KUCHARZ Głogów oferta pracy PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów zgodnie ze standardamio oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość,utrzymywanie czystości w miejscu pracy,
Data publikacji: 2016-04-18
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardamio oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość,utrzymywanie czystości w miejscu pracy,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Osobowicka 141/12, 51-004 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Osobowicka
Numer budynku pracodawcy: 141
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2016
Oferta pracy ważna do: 18.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Lekka Kuchnia catering dietetyczny Beata Walczuk - 2016-01-20 - Łuków (lubelskie)
transport osób do Holandii oraz prace wykończeniowe
MARCO-TRAVEL - 2015-11-04 - Lednogóra (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni staropolskiej i polskiej w oparciu o receptury uwzględniając przepisy BHP.Praca od pn do nd w godz. 10.00-22.00 w równoważnym systemie czasu pracy.
Karczma w Straconce Czechowski Witold, Kuśnierz Mariusz Spółka Cywilna - 2018-04-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
prawidłowa organizacja pracy, zachowanie ładu i porządku na stanowisku pracy, dbałośc o należyty stan techniczny narzedzi pracy, przygotowywanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, praca w godz. 7-15
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-02-04 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Przyrządzanie i wydawanie potraw podczas imprez, konferencji i śniadań. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2016-01-20 - Płock (mazowieckie)
Zgodny ze stanowiskiem.
Salon Fryzjerski ARLETA Arleta Nakielska - 2016-02-01 - Chojnice (pomorskie)
Gotowanie zup i potraw obiadowych (kuchnia polska)
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2016-02-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-06-30 - Zegrze (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie kuchni tureckiej: lachmacun, kofte, moussaka.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Otwock (mazowieckie)
Obsługa grilla, przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie dań dla klientów pizzerii Quattro.
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2018-02-14 - Dębica (podkarpackie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 1 etat ul. Zdunowska 160, 63-700 Krotoszyn 2 etat 63-720 Nowa Obra 75,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-12 - Nowa Obra (wielkopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Trzemeszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Bliza" - 2017-03-13 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowywanie sniadań, gotowanie zup, sprzątanie 2 pomieszczeń
Fundacja Pomocy Samotnym Matkom - 2018-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Obsługa maszyn, usuwanie awarii
Randstad Polska Sp. z o. o. - 2017-03-01 - Lubań (dolnośląskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2018-06-07 - Rzeszów (podkarpackie)
-obsługa pras krawędziowych-bieżąca kontrola poprawności działania urządzeń-raportowanie wszelkich usterek-kontakt na e-mail: rekrutacja.tczew (at) toolip.pl
TOOLIP HR SPÓŁKA z o.o. - 2015-11-27 - Tczew (pomorskie)
- wspomaganie menedżerów w administracji procesu rekrutacyjnego, - wspomaganie aktywności związanych z onboardingiem nowych Kandydatów, - dbanie o prawidłowość przebiegu procesów wewnątrz zespołu, - przygotowywanie prezentacji oraz komunikacji wewnętrznej, - wsparcie dla nowych pracowników zespołu. Min. 30 godzin pracy tygodniowo (min. 120 godzin miesięcznie). Praca w godz.: 8:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW , PÓŁPRODUKTÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA , ZNAJOMOŚĆ PRODUKTÓW KUCHNI WŁOSKIEJ, DOŚWIADCZENIE 2 LATA , GODZINY PRACY 12-20, MIEJSCE PRACY PIZZERIA BELLA ITALIA
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JADŁO" PAULINA SZCZEŚNIAK - 2016-07-25 - Podrzewie (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-kresowej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-03-29 - Karpacz (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji - kebab
DESHI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-16 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
EL HANYM Katarzyna Szafran - 2016-07-18 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie- kuchnia polska. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
RUBIN Sp. z o.o. - 2016-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-06-20 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)