KUCHARZ Lutomiersk oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w lokalu
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Lutomiersk (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lutomiersk, powiat: pabianicki, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w lokalu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca na 1/2 etatu 20 godzin tygodniowo wg grafiku /soboty-niedziele od 18 do 24
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lutomiersk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pabianicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Adres pracodawcy:
Waryńskiego 11, 95-200 Pabianice, powiat: pabianicki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: do
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: pabianicki
Gmina pracodawcy: Pabianice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pabianice
Ulica pracodawcy: Waryńskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 25.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z zakresu małej gastronomii, obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, zabezpieczanie surowców przed zepsuciemWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-18 - Chełm (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2016-09-07 - Gołąb (lubelskie)
praca na kuchni ciepłej i zimnej, opracowywanie i wprowadzanie do menu nowych potraw regionalnych kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Gniew (pomorskie)
prace ogólnobudowlane na terenie Bytomia i Piekar Śląskich
BAM S.C. Małgorzata i Maciej Różyccy - 2017-09-26 - Bytom (śląskie)
Sporządzanie posiłków, ich porcjowanie, prawidłowy rozdział i punktualne wydawanie, pobieranie produktów od magazyniera.
Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów - 2016-08-26 - Otwock (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Buksa Travel Sp. z o.o. - 2019-02-11 - Włochy (Włochy)
Przygotowywanie posiłków na miejscu i na wynos. Prace porządkowe na powierzonym stanowisku pracy związane z należytym utrzymaniem porządku. Przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czosnów (mazowieckie)
- przygotowywanie pizzy, sałatek, napoi - obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Zambrów (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie pracy
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowanie miejsca pracy , przyjęcie towaru, produkcja asortymentu do sprzedaży( obróbka warzyw na surówki, obróbka mięs), przygotowanie dań do sprzedaży ( gotowanie, pieczenie, smażenie) sporządzanie zamówień towaru, dbałość o miejsce pracy ( czystość stanowiska ) tworzenie nowych pozycji do karty dań.
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2019-02-22 - Karpacz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU DAŃ; DEKOROWANIE POTRAW; SPORZADZANIUE ZAPOTRZEBOWANIA NA TOWAR;
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
Praca w zespole w stołówce wojskowej.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 4809 - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie całodziennych posiłków dla wczasowiczów podawanych na tzw. "szwedzkim stole"
CEDROB SA - 2016-04-20 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
OFERTA KIEROWANA DO OSÓB PONIŻEJ 30 ROKU ŻYCIA, ZAREJESTROWANYCH W PUP NA DZIEŃ, O USTALONYM II PROFILU POMOCYwykształcenie zawodowe2 zmiany: 9-17, 15-23wynagrodzenie: 2155 zł brutto
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Zespół nSzkolno Przedszkolny Świnoujście - 2019-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków. Dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchennych.
PRZEDSZKOLE NR 189 „NA WIERZBNIE” - 2019-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiekanie pizzy, przygotowywanie składników.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Łódź (łódzkie)
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej oraz śródziemnomorskiej. Włoskie makarony, sałatki, pizza. Dania mięsne przygotowywane według włoskich receptur. Kuchnia śródziemnomorska; dania rybne oraz owoce morza. Przyrządzanie włoskich deserów.
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2019-05-15 - Zgorzelec (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni tajskiej- wymagana znajomość oryginalnych receptur kuchni tajskiej- wykonywanie ozdób w zakresie carvingu- praca w godz. 11:00 - 19:00
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-08-08 - Ciechanów (mazowieckie)
MIN. ROCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE,ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I MIĘDZYNARODOWEJ,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MOLEKULARNEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMWYSOKA KULTURA OSOBISTA,SUMIENNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-06-20 - Siedliska (podkarpackie)
doświadczenie w zawodzie , umiejętność gotowania i pieczenia
Miłość do gotowania Dominik Nabzdyk - 2018-01-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystości i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2016-07-19 - Pieszyce (dolnośląskie)