KUCHARZ Rajcza oferta pracy Zakład Mięsny "RAJCZA" Ewa,Józef i Jacek Barcik Sp.j.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: sporzadzanie potraw, wyrobów kulinarnych, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, obróbka wstępna surowców
Data publikacji: 2019-03-20
Lokalizacja: Rajcza (śląskie)
Pracodawca: Zakład Mięsny "RAJCZA" Ewa,Józef i Jacek Barcik Sp.j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-370 Rajcza 504a, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporzadzanie potraw, wyrobów kulinarnych, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, obróbka wstępna surowców
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rajcza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rajcza
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane wykształcenie dla kandydatów:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zakład Mięsny "RAJCZA" Ewa,Józef i Jacek Barcik Sp.j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
34-370 Rajcza 504a, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv lub skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Rajcza
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rajcza
Numer budynku pracodawcy: 504a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-12-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAN WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrobów i półproduktów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Iława (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska - 2016-09-27 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Poznań (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2016-10-11 - Modlnica (małopolskie)
obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszków (mazowieckie)
wulkanizacja opon samochodów osobowych i ciężarowych
WULKANIZACJA 7 CEZARY KUBIŃSKI - 2016-04-12 - Strzegowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wg stanowiska
Waldemar Ćwik Firma Budowlana "STYL-BUD" Aranżacja Wnętrz - 2016-12-05 - Kwakowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do niedzieli (również w święta) według ustalonego grafiku.
EWANGELICKI DOM OPIEKI SOAR - 2016-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-03-16 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie powierzchni do malowania,(usuwanie starych powłok,szpachlowanie ścian,malowanie wałkiem malarskim)
kontakt przez OHP - 2017-06-29 - Wieluń (łódzkie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-08-25 - Kliczków (dolnośląskie)
KIEROWANIE I OBSŁUGA ŁADOWARKI (NOWA ŁADOWARKA LIUGONG 2017), UZUPEŁNIANIE ZASYPÓW SUROWCAMI POTRZEBNYMI DO PRODUKCJI WYROBÓW BUDOWLANYCH, KONTROLOWANIE SPRAWNOŚCI POJAZDU, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POJEŹDZIE. PRZESTRZEGANIE ZASAD BEZPIECZEŃSTWA W ZAKRESIE BHP I PPOŻ
CJ BLOK FABRYKA ELEMENTÓW BUDOWLANYCH SP. Z O.O. - 2018-06-06 - Rudna Mała (podkarpackie)
1.Przygotowywanie posiłków na potrzeby ośrodka,2.Smażenie ryb,3.Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-02 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie oferty śniadaniowej i obiadowej; dbanie o standardy pracy, zamówienia itp. kuchnia regionu lubelskiego;
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Lublin (lubelskie)
wg zawodu
KROŚNIEŃSKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "RZEKA" - 2018-09-19 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Kucharz
Pod Borem Warzybok sc - 2017-02-03 - Rzetnia (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w soboty. W sezonie także niedziele.
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe Jarosław Sadowski (KUCHNIA POD JAWOREM) - 2016-02-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, wymagane doświadczenie na podanym stanowisku, mile widziane prawo jazdy kat. BZakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Marcin Rosa - 2019-02-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych receptur. Układanie menu. Czytanie receptur. Składanie zamówień zagranicę. Nadzór nad młodszym kucharzem i pomocą kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
oferta stażu - zakres zadań godnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wieleń (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja potraw w pełnym zakresie, dostarczanie potraw, obsługa klientów w systemie cateringowym
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wierzbna (podkarpackie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według przepisu szefa kuchni oraz pizzy. Praca w godzinach: wt-czw: 11.00- 22.00; pt-sb: 13.00- 01.00, ndz: 13.00- 22.00
PLEJADA Karol Grzegorczyk - 2016-05-12 - Łęczna (lubelskie)