KUCHARZ (OFPR/16/1807) Rabka-Zdrój oferta pracy DOM WCZASOWY "ELA"
Stanowisko: KUCHARZ (OFPR/16/1807)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca wg stanowiska
Data publikacji: 2016-06-21
Lokalizacja: Rabka-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: DOM WCZASOWY "ELA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Na Banię 3 A, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (OFPR/16/1807)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: chęci do pracy, mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: DOM WCZASOWY "ELA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
Na Banię 3 A, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Rabka-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rabka-Zdrój
Ulica pracodawcy: Na Banię
Numer budynku pracodawcy: 3 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2016
Oferta pracy ważna do: 20.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie
PPHU "GALAXIZ" - 2016-04-19 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Bażanowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
T & J TYRAKOWSKI, JACHNIK BIS SP. J. 63-220 KOTLIN UL. SŁAWOSZEWSKA 2B RESTAURACJA BŁĘKITNA BOJANOWO - GOŁASZYN 70A - 2017-01-20 - Bojanowo (wielkopolskie)
gastronomia
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Łódź (łódzkie)
jw.
Szkoła Podstawowa Specjalna nr 177 (dawniej Zespół Szkół Specjalnych nr 92) - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne gotowanie i przygotowywanie potraw, kuchnia polska tradycyjna
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Kutno (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 9-17
APARTAMENTY NA KLIFIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-20 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych standartów.
Fundacja Pomocy Kobietom EUROHELP - 2017-03-20 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-05-09 - Borzęcin (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamsko- chińskiej i orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomża (podlaskie)
obsługa techniczna samochodu, kierowanie pojazdem, załadunek, rozładunek towarów, przyjmowanie dostaw, systrybucja towaru na poszczeólne punkty, sporządzanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
rozwożenie produktów spożywczych na terenie kraju
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "K.A" ANDRZEJ KONAT - 2017-02-13 - Wieruszów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieciGodziny pracy: od 7.00 do 15.00
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2018-02-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2017-09-20 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2017-02-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia
PLANET Milena Molska - 2016-01-12 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Prace ogólnobudowlane, glazurnicze, murarskie, wykonywanie elewacji, kładzenie glazury
Usługi Ogólnobudowlane Stod-Bud Sylwester Stodolny - 2017-03-16 - Czarny Młyn (pomorskie)
jw.
DO & CO Poland Sp. z o.o. - 2018-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
kucharzpraca na dwie zmiany08.00-16.0015.00-23.00
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Mielec (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Przyrządzanie polskich potraw, pierogi.Wykształcenie min. średnie. Książeczka SANEPID do celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność gotowania polskich potraw i lepienia pierogów. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
POLHOLDING ANNA POL - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2016-02-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracownik fizyczny
Ogrody Jagielski, Maciej Jagielski - 2016-09-09 - Bolesławice (dolnośląskie)
produkcja pizzy i innych dań od podstaw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:7-1513-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2018-01-09 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-09-01 - Rybnik (śląskie)