KUCHARZ Kamienna Góra oferta pracy Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2017-04-21
Lokalizacja: Kamienna Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Katowicka 3, 58-400 Kamienna Góra, powiat: kamiennogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamienna Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamiennogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kamienna Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
ksiązeczka sanepidowska, doswiadczenie i znajomosć technik gastronomicznych
Nazwa pracodawcy: Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamiennej Górze
Adres pracodawcy:
Katowicka 3, 58-400 Kamienna Góra, powiat: kamiennogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z pup
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kamiennogórski
Gmina pracodawcy: Kamienna Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamienna Góra
Ulica pracodawcy: Katowicka
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamiennej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.04.2017
Oferta pracy ważna do: 21.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, układanie menu, obsługa imprez okolicznościowych
ARTE Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z drobiu i mięsa, dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw. UMowa o prace na czas określony. Praca jednozmianoawa: 9:00-17:00. Oferta dostępna w salai G
SULTAN EXPRES Murat Bayram - 2017-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MARIX Piotr Suchoń w Krakowie - 2017-05-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie gofrów i naleśników
Restauracja Neptun - 2017-02-03 - Puck (pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2016-12-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-07-06 - Suchoraba (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Chmielnik (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-05-11 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Puławy (lubelskie)
obsługa maszyny do wyrobu pierogów
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Grabów (łódzkie)
Gotowanie posiłków kuchni indyjsjkiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zajazd pod Złotym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)
Zgodny ze stanowiskiem. Mile widziane doświadczenie, książeczka sanepisu.
BLACK-HORSE Grzegorz Kotus - 2016-01-11 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe CHT Tadeusz Chmiel - 2016-07-05 - Wieliczka (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
-
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Robac - 2018-02-14 - Paterek (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstepna produktów, przygotowywanie i podeawanie potraw. Praca na pełny etat, 7 dni/tydz., w godzinach 9-22.
KHAN Sp. z o .o - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Krzysztof Czarnocki - 2016-08-25 - Płońsk (mazowieckie)
BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE/ TECHNIKUM ZAWODOWE LUB KURS W ZAWODZIE KUCHARZ, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY 10:00-18:00
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pzrygotowywanie dań i potraw kuchni ukraińskiej dla klientów hotelu z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie kebabów, stripsów, surówek oraz zestawów obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie posiłków ( zapiekanki, zupy) oraz sprzedaż
Sarnecki Wojciech Firma Handlowo Usługowa - 2017-04-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZEŃ KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NAŚWIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOBÓJCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIKÓW I HERBAT ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCĄ GRAMATURĄ ORAZ ZALECENIAMI PEDIATRÓW, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIAŁÓW, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPEŁNIANIA NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPEŁNIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCHŁADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE - 2016-09-05 - Konin (wielkopolskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-06-17 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków; dbanie o czystość miejsca pracy;godziny pracy 11.00-18.00, praca w soboty i niedzielę, wolne poniedziałki i 1 weekend w miesiącu;
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sulików (dolnośląskie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Karczowiska (dolnośląskie)