KUCHARZ Bielsk Podlaski oferta pracy Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 16 - 18 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; komponowanie karty dań; nadzór nad jakością zamawianej żywności, nadzór nad estetyką podawania dań; rozdzielanie pracy między pomocników kuchennych; nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
Data publikacji: 2019-10-17
Lokalizacja: Bielsk Podlaski (podlaskie)
Pracodawca: Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Widowska 4, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków; komponowanie karty dań; nadzór nad jakością zamawianej żywności, nadzór nad estetyką podawania dań; rozdzielanie pracy między pomocników kuchennych; nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 16 - 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca zmianowa od 6.00-14.00, 14.00-22.00, przy obsłudze imprez także w godzinach nocnych.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 16 - 18 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe min. 2 lata na ww. stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
Widowska 4, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: bielski
Gmina pracodawcy: Bielsk Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsk Podlaski
Ulica pracodawcy: Widowska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: Działalność hotelarska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.10.2019
Data dodania oferty pracy: 17.10.2019
Oferta pracy ważna do: 16.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?83ecf902d45e3d4b9b395cfef39f0dbd
Podobne oferty pracy
-realizacja planu dydaktyczno-wychowawczego-realizacja planu kształcenia wychowania i opieki- prowadzenie dokumentacji związanej z udziałem uczniów w zajęciach i ich postępów w nauce, zgodnie z odrębnym wykazem
Niepubliczna Szkoła Podstawowa w Pamięcinie - 2018-08-24 - Pamięcin (lubuskie)
pielęgniarka
Stowarzyszenie Opieki Paliatywno Hospicyjnej w Rudzie Białaczowskiej - 2018-09-06 - Ruda Białaczowska (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Mile widziane doświadczenie. (Pizzeria Pesto).
GA STAR S.C. - 2019-08-12 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2016-11-24 - Kraków (małopolskie)
sprzątanie biur, części sanitarnej oraz niedużej hali magazynowej
PROBET Sp. z o.o. - 2016-02-15 - Modlniczka (małopolskie)
- sporządzanie potraw wedle podanych przepisów oraz zgodnie z kartą menu ,- dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny na stanowisku pracy,- spełnianie wymogów sanitarno-higienicznych,- dbałość o świeżość produktów kulinarnych,- bezwzględne przestrzeganie przepisów BHP,
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-05-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w Hotel Willa Zagórze.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-03 - Zagórze (mazowieckie)
prowadzenie dokumentacji związanej z zatrudnieniem i rozwiązywaniem umowy z pracownikiem, naliczanie wynagrodzeń, obsługa programu PŁATNIK
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2018-02-28 - Kwidzyn (pomorskie)
gotowanie w próżni (sous vide)
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Częstochowa (śląskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Żary (lubuskie)
Przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa.
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie orientalnych potraw kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków
JUSTYNA GROMADA KAWIARNIA - RESTAURACJA "SORRENTO" - 2019-09-09 - Turek (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności związanych z szyciem na maszynie do stębnowania.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Chmielno (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowców,półproduktów i wyrobów gotowych,obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt,wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw,owoców i grzybów, mleka i przetworów,jaj,mięsa,zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrobów,potraw półmięsnych ,jarskich,wyrobów garmażeryjnych,posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (łódzkie)
.
"Gorzki Melon" Catering Agnieszka Ratajczak - 2015-11-23 - Piaski (wielkopolskie)
wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych z zakresu kosmetyki pielęgnacyjnej, upiększającej, wykonywanie zabiegów manicure, pedicure, udzielanie porad kosmetycznych, w tym klientom wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sprzadzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet (korzystanie z przepisów kulinarnych innych państw), przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
gotowanie, przyrządzanie i wydawanie potraw, sprzątanie, sprzedaż w sklepiku szkolnym
kontakt przez PUP - 2019-10-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Karpacz (dolnośląskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Żywiec (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Wilkowyja (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kraków (małopolskie)
Brak danych
KMORDER SP. ZO.O. - 2017-12-11 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
praca w Restauracji KAWELIN
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2019-10-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej. Sprzedaż posiłków. Doświadczenie zawodowe minimum 2 lata.
STEPS SP. Z.O.O - 2016-12-14 - Sanok (podkarpackie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)