KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI Ostrów Wielkopolski oferta pracy Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk
Stanowisko: KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Data publikacji: 2016-05-31
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 32, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Rynek 32, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny: 605 551 998osobisty w godz. 11.00 - 11.30
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.05.2016
Oferta pracy ważna do: 29.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność przyrzadzania potraw wietnamskich, pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska, przyrzadzanie potraw azjatyckich, wietnamskich, praca w godz. 10..-22.00
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 124 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Kucharz małej gastronomii, Prace związane z obróbką produktów, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie 2000 - 4000zł brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Obróbka produktów, przyrządzanie potraw, dekoracja półmisków, porcjowanie obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Włodawa (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, przetwarzanie żywności, przygotowywanie dań z karty
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-04-08 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW , PRZEKĄSEK
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
kuchnia polska
ANATOL TIMOSZUK - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszystkich surowców do produkcji posiłków,- przygotowywanie posiłków,- zmywanie naczyń,- utrzymanie czystości w kuchni.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-25 - Rzeszów (podkarpackie)
1. Nadzór nad operacyjnym funkcjonowaniem systemu elektronicznej ewidencji czasu (RCP).2. Obsługa systemu elektrycznej ewidencji czasu pracy (RCP) pracowników.3. Obsługa nieobecności pracowników w pracy.4. Realizacja zadań z zakresu urlopów wypoczynkowych.
Kabel-Technik-Polska Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2016-10-07 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja pizzy. 2 dni pracy 2 dnia wolnego Wynagrodzenie od 2000zł brutto uwarunkowane od umiejętności i doświadczenia.
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2017-01-25 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
kierowanie pojazdem według zleceń
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie i obróbka wstępna surowców, przygotowanie półproduktów, obróbka cieplna, wykończenie wyrobów garmażeryjnych
Wyroby Garmażeryjne produkcja-sprzedaż w Mławie - 2018-06-21 - Mława (mazowieckie)
Praca w Restauracji, obsługa klienta, przygotowywanie dań na podstawie karty menu, pomoc przy przygotowywaniu posiłków oraz sporządzanie drinków i sprzedaż piwa. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek/specjalność wg stanowiska, komunikatywność. Praca na dwie zmiany. Forma kontaktu z Pracodawcą: tel. 509-143-709.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-03-31 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Restauracyjny DOMEK Małgorzata Rusjan - 2016-07-07 - Węgrów (mazowieckie)
Umiejętność serwowania i przygotowania sushi oraz dań kuchni azjatyckiej. Kontakt osobisty z pracodawca po wczesniejszym umówieniu telefonicznym.
IRSI IRMA SIUDAK - 2018-07-30 - Rybnik (śląskie)
Prace kierowcy
ZAKŁAD HANDLOWO-USŁUGOWY PRODUKCYJNY ZDRAMET W ZDRADZIE - 2016-06-23 - Zdrada (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2017-07-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zarządzanie własną flotą pojazdów cięzarowych, planowanie załadunków i rozładunków, bieżący monitoring wykonywanych zleceń transportowych.
FW ILTRANS JAN ILNICKI - 2016-09-27 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów
Cieśla Jarosław Beans Polska - 2018-03-13 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Drezdenko (lubuskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie, książęczka sanitarno-epidemiologiczna. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowywanie i gotowanie potraw. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Rybnik (śląskie)
produkcja dań kuchni polskiej mięsnej, mlecznej. Produkcja sałatek, surówek. Przygotowanie dań do wydania i wydawanie w czasie obsługi. Dbanie o stanowisku pracy i powierzony sprzęt
DOMINIKA GAŁEK FIRMA HANDLOWA PRESS - 2017-01-30 - Zielona Góra (lubuskie)