KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni tajskiej- wymagana znajomość oryginalnych receptur kuchni tajskiej- wykonywanie ozdób w zakresie carvingu- praca w godz. 11:00 - 19:00
Data publikacji: 2019-05-02
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni tajskiej- wymagana znajomość oryginalnych receptur kuchni tajskiej- wykonywanie ozdób w zakresie carvingu- praca w godz. 11:00 - 19:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni tajskiej- umiejętność tworzenia ozdób z carvingu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.05.2019
Data dodania oferty pracy: 02.05.2019
Oferta pracy ważna do: 16.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?510425acfa62d48ec2f48cac5ec7a21c
Podobne oferty pracy
- zarządzanie magazynem wyrobów gotowych- inwentaryzowanie, sortowanie, paczkowanie, etykietowanie towaru- prowadzenie dokumentacji magazynowej- utrzymywanie w czystości magazynu- obsługa urządzeń technicznych: komputera, wózka jezdniowego itp.
"FOL-PACK PRODUCENT OPAKOWAŃ" Sp. z o.o. - 2019-02-06 - Końskie (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
WG STANOWISKA
STOWARZYSZENIE PRACOWNIKÓW I PRZYJACIÓŁ WARSZTATÓW TERAPII ZAJĘCIOWEJ "SYNERGIA" - 2017-09-01 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
PRACE PORZĄDKOWE
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Przemków (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Mysłakowice (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL PRIMA - 2015-12-31 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 (w systemie 12/12) w Sianożętach również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2019-04-15 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Rozbiór mięsa oraz przygotowywanie potraw europejskich i azjatyckich.
Bar GASTRONOMICZNY GUCIO - 2016-03-01 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
praca w kuchni ośrodka wypoczynkowego
"PAMAR " spółka z o.o. - 2016-05-30 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw. Obróbka wstępna surowców. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Legnica (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Garwolin (mazowieckie)
Wyrób i przygotowanie kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Białowieża (podlaskie)
PROWADZENIE SPRAW ZWIĄZANYCH Z BADANIEM RYNKU, PROGNOZOWANIE POPYTU NA USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ FIRMY W ZAKRESIE REMONTÓW, PRZEBUDÓW I BUDÓW NA JEDNOSTKACH PŁYWAJĄCYCH, TWORZENIE I UAKTUALNIANIE BAZY POTENCJALNYCH KLIENTÓW, BIEŻĄCE UTRZYMYWANIE KONTAKTÓW Z KLIENTAMI I AGENTAMI STOCZNI, ROZWÓJ UMIEJĘTNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PROWADZENIEM NEGOCJACJI HANDLOWYCH, WYJAZDY ZAGRANICZNE ZWIĄZANE Z ZAKRESEM DZIAŁANIA, CYKLICZNE PRZYJAZDY DO SIEDZIBY FIRMY W ŚWINOUJŚCIU, AKTYWNY UDZIAŁ W NARADACH BRANŻOWYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE MARKETING, ZARZĄDZANIE, BUDOWA MASZYN, OKRĘTÓW, CECHY MARKETINGOWE, HANDLOWE, UMIEJĘTNOŚCI ANALITYCZNE, SPOSÓB REALIZACJI ZADAŃ UKIERUNKOWANY NA CEL, PRAWO JAZDY KAT.B, MOBILNOŚĆ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ MARKETINGOWYCH NARZĘDZI INTERNETOWYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J.NIEMIECKIEGO
POLTRAMP YARD SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-02-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-10-01 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej; komponowanie menu; kontakt z dostawcami - zaopatrzenie z Indii. Kontakt z zespołem hinduskojęzycznym.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Chorzów (śląskie)
-pełen etat/inny wymiar czasu pracy/praca dorywcza
ATM J. MAZUREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowej potrawy wg menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sprzedaż wyrobów własnej produkcji
ELPIGAZ Sp. z o.o.Gdańsk Zakład Produkcji Zbiorników w Gorlicach - 2016-07-19 - Gorlice (małopolskie)
W programie stażu.
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Cieszków (dolnośląskie)
obsługa klienta, obsługa, przygotowywanie posiłków, dowożenie posiłków do klienta
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Kamil Popko - 2016-02-29 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Bobrowisko (podlaskie)
Kucharz. Wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku 2 lata.
Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf" - 2016-03-14 - Bielów (lubuskie)
programowanie obrabiarek CNC do obróbki plastycznej (pras krawędziowych, walcarek i giętarek), prowadzenie dokumentacji produkcyjnej
ORGANIC LIGHTING Sp. z o. o. - 2019-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)