KUCHARZ Ożarów Mazowiecki oferta pracy Ożarowskie Jadło Sławomir Nowak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych oraz dla różnych firm i instytucji, w tym dla klientów narodowości ukraińskiej.
Data publikacji: 2017-11-13
Lokalizacja: Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: Ożarowskie Jadło Sławomir Nowak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 205, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych oraz dla różnych firm i instytucji, w tym dla klientów narodowości ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Dni pracy: poniedziałek-piątekGodziny pracy: 9-13
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ożarów Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ożarów Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.12.2017
Data zakończenia pracy: 03.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: Ożarowskie Jadło Sławomir Nowak
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Poznańska 131 A, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 131 A
Nazwisko osoby zgłaszającej: Sławomir Nowak
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2017
Oferta pracy ważna do: 04.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni, realizacja zamówień towarów.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Wisełka (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-01 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
Phu Moto-Zajazd Bogdan Mojsiejczuk - 2017-04-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
-sporządzanie potraw dla klientów,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
Obsługa gości lokalu.
AMAZONKA - 2015-12-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-12-11 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw
IRENA STEBLECKA - 2017-10-27 - Cieszków (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Staniszów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
FIRMA CATERINGOWA W PÓŁ DROGI - 2017-03-30 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Okres zatrudnienia 3 lata. Praca od 12:00 16:00 lub od 16:00 do 20:00.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
Przsygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-04-07 - Chojnice (pomorskie)
Gotowanie zup i innych potraw.
KARINA BUKOWSKA, 'Restauracja Luna' - 2016-05-13 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
FOOD-RES Beata Kubatek - 2018-02-21 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, znajmość zasad dotyczących żywienia.Dwie lokalizacje: ul. Basztowa 2;K.Odnowiciela 22
ARTE Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Świdnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań dla gości hotelowych,- obsługa bufetu,- przygotowanie oraz sprzątanie kuchni.
kontakt przez WUP - 2017-08-10 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie, gotowanie i wydawanie potraw
Agroturystyka "Przysiółek Kresy" Paulina Pilińska - 2016-01-22 - Parzno (łódzkie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni wileńskiej.
Andoria Beata Kopras - 2016-04-14 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Kościerzyna (pomorskie)
samodzielne przygotowanie potraw
RESTAURACJA I DRINK BAR "KUŹNIA SMAKU" S.C. PIOTR HESS, ALEKSANDER HESS - 2017-01-23 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pobieranie próbek żywnościowych i ich odpowiednie przechowywanie, utrzymanie w czystości powierzonych naczyń i sprzętu kuchennego oraz pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wilków (dolnośląskie)
Prace pomocnicze w kuchni, utrzymanie porządku
PHU "ALPOL" s.c - 2016-09-02 - Rochna (łódzkie)
pomoc w przyrządzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw orientalnych. Obróbka wstępna mięsa i warzyw. Wydawanie gotowych potraw, wprowadzanie nowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kolonia Poczesna (śląskie)