KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII "C" Wołomin oferta pracy ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII "C"
Wynagrodzenie: od 2 650 PLN
Zakres obowiązków: ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
Data publikacji: 2017-06-13
Lokalizacja: Wołomin (mazowieckie)
Pracodawca: ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościelna 10, 05-200 Wołomin, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 650 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII "C"
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołomin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołomin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
hindi, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość potraw i produktów charakterystycznych dla kuchni indyjskiej, doskonała umiejętność gotowania,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
Al. Niepodległości 64/68 l.39, 02-626 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Al. Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 64/68 l.39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2017
Oferta pracy ważna do: 26.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW- OBIADY DOMOWE KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE, UKOŃCZENIE SZKOŁY GASTRONOMICZNEJ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I PRODUKTÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY: 10:00-18:0040 GODZIN TYGODNIOWOSTAWKA 13,70 ZŁ ZA GODZINĘ
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji wg norm i receptur,- Zgłaszanie zapotrzebowania na produknty spożywcze,- Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,- Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2018-03-05 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-09-14 - Wieliczka (małopolskie)
Staz dla os. powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie surowców,przygotowanie produktów do produkcji,porcjowanie posiłków,wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Zambrów (podlaskie)
dbanie o czystość i porządek pomieszczeń, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzedaż posiłków, bezpośrednia obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Turów (lubelskie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów z Wietnamu, kontakt z kontrahentami i klientami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbanie o gospodarkę magazynową, dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni. wysokość wynagrodzenia brutto 15 zł za godzinę.
Golden Tulip - 2017-03-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Miejsce pracy: Jastrzębia Góra. Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracj. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania. Zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2018-01-04 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-02-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
Magazynier - materiały hydrauliczne, CO oraz budowlane.
BUDROL - Jan Kuczyński - 2017-05-26 - Piątnica Poduchowna (podlaskie)
praca w kuchni ośrodka przy przygotowywaniu posiłków dla uczestników turnusów rehabilitacyjno - wypoczynkowych.
Hutnicze Przedsiębiorstwo Remontowe S.A. -Międzywodzie - 2017-03-21 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, włoskiej i francuskiej
Restauracja Ostoja s.c. - 2016-11-30 - Zawady (mazowieckie)
praca pod ziemią na KWK
"TECHGÓR" Sp. z o.o. - 2017-07-03 - Knurów (śląskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2018-04-05 - Jantar (pomorskie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
wykonywanie pizzy,dobry smak i poczucie estetyki dań
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-01-10 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca polega na gotowaniu, przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa spólka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-08-16 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Rzeszów (podkarpackie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Rzęczkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Górki Wielkie (śląskie)
Gotowanie posiłków
Edyta Opolska - Osuch "Karczma Maciejka" - 2017-09-22 - Polesie (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż i podawanie, przyjęcie towarupraca w godz. 8-19 na 1/2 etatu, po miesiącu możliwość zatrudnienia na pełny etat
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2015-12-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
czynności związane z pobieraniem art. przygotowanie oraz dystrybucja potraw na oddziały szpitalne i do bufetunauka porcjowania oraz właściwego wykańczania potrawStaż odbywać się będzie w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potrawporcjowanie oraz wydawanie posiłkówprzestrzeganie ogólnych zasad w kuchniwymagane doświadczenie zawodowe min 1 rokwynagrodzenie 15 zł brutto/godz.
"Grupa AMAX" Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)