KUCHARZ Wiele艅 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: oferta sta偶u - zakres zada艅 godnie z programem sta偶u
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Wiele艅 (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wiele艅, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
oferta sta偶u - zakres zada艅 godnie z programem sta偶u
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wiele艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: czarnkowsko-trzcianecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemys艂owa 2a, 64-700 Czarnk贸w, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Czarnk贸w
Ulica pracodawcy: Przemys艂owa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 09.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.03.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie prac naprawczych taboru samochodowego.
Komunikacja Miejska P艂ock Sp. z o.o. - 2016-10-11 - P艂ock (mazowieckie)
gotowanie potraw regionalnych i innych, sprz膮tanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ga艂kowo (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie rob贸t monta偶owych instalacji hydraulicznych.
ATM JANEX Teresa Adamicka - 2019-06-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie, dbanie o czysto艣膰, zarz膮dzanie kuchni膮 oraz personelem, pomoc przy tworzeniu karty menu, HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, sta偶 pracy 2 lata, kreatywno艣膰, dyspozycyjno艣膰, odpowiedzialno艣膰. Forma kontaktu z Pracodawc膮: osobi艣cie w godz. 12-22, osobi艣cie po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 11-20, przez e-mail: papryczka-restauracja (at) wp.pl
P.H.U. "ALICJA" Alicja Oleszek - 2016-02-18 - Go艣cicino (pomorskie)
obsluga go艣ci indywidualnych,obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
GO艢CINIEC U MICHA艁A - 2018-02-01 - Drzyma艂owo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, pieczenie i grilowanie
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Radom (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w; komponowanie karty da艅; nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, nadz贸r nad estetyk膮 podawania da艅; rozdzielanie pracy mi臋dzy pomocnik贸w kuchennych; nadz贸r nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o. - 2019-10-17 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Praca w charakterze kucharza
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2015-11-20 - Krzy偶anowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W SUSHI, DBANIE O JAKO艢膯 I ESTETYK臉 WYDAWANYCH DA艃 , ZNAJOMO艢膯 ODPOWIEDNIEJ OBR脫BKI TERMICZNEJ WARZYW, RY呕U ORAZ WSZYSTKICH INNYCH SK艁ADNIK脫W Z KUCHNI DA艃 SUSHI, DBANIE O CZYSTO艢膯 I STANDARDY PANUJ膭CE W RESTAURACJI , ZNAJOMO艢膯 RODZAJ脫W DA艃 KUCHNI JAPO艃SKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 KIEROWANIA ZESPO艁EM LUDZI I POMOCAMI KUCHENNYMI, UMIEJ臉TNO艢膯 SK艁ADANIA ZAM脫WIE艃 DOT. PRODUKT脫W 呕YWNO艢CI W HURTOWNIACH, UMIEJ臉TNO艢膯 NEGOCJOWANIA CEN Z HURTOWNIAMI, ODBI脫R I SPRAWDZANIE DOSTAW
PM Food Solution Przemys艂aw Magdziarek - 2019-09-23 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w typu fast food. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY M艁YN RESTAURACJA, POKOJE GO艢CINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-05-09 - Borz臋cin (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej (shoarma, kebab, lakcum, zupy z soczewicy, dania z jagni臋ciny, ayran, hummus, manti, baklava)
Ma艂gorzata Mucharska BISTRO ALANYA - 2017-09-07 - Jaksice (ma艂opolskie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, zamawianie produkt贸w z Fransjo, kontakt z dostawcami francuskimi w celu z艂o偶enia zam贸wienia
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - M艂awa (mazowieckie)
sprz膮tanie i czyszczenie powierzchni, materia艂贸w, przedmiot贸w, dobieranie 艣rodk贸w czysto艣ci do rodzaju czyszczonej powierzchni, materia艂u i przedmiotu
CCD SP. Z O.O. - 2019-10-24 - Tarnowo Podg贸rne (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepis贸w i produkt贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Sieradz (艂贸dzkie)
- zarz膮dzanie kuchni膮- planowanie wsp贸lnie z intendentem jad艂ospis贸w- przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykszta艂cenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wst臋pne zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liow艣ci膮 przed艂u偶enia umowy i jej zawarcia na czas nieokre艣lony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw, uwzgl臋dniaj膮ca receptury i normy obowi膮zuj膮ce w 偶ywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzega膰 zasad czysto艣ci oraz regulacji w zakresie bezpiecze艅stwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, zam贸wienia oraz prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci. wykszta艂cenie gastronomiczne, dobra znajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Pomoc przy przygotowywaniu da艅 Obr贸bka produkt贸w niezb臋dnych do przygotowania da艅,Samodzielne przyrz膮dzanie da艅 z menu 艣niadaniowego Dba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w,Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w Utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy,Dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny,Realizacja wszystkich wska藕nik贸w, procedur, rutyn. Praca w dni robocze i wolne, pomi臋dzy godz. 9.00-21.00.
REKORD SPORTOWA SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-04-24 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
MONIKA JUREWICZ NIVA - 2018-07-26 - Pu艂awy (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,-przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowaywanych posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad藕era,-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trzynych.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umow臋 zlecenie w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "P脫艁NOC" Sp. z o.o. (O艣rodek 鈥濸hoenix" dawny Chemik) - 2018-01-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw od surowcaa do produktu gotowego, zamawianie towaru z hurtowni chi艅skich
CHINA FOOD Angelika Sztachowska - 2019-10-02 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w dla kuracjuszy i go艣ciwykonywanie prac kuchennych
Sanatorium Uzdrowiskowe "R脫呕A" - 2017-09-20 - Ustro艅 (艣l膮skie)
-
" Domator" K臋dzierski Robert - 2018-03-27 - Ko艂o (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
PRACA W SYSTEMIE 8 H, 40 H TYGODNIOWO, w godzinach od 6:30 DO 14:30, r贸wnie偶 w niedziele OD 10:00 DO 18:00umowa zlecenie 2 lata
JR FOOD COMPANY SP.ZO.O. - 2019-01-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)