KUCHARZ J臋drzej贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Nauka przygotowywania posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w.
Data publikacji: 2017-04-04
Lokalizacja: J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:J臋drzej贸w, powiat: j臋drzejowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Nauka przygotowywania posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: J臋drzej贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: j臋drzejowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 7
Data rozpocz臋cia pracy: 08.05.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w J臋drzejowie
Adres pracodawcy:
Okrzei 49B, 28-300 J臋drzej贸w, powiat: j臋drzejowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: j臋drzejowski
Gmina pracodawcy: J臋drzej贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: J臋drzej贸w
Ulica pracodawcy: Okrzei
Numer budynku pracodawcy: 49B
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w J臋drzejowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 24.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 23.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.04.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
ustalanie karty da艅 i menu, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w , dopilnowywanie porz膮dku, dbanie o czysto艣膰 z uwzgl臋dnieniem zasad higieny pracuj膮cych w kuchni
DARIUSZ WOJNAROWSKI "DAG" REGIONALNE SMAKI - 2017-11-03 - Zielona G贸ra (lubuskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga terminalu p艂atniczego, wyk艂adanie towaru, sprawdzanie dat
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowaywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe MARKUS-BIS W 艁ebie Roman Marek - 2017-03-22 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2016-04-25 - Czarna Woda (pomorskie)
przygotowywanie produkt贸w; gotowanie zup; robienie burger贸w; robienie tortilli; robienie sos贸w; przygotowywanie mi臋sa; praca w godz.: 9-21 lub 11-22
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
sporz膮dzanie ca艂odziennych posi艂k贸w (艣niada艅, obiad贸w, kolacji) dla mieszka艅c贸w DPS zgodnie z jad艂ospisem (w tym diety), praca dwuzmianowa mi臋dzy 07.00-19.00 - 12 h, 7 dni w tygodniu
Dom Pomocy Spo艂ecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepe艂nosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2015-11-17 - Brwin贸w (mazowieckie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty da艅- wyb贸r naczy艅 do podawania da艅- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni
Miniorczyk Barbara - 2018-10-02 - Chorz贸w (艣l膮skie)
x
FUNDACJA AKTYWNO艢CI REGIONALNYCH - 2017-03-14 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw (kuchnia tradycyjna - polska)
FHU "DANIEL" G膭SIENICA-DANIEL ANDRZEJ - 2016-05-09 - Zakopane (ma艂opolskie)
wg zawodu
Roman Wi艣niewski Centrum 呕ary Firma Handlowo Us艂ugowa - 2016-06-09 - 呕ary (lubuskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-04-01 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
Przygotowywanie pizzy, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
P.H.U. Izabela B艂och - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "SZTUKOWSKI" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-27 - Topola Ma艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska, domowa). Praca od 艣rody do niedzieli w godz. 10-18.00.
LAMAR Agnieszka Larisch - 2016-06-21 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw w restauracji
TERAPIA ZAJ臉CIOWA WYPOCZYNEK TOMASZ HO艁Y艃SKI* - 2019-03-13 - Dank贸w (lubuskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie jedzenia - frytki, nale艣niki, pizza.
ADRIAN PAWE艁EK P.P.H.U."PAWELLEK" - 2018-10-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w (zup, da艅 jarskich, barowych, sma偶enie mi臋s), wydawanie posi艂k贸w konsumentom, przygotowywanie farszu i klejenie pierog贸w, sporz膮dzanie r贸偶nych sur贸wek, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, mycie naczy艅
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
projektowanie materia艂贸w reklamowych, obs艂uga program贸w graficznych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWTYWANIE I WYDAWANIE POTRAW SPRZ膭TANIE STANWISKA PRACE ZWI膭ZANE Z KUCHNI膭
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i europejskiejPraca na czas okre艣lony do 31.07.2021Godziny pracy 8:00 -16-24
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2018-07-25 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku, obs艂uga kasy fiskalnej
Sarmata International Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje)
U艁A艃SKA ZAGRODA Jacek Br贸dka - 2019-04-25 - Za艂om (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w garma偶eryjnych, m膮cznych, zup oraz da艅 fit.
NOWA PIEKARNIA Z 艁UKOWA SP脫艁KA Z O.O. SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-06-30 - 艁uk贸w (lubelskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina S艂upska Edward S艂upski - 2017-04-21 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie zespo艂u, gotowanie i przyprawianie potraw
PROGRES Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-09-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2017-08-18 - Bia艂ystok (podlaskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
Wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)