KUCHARZ Opole oferta pracy Zaza Kebab- Firat Celikkol
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: rozdrabnianie warzyw; krojenie mi臋sa; przygotowywanie kebabu; obs艂uga kasy fiskalnej,
Data publikacji: 2017-08-09
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Zaza Kebab- Firat Celikkol
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 11a/1h, 45-015 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
rozdrabnianie warzyw; krojenie mi臋sa; przygotowywanie kebabu; obs艂uga kasy fiskalnej,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣膰 rozdrabniania warzyw, krojenia mi臋sa i obs艂ugi kasy fiskalnej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Zaza Kebab- Firat Celikkol
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Rynek 11a/1h, 45-015 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ,
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 11a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie b膮d藕 zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialno艣膰, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepe艂nosprawno艣ci lub umiarkowanego stopnia niepe艂nosprawno艣ci 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dba艂o艣膰 o jako艣膰 przyrz膮dzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okoliczno艣ciowych, sba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t i naczynia kuchenne, sporz膮dzanie r贸藕nego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawc膮 osobisty b膮d藕 telefoniczny.
ZAK艁AD AKTYWNO艢CI ZAWODOWEJ ZAK艁AD PRODUKCYJNO - US艁UGOWY WSP脫LNA PASJA - 2017-06-19 - 呕ory (艣l膮skie)
przygotowynaie da艅 kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie w najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Dariusz Handiuk - 2019-03-11 - Wiel膮cza (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-05-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
Hotel "Pastel" - 2016-09-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
- zapoznanie si臋 z zasadami HACCP.GMP.GHP- sporz膮dzanie potraw zgodnie z receptur膮- sporz膮dzanie napoi zgodnie z receptur膮- sporz膮dzanie kart menu- zapoznanie si臋 z obs艂ug膮 maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - 艢wiebodzin (lubuskie)
przygotowanie potraw kurdyjskich, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznychpraca na umow臋 na czas okre艣lony poprzedzona 3 miesi臋cznym okresem pr贸bnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-01-07 - W膮growiec (wielkopolskie)
Do zada艅 nale偶y: przygotowanie da艅 typowych dla kuchni niemieckiej oraz umiej臋tno艣膰 przygotowania potraw z r贸偶nych gatunk贸w ryb. Restauracja specjalizuje si臋 w daniach rybnych.
Cafe-Restaurant Aquamarin Kathrin Prietz - 2015-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
SPORZADZANIE POTRAW ORIENTALNYCH (Z WY艁ACZENIEM CIAST,DESER脫W) RODEM Z JEMENU Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW ARABSKICH.
HAYATI GROUP SP. Z O .O - 2018-05-07 - Radomsko (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, prowadzenie baru
PHU "U STASIA" STANIS艁AW WASZCZUK - 2016-05-10 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni polskiej w restauracji w Galerii Bronowice
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (艣l膮skie)
Marynowanie i panierowanie oraz sma偶enie produkt贸w z kurczaka
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawc膮 tel: 609878868 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-11-14 - Lubi膮偶 (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie produkt贸w do da艅
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - W膮growiec (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
wydawanie posi艂k贸w na obiady zgodnie z normami ilo艣ciowymi,przygotowanie stanowiska pracy
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-05-17 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu. Wydawanie posi艂k贸w. Sprawdzanie dat przydatno艣ci 偶ywno艣ci. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy. Praca od godziny 7 lub 14.
MM MAX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-08 - Gorzewo (mazowieckie)
gotowanie, sma偶enie, przygotowywaie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - 艁ysomice (kujawsko-pomorskie)
dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug standard贸w firmy
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - 呕abno (ma艂opolskie)
Wypiek pizzy i dow贸z do klienta.
JARNIS JAROS艁AW MACIEJAK - 2016-04-26 - Nisko (podkarpackie)
zapakowanie pieczywa na samoch贸d i rozwiezienie, zebranie koszy
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Jagodne (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 typu: pizza, rollo itp. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Edyta Migda艂 - 2016-03-21 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni greckiej, tworzenie nowego menu, praca w barze take away z kebab (szawyrma)
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lipinki (ma艂opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - S艂ubice (lubuskie)