KUCHARZ Białystok oferta pracy HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia restauracyjna
Data publikacji: 2016-02-09
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia restauracyjna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.hotel-podherbem.pl
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil działalności pracodawcy:
hotel i restauracja, usługi cateringowe, wynajem sal
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2016
Oferta pracy ważna do: 29.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw i dań, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni
RACZKIEWICZ s.c. Jan Raczkiewicz, Katarzyna Szymkowiak - 2018-08-20 - Witaszyce (wielkopolskie)
sporzadzanie potraw, wyrobów kulinarnych, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, obróbka wstępna surowców
Zakład Mięsny "RAJCZA" Ewa,Józef i Jacek Barcik Sp.j. - 2019-03-20 - Rajcza (śląskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-10-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Bar TAWERNA - 2017-07-03 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Pajęczno (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Bielawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
x
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-05-10 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2019-07-03 - Czarna (łódzkie)
pr stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Przedbórz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Marki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
Praca również w godzinach nocnych. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na takim samym stanowisku pracy.Odporność na niskie temperatury oraz monotonię pracy, zdolności manualne dobry stan zdrowia
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Rzeszów (podkarpackie)
PRACA W RESTAURACJI Pappas Pizza&Cafe DĘBICAPRZYGOTOWYWANIE POTRAW, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2019-01-02 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie dań obiadowych, surówek, robienie sosów, napoi i innych produktów znajdujących się w karcie, dbanie o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bełchatów (łódzkie)
Opracowanie i przygotowywanie dań restauracyjnych (szczególnie z zakresu kuchni ukraińskiej).
BAR GASTRONOMICZNY "SKIPPER" - 2018-12-21 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Pokój (opolskie)
Przyjmowanie dostaw towarów, przygotowywanie ich do sprzedaży (układanie, cenowanie), sprawdzanie jakości towarów, obsługa klientów, dokonywanie rozliczeń finansowych, inwentaryzacja. Sprzedaż artykułów sportowych, basenowych oraz drobnych art. gastronomicznych na terenie basenu w Bielsku-Białej. Praca pomiędzy pn a nd w godz. 8.00-16.00 i 12.00-20.00.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe TOP-SERVIS -Bąk Mirosław - 2016-08-04 - Bielsko-Biała (śląskie)
przyrządzanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
KANG KAI SP. Z O.O. - 2018-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, prace porządkowe w kuchni, prace w barze, przestrzeganie przepisow BHP, dbałość o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-07-18 - Legnica (dolnośląskie)
Stanowisko samodzielne. Przygotowanie, porcjowanie i wydawanie posiłków oraz uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.
MIEJSKIE GIMNAZJUM NR 3 IM. KLEMENTYNY TAŃSKIEJ-HOFFMANOWEJ W OŚWIĘCIMIU - 2016-12-09 - Oświęcim (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejetność przygotowywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka zdrowia do celów sanitarno- epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres oboaiązków: przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie i utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy.
WALDI APARTAMENT RESTAURACJA WALDEMAR FURMAN - 2018-11-19 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskie
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.kontakt tel.536060 550
Przedsiebiorstwo Wielobranżowe Robert Kołomański - 2017-07-05 - Chańcza (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Wołomin (mazowieckie)