KUCHARZ Lwówek Śląski oferta pracy Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni, mycie naczyń, pomoc przy sporządzaniu potraw, sprzątanie stanowiska i kuchni
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juliusza Słowackiego 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na kuchni, mycie naczyń, pomoc przy sporządzaniu potraw, sprzątanie stanowiska i kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2016
Nazwa pracodawcy:
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lwówecki
Gmina pracodawcy: Lwówek Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lwówek Śląski
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2016
Oferta pracy ważna do: 18.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań i menu, kontakt z pracownikami i pracodawcą pochodzenia wietnamskigo, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie według zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produktów, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napojów, układanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchnii azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2017-07-20 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie pracy w kuchni.Praca na pół etatu przez pierwszy miesiąc pracy, następnie zatrudnienie na pełny etat.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2015-12-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przyrządzanie posilków mieszkańcom Domu zgodnie z ustalonym jadłospisem dekadowym. Porcyjonowanie i wydawanie posiłków, dbalość o stan sanitarny kuchni oraz podręcznego sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Bulowice (małopolskie)
- przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Pracaw lokalu typu fast food - KFC. Przygotowywanie posiłków
AmRest sp. z o.o. - 2016-11-14 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola dostaw, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bogacica (opolskie)
Nauka przygotowywania posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, SAŁTEK, LUNCHE; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; MIEJSCE PRACY: UL. JAGIELLOŃSKA LUB UL. NIEPODLEGŁOŚCI;
KLUB LATINO WOJCIECH FILARSKI - 2016-05-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW- OBIADY DOMOWE KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE, UKOŃCZENIE SZKOŁY GASTRONOMICZNEJ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I PRODUKTÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY: 10:00-18:0040 GODZIN TYGODNIOWOSTAWKA 13,70 ZŁ ZA GODZINĘ
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna od surowca do produktu z wykorzystaniem urządzeń gastronomicznych, dobrze widziana umiejętność obsługi pieca konwekcyjno-parowego; sporządzanie potraw i napojów zgodnie z recepturami i obowiązującą w Karczmie technologią; utrzymanie w czystości narzędzi, naczyń, sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza; wykonywanie prac zleconych przez przełożonego, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania Karczmy.
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2016-02-25 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków w kuchni szkolnej, koordynowanie prac w kuchni, współpraca z intendentem.Konatkt z pracodawcą telefoniczny 23 662 46 88 lub osobisty w godzinach 08.00-14.00
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-08-24 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Pińczów (świętokrzyskie)
kucharz-kuchnia orientalna
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2018-03-02 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Lutomiersk (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni przy sporządzaniu dań gorących, kebabów, mix-ów, tortilli, zapiekanek, gyrosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sylwester Gołaszewski - 2018-01-16 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (m.in. zupy, dania mięsne, dania z owoców morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Grzędy (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Mława (mazowieckie)
- przygotowanie potraw- porządki na kuchni
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
rehabilitacja, wykonywanie masaży zgodnie z wiedzą medyczną, miejsce wykonywania pracy O.W. Bałtyk- Stegna
LEADER Sp. zo.o. - 2018-02-26 - Stegna (pomorskie)
Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej.
RAHMAN EXPRESS MD. SHAMSUR RAHMAN - 2018-01-02 - Gniewino (pomorskie)
- Zapoznanie się z urządzeniami gastronomicznymi (piec, szafy chłodnicze, zmywarka, blendre, kociołek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofalówka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozystałych półproduktów- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat ważnościproduktów- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)