KUCHARZ Pi艂a oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Realizacja zam贸wie艅, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres pr贸bny 3 m-ce.
Data publikacji: 2017-10-27
Lokalizacja: Pi艂a (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Realizacja zam贸wie艅, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres pr贸bny 3 m-ce.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wykszta艂cenie min.podstawowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
al. Niepodleg艂o艣ci 24, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
Ulica pracodawcy: al. Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 17.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Analiza dokumentacji projektowej oraz specyfikacji; Sporz膮dzanie przedmiar贸w i obmiar贸w rob贸t;Sporz膮dzanie kosztorys贸w ofertowych i powykonawczych;Sporz膮dzanie dokumentacji powykonawczej i odbiorowej; Rozliczanie rob贸t podwykonawc贸w oraz si艂 w艂asnych; Opracowywanie harmonogram贸w prac budowlano-monta偶owych; Przydzia艂 zakresu prac przydzielonym pracownikom oraz koordynacja i nadz贸r na ka偶dym etapie wykonania prac; Ci膮g艂a kontrola jako艣ci i zgodno艣ci z projektem oraz specyfikacjami; wykonywanych prac budowlanych; Uczestniczenie w spotkaniach koordynacyjnych; miejsce wykonywania pracy S艂upsk i okolice; kontakt z pracodawc膮 osobisty w godzinach (8-15)
IGNACZAK TECHNIKA GRZEWCZA SP. Z O.O. - 2016-03-03 - S艂upsk (pomorskie)
nauczyciel przedmiot贸w zawodowych
Zesp贸艂 Szk贸艂 Przyrodniczo- Technicznych w Mi臋dzy艣wieciu - 2017-06-02 - Mi臋dzy艣wie膰 (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw z bio-produkt贸w, starter贸w, da艅 g艂贸wnych oraz deser贸w, organizacja pracy w kuchni, przygotowanie menu, zakup produkt贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP oraz przepis贸w dotycz膮cych przechowywania produkt贸w
Bio-Hotel Koloniesch盲nke - 2017-01-09 - Niemcy (Niemcy)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne m膮czne
AMGO S.C. Prod.Wyrob贸w Garma偶eryjnych - 2017-07-21 - Tenczynek (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Po艂aniec (艣wi臋tokrzyskie)
okre艣lone we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - 艁obez (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Radom (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napoj贸w wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
MARCELI JAGUSIAK Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czysto艣ci.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
nadz贸r nad jako艣ci膮 da艅, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Sieniec (艂贸dzkie)
- sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.- obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-11 - Wyszk贸w (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENT脫W. PRZYJMOWANIE ZAM脫WIE艃. KOORDYNACJA ZAM脫WIE艃 SUROWC脫W OD DOSTAWC脫W DO PRODUKCJI POTRAW.T艁UMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przew贸z materia艂贸w oraz odbieranie wyrob贸w gotowych- zapewnienie ci膮g艂o艣ci dostawMiejsce pracy Pruszcz Gda艅ski
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni. Obs艂uga klient贸w.
PPHU Pawe艂 Maciejewski - 2017-04-21 - P臋powo (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem (praca na terenie 艣l膮ska)
Czekaj Robert BUDIMEX - Monta偶 - 2016-03-04 - B臋dzin (艣l膮skie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-06-21 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Magazynowe przyjmowanie i wydawanie produkt贸w, surowc贸w i zapas贸w. Praca jest wykonywana tak偶e w niskich temperaturach. Praca fizyczna, nie tylko na w贸zku wid艂owym. Dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwe rozmieszczenie i oznakowanie w magazynach. Obs艂uga systemu magazynowego. Zapewnienie porz膮dku w magazynie. Odpowiedzialno艣膰 materialna. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, uprawnienia do kierowania w贸zkiem wid艂owym gazowym, znajomo艣膰 procedur i zasad funkcjonowania magazynu, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, badania lekarskie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce pracy KARTOSZYNO. Pracodawca oferuje bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, L臋borka, Wejherowa, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu) - pakiet socjalny, bezpieczne warunki pracy - mo偶liwo艣膰 op艂acenia dodatkowego ubezpieczenia grupowego.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-09-28 - Kartoszyno (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, jedna zmiana, praca w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazad贸w, pierwsza umowa na okres pr贸bny
WINIARNIA "HANNA" KU艢 GRZEGORZ - 2016-04-25 - Radomierzyce (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸 chorych na podstawie receptur i jad艂ospisu u艂o偶onego przez dietetyka. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. MickiewiczaKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: telefoniczny: 071 348-20-33 do godz. 15.00Oferta pracy znajduje si臋 w sali: G
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-03-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czystosci stanowiska pracy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, wyrob贸w kulinarnych, samodzielne sporz膮dzanie potraw, wyrob贸w garma偶eryjnych, porcjowanie, dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, porcjowanie warzyw do produkcji potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Biardy (lubelskie)
praca w gastronomii otwartej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
do uzgodnienia
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SP脫艁KA CYWILNA - 2016-05-23 - Dyn贸w (podkarpackie)
- Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie si臋 z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE 呕YWNO艢CI: - sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w- u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W I OBR脫BKA ART.SPO呕YWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spo偶ywczych- wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸wSPORZ膭DZANIE POTRAW I NAPOJ脫W:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w- przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw- panierowanie, obsma偶anie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napoj贸w bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie- wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTO艢CI, NACZY艃, NARZ臉DZI I SPRZ臉TU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczy艅 odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorza艂e (pomorskie)
aktywne poszukiwanie nowych klient贸w poprzez kontakty telefoniczne i w trakcie wyjazd贸w s艂u偶bowych, przesy艂anie ofert handlowych, wycena i nadz贸r nad bie偶膮cymi projektami
INEX Systems Sp. z o.o. - 2017-01-27 - Jasin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w Ko艂obrzegu w godz. 9-16, 13-22 r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Tawerna "Stara 艁ajba" Kacper Lader - 2018-04-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, przygotowywanie da艅 z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe; 5 lat do艣wiadczenia; ks. sanepidowska; zakres obowi膮zk贸w: kuchnia polska i w艂oska; przygotowywanie obiad贸w (do艣w. min. 5 letnie); przygotowywanie pizzy (do艣wi. min. 2 letnie); przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Gliwice (艣l膮skie)