KUCHARZ Ostr贸w Wielkopolski oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wyksz. min. zawodowe, min. 1 rok do艣wiadczenia na ww stanowisku, osoba zarejestrowana w PUP na dzie艅 08.06.2017, profil II
Data publikacji: 2017-06-27
Lokalizacja: Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wyksz. min. zawodowe, min. 1 rok do艣wiadczenia na ww stanowisku, osoba zarejestrowana w PUP na dzie艅 08.06.2017, profil II
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
do艣wiadczenie zawodowe (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Wolno艣ci 29a, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 29a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 26.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zabrze (艣l膮skie)
przygotowywanie i dba艂o艣膰 o wygl膮d i smak przygotowywanych potraw, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprzetu, dzia艂ania zfgodne ze standardami HACCD, wsp贸艂praca z zespo艂em
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Zapoznanie si臋 z obiegiem dokument贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej i europejskiej
Restauracja "EURO" Roman W膮sowski - 2016-07-05 - Gda艅sk (pomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" ZACZERNIE JOLANTA PODG脫RSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czysto艣ci.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2016-07-27 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchniwymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata, mile widziane wykszta艂cenie, wynagrodzenie od 1850 z艂 brutto
Przedsi臋biorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold 艢liwi艅ski - 2016-03-09 - Ze艂w膮gi (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany sta偶 pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawc膮 osobisty oraz telefoniczny.
PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ - 2017-08-08 - Rybnik (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej, kebab, sosy, sur贸ki itp.Kontakt telefon. 58 532-44-11 Kontakt e-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Tczew (pomorskie)
Nak艂adanie pokrowca na stela偶 i jego formowanie, a nast臋pnie tapicerowanie mebla na gotowo.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z karty, przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
RESTAURACJA "PARKOWA" ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-02-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz
HTI Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kucharz-kuchnia orientalna
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie ofert handlowych do klient贸w, przygotowywanie dokumentacji produkcyjnej.
Amma Udzielak & Udzielak s.c. - 2017-04-14 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie 艣wie偶ej ryby i przygotowanie da艅 rybnych oraz potraw regionalnych. Wykonywanie wszelkich czynno艣ci zwi膮zanych z gastronomi膮.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie; 2 lata do艣wiadczenia; aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; zakres obowi膮zk贸w: przyj臋cie towaru, obr贸bka wst臋pna surowca, produkcja posi艂k贸w (艣niadania, zupy, dania mi臋sne, bistro, jarskie, dietetyczne), dba艂o艣膰 o produkt, jako艣膰 , smak, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na terenie kuchni oraz restauracji, obs艂uga zlece艅 specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-14 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz da艅 z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-02-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie pizzy, makaron贸w, sa艂atek
US艁UGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-07-18 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z wewn臋trznymi recepturami kuchni, znajomo艣膰 da艅 kuchni ameryka艅skiej, organizacja pracy podleg艂ego zespo艂u wsp贸艂pracownik贸w, umiej臋tno艣膰 szybkiego przygotowywania da艅 w ramach 艣wiadczonego kateringu / bankiety. 艢cis艂a wsp贸艂praca z personelem serwisowym.
kontakt przez OHP - 2017-09-15 - Niemcy (Niemcy)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chod贸w (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNYCH Z UKRAINY. OBS艁UGA KLIENT脫W BIZNESOWYCH Z UKRAINY I ROSJI.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w. Praca co II dzie艅 w godz. 8-18.00
BANDEROZA s.c. - 2016-09-01 - My艣lenice (ma艂opolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej z szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w i przepis贸w kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
obr贸bka wst臋pna warzyw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania jako艣ci, ilo艣ci oraz smaku, w艂a艣ciwe wykonanie obr贸bki wst臋pnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z technologi膮 przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 z艂 brutto + 47% premii.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-07 - Nowa Wie艣 (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej,
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-08-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Mile widziana ks. sanitarno-epidemiologiczna lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia
GASTRO-TECH Beata Fas - 2018-03-06 - Racib贸rz (艣l膮skie)
kucharzza soboty i niedziele pracuj膮ce przys艂uguj膮 dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-04-09 - Mielec (podkarpackie)