KUCHARZ Puck oferta pracy Restauracja Neptun
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie gofr贸w i nale艣nik贸w
Data publikacji: 2017-02-03
Lokalizacja: Puck (pomorskie)
Pracodawca: Restauracja Neptun
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolno艣ci 26, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie gofr贸w i nale艣nik贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Puck
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Puck
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Do艣wiadczenie w gastronomi
Nazwa pracodawcy: Restauracja Neptun
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Plac Wolno艣ci 26, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Puck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Puck
Ulica pracodawcy: Plac Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
FARMA 艢WI臉TOKRZYSKA 艁ukasz G臋bka - 2017-06-26 - Boria (艣wi臋tokrzyskie)
odbieranie element贸w, szlifowanie, czyszczenie, pakowanie
SZYNAKA-MEBLE Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Lipsko (mazowieckie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-03-02 - 艁azy (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowanie da艅/posi艂kow wg norm, receptur, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych
"BC CLUB 6" Sp贸艂ka Sp. z o.o. - 2016-07-07 - Pozna艅 (wielkopolskie)
-zapoznanie si臋 z ofert膮 proponowanych da艅-zapozanie si臋 z produktami do komponowania da艅-zapoznanie si臋 z przepisami HCCP i BHP-wykonywanie poszczeg贸lnych da艅-zapoznanie si臋 z kuchni膮 wege, tradycyjn膮 i w艂osk膮-odpowiednie przechowywanie artyku艂贸w-sprawdzannie dat przydatno艣ci
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
1. Planowanie i optymalizacja proces贸w logistycznych.2. Koordynowanie prac kierowc贸w.3. Monitorowanie proces贸w transportowych.4. Analizowanie i kontrolowanie koszt贸w logistycznych.5. Zapewnienie terminowego wykonywania zlece艅.6. Kreowanie nowych i optymalizowanie istniej膮cych rozwi膮za艅 w obszarze logistyki.7. Sporz膮dzanie raport贸w.8. Wspieranie dzia艂u sprzeda偶y.9. Budowanie pozytywnego wizerunku firmy.10. Inne zlecone prace.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie zapiekanek, frytek, sa艂atek i zup; dbanie o czysto艣膰;
SPOON Adrian Feliks - 2016-12-08 - Opole (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzis艂aw 呕miejewski - 2016-03-18 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw domowych i barowych
MATEUSZ BANASZCZYK P.W. "BANASZCZYK" - 2016-01-21 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
obs艂uga maszyn do wykrawania cz臋艣ci
DIF Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Pozna艅 (wielkopolskie)
zgodny, praca w Grudzi膮dzu CH Alfa
P.H.U. "AGAT" CIE艢LEWICZ EWELINA - 2016-08-22 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2018-02-14 - Rogowo (zachodniopomorskie)
Prace kucharza
NATURA TOUR Sp. z o.o. - 2016-02-26 - Jastarnia (pomorskie)
Obs艂uga klient贸w.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2019-02-12 - 呕yzn贸w (podkarpackie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu pracodawcy; umowa na 3 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00; wysoko艣膰 wynagrodzenia 2220 z艂 brutto + premia uznaniowa
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - S艂upsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni w臋gierskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-07-28 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kierowanie samochodem ci臋偶arowym wyposa偶onym 偶uraw samochodowy z chwytaczem hydraulicznym, przew贸z z艂omu lub stali, jazda w ruchu drogowym i miejskim. Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. RobotniczaKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 71 356 66 32Oferta znajduje si臋 w sali: D
CENTROZ艁OM WROC艁AW S.A - 2016-12-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
produkcja garma偶eryjna (pierogi, krokiety, go艂膮bki itp.), przygotowanie ciast, przygotowanie farszu
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Libusza (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wyr贸b mi臋sa typu kebab.Praca od poniedzia艂ku do niedzieli na dwie zmiany 10-18.00 i 16-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Wschowa (lubuskie)
Zakres obowi膮zk贸w:- przygotowanie potraw,- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami,- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni,- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.Od kandydata oczekujemy: dok艂adno艣ci, umiej臋tno艣ci koncentracji, dba艂o艣ci o czysto艣膰 i higien臋, wysokiej kultury osobistej, 偶yczliwo艣ci. Wymagamy posiadania aktualnej ksi膮偶eczki sanepidu. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku.
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-10-16 - Moszna (opolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W I US艁UG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARD脫W PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DA艃,ZACHOWANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY,WSP脫艁PRAC臉 Z POZOSTA艁YMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-01-27 - Siedliska (podkarpackie)
Planowanie oraz koordynowanie pracy serwisu w celu uzyskania optymalnej efektywno艣ci i rentowno艣ci, organizacja oraz nadz贸r nad sprawnym funkcjonowaniem serwisu, efektywne zarz膮dzanie i koordynowanie dzia艂a艅 podleg艂ych pracownik贸w, doradztwo techniczne, zbieranie danych i sporz膮dzanie raport贸w, prowadzenie dokumentacji magazynowej, pozyskiwanie nowych klient贸w.
AUTOCONSULT S.A. - 2016-08-17 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy; praca dwuzmianowa 8-16, 14-21r贸偶ne formy zatrudnienia (umowa zlecenia, umowa o prac臋 na 1/2 etatu lub pe艂ny etat).
HART sp. z o.o. - 2019-04-17 - Opole (opolskie)