KUCHARZ Rogowo oferta pracy AMW REWITA Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2018-02-14
Lokalizacja: Rogowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA Sp.z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:72-330 Rogowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rogowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebiat贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KIERUNKOWE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie w zawodzie - wymagane
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
WYMAGANA: W PRZYPADKU BRAKU KIERUNKOWEGO WYKSZTA艁CENIE WYMAGANY UKO艃CZONY KURS Z ZAKRESU GASTRONOMII,
Nazwa pracodawcy: AMW REWITA Sp.z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
72-330 Rogowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiat贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rogowo
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 29.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie kebabu - r贸偶nego rodzaju zestaw贸w czy kanapek z wykorzystaniem mi臋sa z kebabu, przygotowywanie sos贸w i sur贸wek do w/w da艅.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Mokobody (mazowieckie)
sporz膮dzanie da艅 gor膮cych,sur贸wek ,sa艂atek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Zambr贸w (podlaskie)
Przygotowanie produkcji da艅 kuchni japo艅skiej ciep艂ej. Przygotowanie sushi. Obs艂uga klienta.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2016-06-23 - Gda艅sk (pomorskie)
-
CENTRUM PODR脫呕Y BENTUR S.C. O艢RODEK NEPTUNO RESORT - 2016-05-06 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie 艣niada艅 i obiad贸w dla kadry. 呕ywienie zbiorowe dla 250 - 300 os贸b.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie 艣niada艅, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiad贸w
Dzienny Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2017-11-30 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Wanda Waku艂a - Zajazd CHODOWIAK - 2017-07-10 - Chod贸w (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2017-12-07 - Namys艂贸w (opolskie)
Udzia艂 w prowadzeniu spraw zwi膮zanych z realizacj膮 zada艅 wynikaj膮cych ze sprawowania zarz膮du nieruchomo艣ci膮, pomoc w: przygotowywaniu warunk贸w udzia艂u wykonawc贸w w opisach przedmiot贸w zam贸wienia (dostawy, us艂ugi), prowadzeniu dokumentacji zwi膮zanej z rozliczaniem dostaw i us艂ug zw. z zakupem medi贸w. W ramach obs艂ugi biurowej: obieg korespondencji kierowanej do Biura, opis dokument贸w finansowych, przygotowywanie korespondencji do wysy艂ki,archiwizacja dokument贸w.
G艂贸wny Urz膮d Nadzoru Budowlanego - 2017-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
FIRMA KACZOCHA SP脫艁KA JAWNA - 2017-01-18 - Lamki (wielkopolskie)
Zgodnie z zawodem
Kompleks Wypoczynkowo-Konferencyjny Mazur-Syrenka - 2015-11-19 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie surowc贸w na sklepie.Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2015-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)
W艂a艣ciwie przechowywa膰 surowce i gotowe potrawy,stosowa膰 zasady prawid艂owego od偶ywiania
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Ro偶n贸w (ma艂opolskie)
naprawa pojazd贸w samochodowych, klimatyzacji
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Praca w godz. 6.00 - 14.00
APRO Sp z o.o. Zdzieszowice - 2017-11-20 - Zdzieszowice (opolskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie da艅 艣niadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzie艅 w godz. 7:00-19:00, umowa na czas okre艣lony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
1.Sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i w艂oskiej2.Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy3.Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klienta indywidualnego, czynno艣ci porz膮dkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 obiadowych
XLUP Kolondra Jaros艂aw - 2016-04-15 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci uzywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dopilnowanie porz膮dku i przestrezganie higieny w kuchni
Agroturystyka FORTECA - 2017-04-07 - Uciech贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-03-17 - Radocza (ma艂opolskie)
Produkcja pizzy od podstaw do wypiekuw piecu. Przyrz膮dzanie da艅 obiadowych, fast-food, sa艂atek.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Subkowy (pomorskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TW脫RCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2018-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz ma艂ej gastronomii, 偶ywienie zbiorowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, zaanga偶owanie w prac臋, posiadanie aktualnej ksi膮偶eczki do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produkt贸w spo偶ywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posi艂k贸w: gotowanie, pieczenie, sma偶enie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, odbieranie, zamawianie towar贸w zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych: przygotowywanie posi艂k贸w, wystr贸j jadalni i obs艂uga, mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, b膮d藕 7:00-19:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ P.W. 艢W. J脫ZEFA W LYSKACH - 2018-06-01 - Lyski (艣l膮skie)
wyksz. min. zawodowe, min. 1 rok do艣wiadczenia na ww stanowisku, osoba zarejestrowana w PUP na dzie艅 08.06.2017, profil II
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Osoba kt贸ra nie nadu偶ywa alkoholu (mo偶liwe kontrole BHP na budowie);Pobieranie materia艂贸w, wnoszenie i roznoszenie do fachowc贸w materia艂贸w, sprz膮tanie na budowie, pomoc przy wykonywanych zleceniach: docinka materia艂贸w, rozrabianie klej贸w, gips贸w, rozrabianie betonu w betoniarce oraz inne;Aktualne zlecenie: 呕erniki Wroc艂awskie, p贸藕niej wg zlece艅;Godziny pracy wg potrzebm praca na p贸艂 etatu;Sala D
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PLASTER SP. Z O.O. - 2017-08-04 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandor wed艂ug tradycyjnych receptur, wydawanie potraw klientom, stosowanie si臋 do norm HACCP, mieszanie potraw, dbanie o czysto艣膰 w kuchni. Oko艂o 16h/mc.Miejsce pracy: Wroc艂awKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 elektronicznyOferta znajduje si臋 w sali: G 168 mc
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)