolskie)