KUCHARZ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 14,7 PLN
Zakres obowiązków: • Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
Data publikacji: 2018-09-26
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 14,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: WYSOKA KULTURA OSOBISTA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
samodzielność, dokładność, odporność na stres
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe, staż pracy 1 rok, książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych, samodzielność, dokładność, odporność na stres, wysoka kultura osobista, wysoka kultura osobista, dobra organizacja pracyMILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J.UKRAIŃSKIEGO Z UWAGI NA SWOBODNĄ WSPÓŁPRACĘ Z INNYMI OBCOKRAJOWCAMI ZATRUDNIONYMI W FIRMIE.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2018
Oferta pracy ważna do: 18.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pełnego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-11-18 - Pszczółki (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PRZENOSZENIEM TOWARÓW , KOMLETACJA ZAMÓWIEŃ ORAZ ZAŁADOWANIE TOWARU ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM. UTRZYMANIE ŁADU I PORZĄDKU NA DROGACH TRANSOPRTOWYCH, POD WIATĄ. PRZYGOTOWANIE SUROWCÓW - DRUTU I MATERIAŁU DO BIEŻĄCEJ PRODUKCJI. PRACA W HAŁASIE, DOŚWIADCZENIE W PRACY WYMAGANE. PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZ.07-16, 16-01 -20 GODZ. TYGODNIOWO
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Chwaszczyno (pomorskie)
PRACA Z KLIENTAMI ZAGRANICZNYMI, SKŁADANIE OFERT, WYCEN, PREZENTACJA PRODUKTÓWWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE (TECHNICZNE),PRAWO JAZDY B, BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ J. ANGIELSKIEGO, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, PRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWCĄ KONTAKT TELEFONICZNY
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2000-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 8:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (tel.: 796-875-361) w godz.: 8:30-19:30 lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
Klejenie pierogów, robienie makaronów, cepelinów, pielmieni, dań regionalnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obsługa gości. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11-22, wg grafiku 40 godz. tygodniowo. Wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY Zbigniew Kargiel - 2018-08-14 - Raszyn (mazowieckie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Zakopane (małopolskie)
Układanie i wdrażanie receptur kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, litewskiej. przygotowywanie potraw ww. kuchni, w tym wypieków cukierniczych).Zamówienia towarów.
MACHANDEL P.Czerepacha, T.Gross s.c. - 2017-04-28 - Gdańsk (pomorskie)
prace ślusarskie wg powierzonej dokumentacji w języku rosyjskim
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Konopki (mazowieckie)
obsługakoparko-ładowarki przy wykonywaniu robót budowlanych, ziemnych
AUTO-HANDEL EWA MAZUR - 2018-02-14 - Sampława (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-04-21 - Krępsko (wielkopolskie)
-prezentacja potraw w formie bufetowej-przygotowywanie dań-racjonalne gospodarowanie towarem-dbanie o urządzenia kuchenne-prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań na w/w stanowisku
Hotel Biathlon Sport&Spa Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej.
Bella Italia Beata Wilisowska - 2017-08-07 - Bolesławiec (dolnośląskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-04-12 - Zaścianki (podlaskie)
Kierowanie wózkiem widłowym, ładowanie, rozładowanie, przemieszczanie towaru, sprzętu lub innych materiałów.
PACKPROFIL SP. Z O.O. - 2017-08-07 - Kolonowskie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych oraz dla różnych firm i instytucji, w tym dla klientów narodowości ukraińskiej.
Ożarowskie Jadło Sławomir Nowak - 2017-11-13 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
kucharz w restauracji praca w godz. 11-19
"STAN-MARK" s.c. Stanisław i Marek Piotrowski - 2018-09-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
tworzenie menu, kontakt z klientami, znajomość ryb oraz kuchni azjatyckiej, umiejętność przygotowywanie potraw z wooka, obsługa klienta przy barze
KREATOR S.C. - 2016-07-15 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Galerii Cuprum Arena w LUbinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2016-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, nepalskiej, tajskiej, z pieca tandoori, pierogów nepalskich.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
mile widziane wyksz. gastronomiczne, chęci do pracy, może być osoba do przyuczenia
MALKO Marcin Malinowski - 2016-05-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Lepienie uszek, pierogów.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2017-10-25 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej, przygotowywanei zbiorowego żywienia: posiłki dla dzieci. Praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy 6.00-14.00, 14.00-22.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2015-12-12 - Rędziny (śląskie)
przygotowywyanie produktów, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czytości na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PIZZERIA "TWOJA" - 2017-03-21 - Gniezno (wielkopolskie)