KUCHARZ, POMOC KUCHARSKA Bojanowo oferta pracy T & J TYRAKOWSKI, JACHNIK BIS SP. J. 63-220 KOTLIN UL. SŁAWOSZEWSKA 2B RESTAURACJA BŁĘKITNA BOJANOWO - GOŁASZYN 70A
Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHARSKA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Data publikacji: 2017-01-20
Lokalizacja: Bojanowo (wielkopolskie)
Pracodawca: T & J TYRAKOWSKI, JACHNIK BIS SP. J. 63-220 KOTLIN UL. SŁAWOSZEWSKA 2B RESTAURACJA BŁĘKITNA BOJANOWO - GOŁASZYN 70A
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GOŁASZYN 70A, 63-940 Bojanowo, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, POMOC KUCHARSKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bojanowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bojanowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
T & J TYRAKOWSKI, JACHNIK BIS SP. J. 63-220 KOTLIN UL. SŁAWOSZEWSKA 2B RESTAURACJA BŁĘKITNA BOJANOWO - GOŁASZYN 70A
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Adres pracodawcy:
Kamińskiego 19a, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Rawicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rawicz
Ulica pracodawcy: Kamińskiego
Numer budynku pracodawcy: 19a
Nazwisko osoby zgłaszającej: DOROTA KARPIŃSKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2017
Oferta pracy ważna do: 20.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Płock (mazowieckie)
Pranie, prasowanie odzieży, ręczników, firanek, układanie czystych ubrań na półkach, nadzorowanie zmiany pościeli, dbanie o porządek w pralni.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Zwierzyniec (lubelskie)
Kucharz małej gastronomii, Prace związane z obróbką produktów, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie 2000 - 4000zł brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, potraw, obróbka produktów, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i wędzenie wędlin, nadzór nad jakością wydawanych dań, obsługa zakupianych maszyn i urządzeń, przestrzeganie zasad BHP
Szymon Szultka WESTA Nowa Energia - 2016-05-13 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sałatek, pieczenie bułek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz. Pomoc w zmywaniu i obieraniu. pomoc w sprzątaniu Zmianowość - 2/2. Oferta doposażenia stanowiska pracy dla osoby bezrobotnej.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pieczenie potraw i ciast
FOX-TRAVEL F.H.U. - MACIEJ ZIELIŃSKI - 2016-07-28 - Daniszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, prowadzenie kuchni godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Sala Bankietowa EDEN. Wynagrodzenie od 1500 NETTO do uzgodnienia uzaleznione od doświadczenia i umiejętności kandydata
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-09-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw. Przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
AUTO PORT Renice Spółka Jawna W. Bogusławska U. Malinowicz - 2018-03-02 - Renice (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Kordowo (mazowieckie)
Przygotowywanie mięs, obróbka termiczna warzyw, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy, obróbka ryb, przygotowywanie deserów na bufety obiadowe, dbanie o porządek w kuchni. Wymagania: wykształcenie zawodowe (kucharz), wymagane doświadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres próbny w dalszej kolejności pracodawca deklaruje podpisanie umowy o pracę.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Pajęczno (łódzkie)
- Przygotowanie produktów: kebab, hamburger, hot-dog i ich wydawanie Klientom- Miejsce pracy: Tczew, w godz. 9:00-17:00Kontakt: telefon 607-813-908
BIG KRZYSZTOF FURMANEK - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
opieka nad dziećmi w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Rudna (dolnośląskie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
PUB PIZZERIA Rafał Roszkowski w Wasilkowie - 2018-04-06 - Wasilków (podlaskie)
POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH;ZABEZPIECZANIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, KSIĄŻECKZA ZDROWIA DO CELÓW SANITRANO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, PRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWCĄ KONTAKT TELEFONICZNY
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni śląskiej i europejskiej. Dbanie o porządek.
Dom Kultury - Restauracja Konrad Cis - 2017-10-11 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
USŁUGI REKLAMOWE Maria Kołata - 2016-03-23 - Karwia (pomorskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-05-16 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych. Praca w godzinach 6.00-14.00, 7.00-15.00, 10.00-18.00, 8.00-16.00, 11.00-19.00, 12.00-20.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Śrem (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Godziny pracy: 0.00-0.00
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-03-29 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą e-mailowy
Piast Sp. z o. o. - 2016-01-13 - Słupsk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
rozdrabnianie warzyw; krojenie mięsa; przygotowywanie kebabu; obsługa kasy fiskalnej,
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2017-08-09 - Opole (opolskie)