KUCHARZ Rybnik oferta pracy PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13 - 15 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany staż pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
Data publikacji: 2017-08-08
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców 24, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany staż pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13 - 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca na kuchni
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 08.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Powstańców 24, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Powstańców
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.08.2017
Data dodania oferty pracy: 08.08.2017
Oferta pracy ważna do: 08.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-01-18 - Maków Podhalański (małopolskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, dań garmażeryjnych, mięsnych, zup, pierogów, sałatek, surówek; dekorowanie potraw; dbanie o porządek;
PHU ''INWESTOR'' JUSTYNA KŁOS-SZCZEPANIK - 2017-06-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk - 2016-05-31 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie posiłów, układanie jadłospisów, przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Opoczno (łódzkie)
zgodny
KMORDER SP. ZO.O. - 2018-05-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa biura Administracji Terenowej Wspólnot Mieszkaniowych Nieruchomości zlikalizowanych na terenie Jaworzna. Przyjmownie zgłoszeń i interwencji mieszkańców, Koordynowanie pracy związanej z utrzymaniem czystości. dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
DOMEL-DOMY Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Jaworzno (śląskie)
pisanie pism bieżących na komputerze, zapoznanie się z zadaniami i kompetencjami Wydział€, obsługa urządzeń biurowych, prowadzenie ewidencji pism przychodzacych i wychodzacych, udział w realizacji zadań Wydziału, udział w organizacji uroczystości patriotyczno - kulturalnych organizowanych/ współorganizowanych przez Wydział
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowaniu dań obiadowych,nauka gotowania dań barowych nauka gotowania dań barowychprzygotowanie ciasta, farszów do pierogów, gołąbków, krokietów, naleśników,nauka pieczenia ciast słodkich, ciast drożdżowych
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Gorlice (małopolskie)
tworzenie dokumentacji technicznej 3D w środowisku Solid Works, przegląd, ocena, aktualizacja i nadzór nad dokumentacją techniczną, pomoc w tworzeniu procesów produkcjioferta pracy docelowo wiąże się z umową na czas nieokreślony
Air-Partner Kasprzak Robert - 2016-03-17 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standardów.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-10-01 - Tuszyn (łódzkie)
opracowanie rocznych i wieloletnich planów audytu wewnętrznego w terminach określonych przepisami, identyfikowanie i analizowanie ryzyka w zakresie niezbędnym w planowaniu długoterminowym, rocznym i na etapie planowania zadania audyt owego,badanie systemów zarządzania i kontroli w jednostce, w tym procedur kontroli finansowej, o których mowa a art. 47 ust. 3 Ustawy o finansach publicznych, w wyniku którego Komendant Bazy uzyskuje obiektywną i niezależną ocenę adekwatności, efektywności i skuteczności, tych systemów, wykonywanie czynności doradczych, w tym składanie wniosków mających na celu usprawnienie funkcjonowania jednostki (audytowanej komórki lub procesu), poprzedzanie zadań audytowych przygotowaniem i opracowaniem programu zadania audytowego w zakresie określonym postanowieniami Ustawy o finansach publicznych i rozporządzeniu Ministra Finansów w sprawie szczegółowego sposobu i trybu przeprowadzania audytu wewnętrznego, prowadzenie bieżących i stałych akt audytu wewnętrznego w celu dokumentowania jego przebiegu i uzyskanych wyników oraz gromadzenia informacji dotyczących obszarów, które mogą być przedmiotem badania, sporządzanie sprawozdań przedstawiających w sposób rzetelny i zwięzły wyniki audytu wewnętrznego, stosowanie standardów audytu wewnętrznego w bieżącej działalności i podczas prowadzenia zadań audytowychpraca na umowę na okres próbny (1/2 etatu), praca jednozmianowaoferta dostępna w sali E
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA - 2019-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Jabłonowo (mazowieckie)
Praca w zawodzie, praca zmianowa w godzinach 6.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Rząska (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zbieranie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw dań kuchni orintalnej. Miejsce pracy: Thai-Expres Bielany WrocławskieKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta znajduje się w sali: Gb,Ga
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2017-05-10 - Pierwoszyno (pomorskie)
Sprawdzanie stanu przydatności towarów. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Przygotowywanie potraw. Obróbka warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków. Obsługa od strony gastronomicznej imprez zorganizowanych. Współtworzenie menu na określoną imprezę.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie mięsa
"AMICUS" Spółka Cywilna - 2018-08-01 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-01-09 - Łąka (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-07-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2017-11-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
-
MONO S.C. - 2018-03-21 - Kościerzyna (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SAMODZIELNIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, KEBAB, SHARMA
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Skierniewice (łódzkie)