KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe Jarosław Sadowski (KUCHNIA POD JAWOREM)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w soboty. W sezonie także niedziele.
Data publikacji: 2016-02-02
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe Jarosław Sadowski (KUCHNIA POD JAWOREM)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kniewskiego 23/6, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w soboty. W sezonie także niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.02.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe Jarosław Sadowski (KUCHNIA POD JAWOREM)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Kniewskiego 23/6, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Kniewskiego
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.02.2016
Oferta pracy ważna do: 01.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Łódź (łódzkie)
WYKONYWANIE DROBNYCH NAPRAW, PRZYGOTOWYWANIE MAKIET, DEKORACJI DO PRZEDSTAWIEŃ, noszenie ciężkich konstrukcji dekoracji, porządkowanie materiałów edukacyjnych.POTRZEBNA OSOBA DO DROBNYCH NAPRAW, PRZYGOTOWANIA DEKORACJI, przygotowania rekwizytów związanych nowatorskimi programami edukacyjnymi. Zlecone prace nie są przewidywalne, ponieważ zależą od kalendarza świąt, dlatego właściwa jest umowa zlecenie. Liczba godzin w miesiącu to 160, w godzinach (przedziałach czasowych) od 10.00 do 21.00. Praca w placówce edukacyjnej (przedszkole, żłobek). Potrzebna osoba silna.
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Pakowanie gotowych produktów
MONIKA KOWALCZYK 3Dlook Agencja Reklamowa - 2017-10-20 - Radomsko (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ" - 2018-06-14 - Józefów (mazowieckie)
-sporządzanie posiłków-utrzymywanie w czystości powierzonego sprzętu-pobieranie próbek żywności
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZT. W POBIEROWIE - 2017-04-13 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardamio oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość,utrzymywanie czystości w miejscu pracy,
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-04-18 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE I WYPIEK PIZZY ORAZ INNYCH DAŃ, PIEC DRZEWNY
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2015-11-30 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków (praca na terenie szpitala MCZ w Lubinie)
NIRO SP. Z O.O. - 2018-03-28 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 zł brutto - do uzgodnienia
STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI - 2016-06-06 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Berezka (podkarpackie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Osoby zaintersowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Gniew (pomorskie)
Przewóz osób.
FUNDACJA ROZWOJU PRZEDSIĘBIORCZOŚCI I INICJATYW LOKALNYCH BIZOON - 2018-07-23 - Legionowo (mazowieckie)
praca na kuchni, mycie naczyń, pomoc przy sporządzaniu potraw, sprzątanie stanowiska i kuchni
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-03-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
gotowanie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Pruszków (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta
F.H.U. Tran Duc Cuong - 2016-07-28 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i dań serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów, deserów)
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Grzędy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie z obowiązującymi standardami oraz dbanie o najwyższą ich jakość, dbanie o czystość miejsca pracy, sprzętów i urządzeń powierzonych, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Jaworzno (śląskie)
Przeacowni przygotowujący pizzę.Umiejętność przygotowania pizzy.
Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne - 2018-02-01 - Świdwin (zachodniopomorskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-10-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowanie produktów: kebab, hamburger, hot-dog i ich wydawanie Klientom- Miejsce pracy: Tczew, w godz. 9:00-17:00Kontakt: telefon 607-813-908
BIG KRZYSZTOF FURMANEK - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw, obróbka mięs, produkcja pierogów. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-02-13 - Nowy Duninów (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-03-01 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)